@Alpina
Айде сега, подозрително много съм знаел, просто материята ми е доста интересна, от изследователска гледна точка
@agent_Jekov
Не, няма как да гарантирам нищо на никой, естествено, живеем в несигурен свят, колкото и да не им харесва на някои

Халюциногените определено не са за хора, които искат просто да се "надрусат" или не са уверени в това, което правят и ЗАЩО го правят, ненапразно шаманите са били (все още са?) уважавани лечители и водачи през непознатата територия на съзнанието.
Все пак, при bad trip:
- Най-важното: Всичко е само в главата и без паника! Вслушайте се в дишането си и се опитайте да го контролирате (така, че да е комфортно, разбира се).
- Чисто физически: винаги бутилка вода подръка (за който обича - с резенче лимон), плодове, особено цитрусови или още по-добре - фреш от такива (витамин C се усвоява по-бързо), витамини C и B3 (ниацин), калий (съдържа се в бананите)
Информация за B3:
http://www.teresarosell.com/vitamins/vitamin.B3
Edit {
Да добавя, че съм чувал, че торазинът може да изкара моментално човек от лош трип, само дето е лекарство, дето се дава на психично болни и е крайно непрепоръчително да се използва
И още да добавя, че при изключително агресивни индивиди кое да е психоактивно вещество може да ги направи още по-агресивни.
И последно да добавя, че невежеството, по принцип, е най-краткия път към Св. Петър
}
@Antares
Силно се съмнявам да са киснали канабиса в LSD (ще замине при изгарянето при пушене), доколкото знам се кисне в стрити хапчета Паркизан (най-вероятното в твоя случай, четейки описанието) или в (бляяяяк!) ацетон!
@agent_Jekov
Доколкото знам, кисненето на тревата в хероин си е мит, ама на нищо не бих се учудил

Дилърите на Сатурн!
@lanzz
Аз бих добавил: уникалният ефект, зависещ от конкретния човек и всичко, което му се е случило до момента през живота му
А иначе единственото, за което окуражавам хората е да се стремят да знаят повече.
А ако моята истерична реакция към някой беше "добре, че е пукнал" - този някой щеше да е създателя на телевизията
@vladimir.dzhuvinov
Аха, и аз знам за чипове с права и обратна връзка към/от неврони, използвани са доста успешно при хора с тежка форма на епилепсия.