СОПОТ 2-4 Май 2008 - DH, 4X, TRIAL, XC

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 04, 2008 10:56 pm

Аре бе Боби поФали се нешо. :)
:popcorn:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Just crazy » Нед Май 04, 2008 11:09 pm

bobiracing059 написа:
did написа:
MaN1aK написа:Лудница беше определено. :) :beer:

Напълно съм съгласен!

... но ... щях да съм по-доволен, ако беше не лудница, а добре организирано състезение, проведено по график, в което някой да се погрижи за информираността на публиката, състезателите и всички останали.

Състезателите бяха изнервени, публиката беше изнервена, маршалите бяха изнервени, даже АЗ бях изнервен по едно време, като се наложи да драпам за втори път по трасето за един ден...

Е, не се прави така!

@did
Не се заяждам,обаче не може 5 човека освен за организацията грижещи се и за собственото си представяне да се занимават с неща неможещи реално да се свършат от 10 човека сложени единствено и само за длъжност "Организация" ;)

Ми в такъв случай да си бяха наели хора, който щяха да се справят подобаващо с организацията, а не страдат множество учасници заради некой спестен лев от организаторите, и нали все пак състезанието трябваше да ни представи подобаващо пред чужденците, а не по-голямата част от тях заедно със солидна групичка българи да мръзнат на старта горе (поне да ни бяха метнали по едно одеало).
Аватар
Just crazy

Рейтинг: 1284

Мнениеот MaN1aK » Нед Май 04, 2008 11:11 pm

Аз направо щях да разцепа някои пикльовци,където се разкарваха по трасето и то пред маршалите,когато даже караха състезателите...
Ноу комент просто!Простотията е навсякъде...
Имаше двама,където се разкарваха по средата на трасето и викаха като идиоти.Кънчо им се закани да ги нарита ама... :D :beer:
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Нед Май 04, 2008 11:14 pm

the ZLE tиим реисинг ...
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот Moto Psycho » Нед Май 04, 2008 11:17 pm

За DH стана ясно , че е било лудница , даите някво инфо за XC или 4X :popcorn:
Аватар
Moto Psycho

Рейтинг: 1195

Мнениеот Just crazy » Нед Май 04, 2008 11:20 pm

MaN1aK написа:Аз направо щях да разцепа някои пикльовци,където се разкарваха по трасето и то пред маршалите,когато даже караха състезателите...
Ноу комент просто!Простотията е навсякъде...
Имаше двама,където се разкарваха по средата на трасето и викаха като идиоти.Кънчо им се закани да ги нарита ама... :D :beer:

Не се и учудвам аз пък щях да сгаза двама трима при участъкът от каменната река макар че състезанието си течеше те си се ракарваха като бейове по пътеката, добре поне че успях да спра преди да натовара някой от тях, незнам как маршалите са го допуснали :dunno:.
А и имаше фотографи, които бяха прескочили линията за да правят снимки и съответно имаше моменти в който човек се чуди от къде да мине, според мен пак виновни са маршалите.
Аватар
Just crazy

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Май 04, 2008 11:26 pm

Айдееееееееее давайтее снимкииииитеееее :) :) Бешеее лудница,аз сега заспивам,че съм уморен :) Живи и Здрави всички и догдина повече да сме,че руснаците бяха 250 души :)

ПП който не дойде изпусна не само заради самото шоу,не само защото това е Сопот,а защото най - често пусканата руса мацка в темата ни "bike girls" беше там :) и се състезава и да... дупето и малко голямо и няма цици ,но определено си е мацка та дрънка :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Just crazy » Нед Май 04, 2008 11:37 pm

Besen na Kolelo написа:Айдееееееееее давайтее снимкииииитеееее :) :) Бешеее лудница,аз сега заспивам,че съм уморен :) Живи и Здрави всички и догдина повече да сме,че руснаците бяха 250 души :)

ПП който не дойде изпусна не само заради самото шоу,не само защото това е Сопот,а защото най - често пусканата руса мацка в темата ни "bike girls" беше там :) и се състезава и да... дупето и малко голямо и няма цици ,но определено си е мацка та дрънка :)

Прав си бесен мацката си е жестока. :agree:
Аватар
Just crazy

Мнениеот GECKO » Пон Май 05, 2008 7:27 am

URNEST написа:
An Alien Hoopajupe написа:Urnest ти ли беше с Амоеба и двукоронна вилка.?

Не, ама пича е от наще хора.
Иначе с това си направих 5 успешни спускания. :)

Евалата за което, малко мъки береше и ти от дългото трасе с твърдака, но хвала, че все пак го мина с желание и кеф. Надявам се че ти хареса гористата пътека дето хванахме в събота, аз определено ще я повтарям някой път :D :agree:

An Alien Hoopajupe написа:the ZLE tиим реисинг ...

Класици :D

Атаката на розовите зайци започна :rofl:

За всички дето не бяха... шанс, за всички които бяха... е съмнявам се някой да съжелява (даже и руснака с изкъртената кона), купона беше там и беше постоянно... А организация и обезопасено трасе имаше, и се съмнявам, че някой друг в България може да се справи толкова добре с толкова мащабно мероприятие, за това един поздрав за организаторите :beer: и да ни зарадвате скоро с 2-рото трасе (което изглежда доста обещаващо в частта, която беше що-годе готово).

Шиърс :beer:
Аватар
GECKO

Мнениеот napster » Пон Май 05, 2008 7:49 am

Много добро състезание, много добри карачи, голяма конкуренция ...
Трасето за DH си беше съвсем нормално но определено си е дългичко. 4Х си е супер само на финала тази бабунка точно преди моста неможах да разбера защо са я направили. :confused: Много лошо риташе особено ако си и с твърдак и като включим и умората която се натрупва ...
Като цяло аз си изкарах супер.
Още ме боли врата от BigAirBag-a :D

Относно счупената KONA говорих с руснака и той каза че първо се е блъснал в дърво в участъка в гората и е спукал рамката. После на дропа вече тотално се е разковала
Аватар
napster

Рейтинг: 1594

Мнениеот Zozka » Пон Май 05, 2008 8:35 am

Много готини 4 дни :)
Международните отношения също са ок, 4х състезанието беше жестоко.
Трасето за спускане беше ... дълго, ненормално дълго - нищо общо със истинските DH трасета, много изправено и почти лишено от технични участъци. Състезание за щангисти, ко да го праиш.
Почти цялата организация беше от наша страна, нещо с което RAM Bikes трудно можеха да се справят сами и все пак го направиха с цената на огромни усилия :agree:
Толкова за сега :)
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Admin » Пон Май 05, 2008 9:25 am

Аватар
Admin

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Пон Май 05, 2008 9:49 am

:agree: Браво

Тук някой може ли да ми обясни какво става? :D

Между спускачите нямало ли е интервал, или руснака направо е летял и газил надолу? :D

Изображение
Кротко планинско колоездене :: Изображение
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот Hibernate » Пон Май 05, 2008 10:08 am

Много ама много яко беше всичко.... пълен адреналин... е вярно аз не се преставих блестящо ама много се омятах на онея скали в началото :D PS: KAШКАВАЛ!!!! :D
Аватар
Hibernate

Рейтинг: 1106

Мнениеот shepo » Пон Май 05, 2008 10:10 am

каква е вилката на тоя руснак :dunno:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот LamqtaSpaska » Пон Май 05, 2008 10:14 am

888
LamqtaSpaska

Рейтинг: 1231

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Пон Май 05, 2008 10:15 am

shepo написа:каква е вилката на тоя руснак :dunno:

Очевидно бяло Marzocchi :D

Но вилката едва ли е бил решаващият фактор за неговото представяне (съдейки по снимката :D)
Кротко планинско колоездене :: Изображение
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот Admin » Пон Май 05, 2008 10:20 am

vladimir.dzhuvinov написа:Тук някой може ли да ми обясни какво става? :D

Между спускачите нямало ли е интервал, или руснака направо е летял и газил надолу? :D

Разбира се, че имаше интервал, но за някои той не беше достатъчен :) В конкретния случай победителят в състезанието застигна един свой сънародник при пада в улея. Останалото е въпрос на интерпретация :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Hibernate » Пон Май 05, 2008 10:29 am

Снимки на състезанието:
http://bikedir.com/usr/did/sopot2008/
Аватар
Hibernate

Рейтинг: 1106

Мнениеот People = Shit » Пон Май 05, 2008 10:32 am

Hibernate това са на did снимките...той вече ги пусна :rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот sa6ix » Пон Май 05, 2008 10:34 am

Тези видяхме вече, давайте други!!! :) :) :popcorn:
Аватар
sa6ix

Рейтинг: 1200

Мнениеот vitorino » Пон Май 05, 2008 10:39 am

Поздрави и "Браво" за всички - организатори и състезатели, каращи и зяпащи, можещи и неможещи......, коментари - достатъчно. Който може да се разпознава. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243110.
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот Unik » Пон Май 05, 2008 10:49 am

Кой ближе рани, кой няма думи яко беше няма какво да говорим :nono: трябва да се преживее или да се види за да се разбере. Организацията беше нa ниво, времето беше ОК, маса народ от кол и въже поддържаше настроението с викове, имаше яко суркане, Big Air, Big Jump, Big Drop, музика, песни, танци, народ, рускинииии, а бе всичко.

P.S. А за руснака с Кона-та тва беше най-големия чиитър, в събота карах след него братото предърви много лошо на едно място в гората и там пукна рамката и се :bawling: след това цял ден е криха от фотолюбителите с една смешна торбичка която бяха вързали на 4елото. Идеята е, че рамката има Race-гаранция и трябва да се потроши на състезание :rofl: :rofl: :rofl:
Последна промяна Unik на Пон Май 05, 2008 10:57 am, променена общо 2 пъти
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот van4o » Пон Май 05, 2008 10:55 am

Миро (Bender) от Бургас е първи при твърдаците ... :hbang2: :hbang2: :smash: :smash: :party: :propell: :jumpref: :bouncy: :banana: :banana: :banana:
Аватар
van4o

Рейтинг: 1955

Мнениеот People = Shit » Пон Май 05, 2008 11:04 am

Unik написа: Организацията беше нa ниво,

Организацията беше на ниво???? Ако под "ниво" разбираш 1-2 часа закъснение на състезанието, НЯМА КВАЛИФИКАЦИИ, хора се разкарваха когато си поискат по трасето, последния скок беше счупен и се сетиха да го оправят когато се пребиха 6 души...Е ТВА АКО Е ОРГАНИЗАЦИЯ НА НИВО ПРЕДСТАВЯМ СИ ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ КАКВА ЩЕ ДА Е
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот gurga4a » Пон Май 05, 2008 11:46 am

маршалите си правиха каквото им скимне... бяха им изпуснали юздите отвсякъде...

А и най-интересното според мен беше Kona Stab Deluxe на две...
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот bikezilla » Пон Май 05, 2008 11:50 am

bobiracing059 написа:
@did
Не се заяждам,обаче не може 5 човека освен за организацията грижещи се и за собственото си представяне да се занимават с неща неможещи реално да се свършат от 10 човека сложени единствено и само за длъжност "Организация" ;)

Не се заяждаш, но това "оправдание" е МЕКО казано несериозно ;)

Не е правилно, когато нещата се случват "на всяка цена", щото цената може да се окаже скъпа. Като няма ресурс (в случая - човешки), по-добре просто да не се прави състезание. Или както трябва, или нищо.
Аватар
bikezilla

Мнениеот bobiracing059 » Пон Май 05, 2008 11:56 am

bikezilla написа:
bobiracing059 написа:
@did

Не се заяждаш, но това "оправдание" е МЕКО казано несериозно ;)

Не е правилно, когато нещата се случват "на всяка цена", щото цената може да се окаже скъпа. Като няма ресурс (в случая - човешки), по-добре просто да не се прави състезание. Или както трябва, или нищо.

:offtopic: Едит1: Ами тогава хората,на които им се кара дх и нямат средства за дх колела а са с твърдаци дай да не се пускат на състезание само защото колелата им не са както трябва ;)

Едит2: Ами то по твоята логика в БГ не трябва да се провеждат абсолютно никакви състезания(спортни прояви) само защото няма пари или както в случея със Сопот няма хора за организацията ;)
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот sdfghjkl » Пон Май 05, 2008 11:58 am

Недоволни винаги е имало, ще има и занапред, няма начин...
НО докато на номерата фигурират само Сопот и RAM Bikes според мен не е редно да има отзиви от сорта на "слаба организация,това нямало, онова имало"... Хората, които се занимаваха с провеждането на състезанието се раздаваха на МАХ, но както вече казах не може да се очаква организация на ниво UCI, докато спонсорите са само двама... Много е лесно само да недоволстваш и да мрънкаш, но никой не се замисля какво е от другата страна :(!:

И все пак аз много се изкефих!! Евала на момчетата и едното моиче :D , които се заеха с провеждането на такова мащабно за нас мероприятие!! :agree::agree::agree:
[SS]
Аватар
sdfghjkl

Рейтинг: 1412

Мнениеот SpawnY » Пон Май 05, 2008 12:12 pm

састезанието показа че има защо да се кара :beer:
Аватар
SpawnY

Рейтинг: 1203

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив