-=[V@N10*P!4A]=- написа:Did, ние ходиме на Витоша, не е да не ходиме, ама като искаме да покараме след училище за половин-един час, не можем да ходим чак до Витоша. Затова много се кефехме на местата за каране в парка, а сега половината, които между другото бяха най-яките ги няма.
Едит:
Еееее,RAM-FR ме изпревари.![]()
![]()
foxrider написа:да ходиме да пиеме и да се дрогираме ли?
chill написа:Абе, като гледам
как пише
котка12
си мисля, че има
астма.
gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но?? има и друга страна на нещата КОЙ да го еВа прецака норд-шора в парка та той си беше на скришно и прибрано местенце и не пречеше никому и КаКва е тая скапана ВЛАСТ дето се разхожда с КОНЕ из парка и не си мърда пръста за нищо що не се пробвате да се помотаете нощем там няма 1 свястна лампа ............и Т.Н. това че са прецакани дроповете е по малката злина по голямата е че дори и да са легални и професионални пак нема да се пазят щото сме ГОВЕДА и не пазим тва е моето мнение .....!!!!
MIRO A написа:
А има ли някой навит да се хванем и да ги направим наново ?
Защо ли? Защо? Защото имаше всекви малоумни идиоти, които като се засилват и кажи речи разбутват майките с деца, с колички и стари хора. И не ми спорете по тоя въпрос щото съм виждал многократно това да се случва.sando g написа:...
Най-малко защото събориха и малкия на монцата , и там ли кафене ще правят? Може би детска площадка?
PtD написа:Ходят общинарите, ри'иш ли, точат отровна зелена слюнка (от злост!) и си викат, "я чий нортшор да бутнем днес"![]()
gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но??
HellBurn написа:gru написа:гледам какво пише тук и се хиля че прецаха дроповете е ясно че децата се прецакаха да копаят кат луди и тва е ясно но??
А може ли да те питам кое е смешното, че някой се е мъчил да направи тия виражи и тоя скок и после някой ги порутил?!?!?
HellBurn написа:А може ли да те питам кое е смешното, че някой се е мъчил да направи тия виражи и тоя скок и после някой ги порутил?!?!?
gru написа:другите се забавляват за сметка на децата дето копаха
nikudini написа:Защо ли? Защо? Защото имаше всекви малоумни идиоти, които като се засилват и кажи речи разбутват майките с деца, с колички и стари хора. И не ми спорете по тоя въпрос щото съм виждал многократно това да се случва.sando g написа:...
Най-малко защото събориха и малкия на монцата , и там ли кафене ще правят? Може би детска площадка?
По въпроса с виражите, не мисля да е имало особен проблем с хората, но пак си бях незаконни. Факт.
MIRO A написа:...да отива към горичката и там на никои няма да пречиш...
Alpina написа:MIRO A написа:...да отива към горичката и там на никои няма да пречиш...
Преди 2 години в Северния парк, щях да прегазя 2-ма които бяха на земята и се... таковаха (множаха) в уж много забутано място в парка...
Така че разбери - в парковете няма място, на което да не пречиш на някого - това са паркове!
Alpina написа:Зависи от гледната точка
На мен ми се е случило - явно е доста вероятно.
На теб не е - случайност.
Да, ама ти си на половината ми годнини, така че ти предстои
Alpina написа:Преди 2 години в Северния парк, щях да прегазя 2-ма които бяха на земята и се... таковаха (множаха) в уж много забутано място в парка...
Така че разбери - в парковете няма място, на което да не пречиш на някого - това са паркове!
gru написа:нещо мноооо интелектуално го давате
gru написа:а инак само местите въздуха
gru написа:другите се забавляват за сметка на децата дето копаха
Alpina написа:Същото е когато гледам кучето ми как се мъчи да прекара пръчка широка метър и половина в пролука която е метър.
Интересното е всъщност, че след няколко опита се отказва, а тука такова нещо не се наблюдава
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта