zero написа:Въпроса ми е дали ще може да се избие тази втулка и да се набие такава със същата резба но 1 идея по голяма като диаметър?Не ми харесва момента с локтайд за това се спирам на този вариант.
bikerider написа:Има специален локтайт за втулки и лагери (напр.638), който е ужасно здрав щом хване и по памет обира хлабини до 1.5мм. Набиването на новата втулка без да се стругова ново легло може да не е толкова безпроблемно колкото изглежда (не че е невъзможно, но според мен е по-трудния и пипкав вариант). Не че те убеждавам, но може би няма да е зле да помислиш все пак за локтайт.
evilzet написа:А дали е скъпо и ненадеждно да се отреже от здрав курбел края с резбата и да се завари на Аливиото. Но цветните заварки май не са много евтини.
evilzet написа:А дали е скъпо и ненадеждно да се отреже от здрав курбел края с резбата и да се завари на Аливиото. Но цветните заварки май не са много евтини.
bikerider написа:Има специален локтайт за втулки и лагери (напр.638), който е ужасно здрав щом хване и по памет обира хлабини до 1.5мм. .....
Yavkata написа:Е, и да купя чифте педали и да започна тестовете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта