bobiracing059 написа:did написа:MaN1aK написа:Лудница беше определено.![]()
Напълно съм съгласен!
... но ... щях да съм по-доволен, ако беше не лудница, а добре организирано състезение, проведено по график, в което някой да се погрижи за информираността на публиката, състезателите и всички останали.
Състезателите бяха изнервени, публиката беше изнервена, маршалите бяха изнервени, даже АЗ бях изнервен по едно време, като се наложи да драпам за втори път по трасето за един ден...
Е, не се прави така!
@did
Не се заяждам,обаче не може 5 човека освен за организацията грижещи се и за собственото си представяне да се занимават с неща неможещи реално да се свършат от 10 човека сложени единствено и само за длъжност "Организация"
MaN1aK написа:Аз направо щях да разцепа някои пикльовци,където се разкарваха по трасето и то пред маршалите,когато даже караха състезателите...
Ноу комент просто!Простотията е навсякъде...
Имаше двама,където се разкарваха по средата на трасето и викаха като идиоти.Кънчо им се закани да ги нарита ама...![]()
Besen na Kolelo написа:Айдееееееееее давайтее снимкииииитеееее![]()
Бешеее лудница,аз сега заспивам,че съм уморен
Живи и Здрави всички и догдина повече да сме,че руснаците бяха 250 души
![]()
ПП който не дойде изпусна не само заради самото шоу,не само защото това е Сопот,а защото най - често пусканата руса мацка в темата ни "bike girls" беше тами се състезава и да... дупето и малко голямо и няма цици ,но определено си е мацка та дрънка
URNEST написа:An Alien Hoopajupe написа:Urnest ти ли беше с Амоеба и двукоронна вилка.?
Не, ама пича е от наще хора.
Иначе с това си направих 5 успешни спускания.
An Alien Hoopajupe написа:the ZLE tиим реисинг ...
Admin написа:Първи вести от Shambhala Open Cup 2008
shepo написа:каква е вилката на тоя руснак
vladimir.dzhuvinov написа:Тук някой може ли да ми обясни какво става?![]()
Между спускачите нямало ли е интервал, или руснака направо е летял и газил надолу?
Unik написа: Организацията беше нa ниво,
bobiracing059 написа:
@did
Не се заяждам,обаче не може 5 човека освен за организацията грижещи се и за собственото си представяне да се занимават с неща неможещи реално да се свършат от 10 човека сложени единствено и само за длъжност "Организация"
bikezilla написа:bobiracing059 написа:
@did
Не се заяждаш, но това "оправдание" е МЕКО казано несериозно
Не е правилно, когато нещата се случват "на всяка цена", щото цената може да се окаже скъпа. Като няма ресурс (в случая - човешки), по-добре просто да не се прави състезание. Или както трябва, или нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта