аз не съм протвник на калта и мизерията,защото тя е част от карането все пак
 аз не съм протвник на калта и мизерията,защото тя е част от карането все пак  отивам да си пера обувките тъкмо
 отивам да си пера обувките тъкмо   и малко снимчици от мен: http://i.data.bg/08/03/09/847279_orig.jpg
 и малко снимчици от мен: http://i.data.bg/08/03/09/847279_orig.jpg

/. Хубаво е, че сте много активно каращите из Габрово - темата Ви все на горните редици
 /. Хубаво е, че сте много активно каращите из Габрово - темата Ви все на горните редици   поддържате трасетата целогодишно
  поддържате трасетата целогодишно    

Здравствуйте Ребята!
  Здравствуйте Ребята!
 изгуби се а уж се стопли и деня порасна.
 изгуби се а уж се стопли и деня порасна.

с нетърпение чакам и др-те...  Като я гледам и навлизам в спомени
  с нетърпение чакам и др-те...  Като я гледам и навлизам в спомени    дивият БАЛКАН толкова много има за каране из него
 дивият БАЛКАН толкова много има за каране из него 
cholla написа:много сполучлива снимка EMZO!!с нетърпение чакам и др-те... Като я гледам и навлизам в спомени
дивият БАЛКАН толкова много има за каране из него
МНого Здраве!

дъждец, калчица, мокри гащи, кал из устата ей на т'ва му викам каране из Гората. Тука в нашия парк не е позволено да се кара един ден след като е валяло... и тези тръпки липсват за момента.
  дъждец, калчица, мокри гащи, кал из устата ей на т'ва му викам каране из Гората. Тука в нашия парк не е позволено да се кара един ден след като е валяло... и тези тръпки липсват за момента. 
 преди каране = 100 км/ 1ч 55 мин.
   преди каране = 100 км/ 1ч 55 мин.някой скоро да е пускал по Витата пътека?
cholla написа: Имах на идея пътеката, която тръгва от х.Мазалат към Южна България мисля, че и тя носеше подобно име. Вероятността да попаднеш на хора по нея е много малка и др. което харесвам там е многото нападали клони, корени на моменти и скали. Малко използвана е от туристите и точно там и е чара.

cholla написа:Благодарско! Верно че така беше името и... позабравил съм ги нещата. За любителите на такива пътеки мога само да кажа Не ги оставяйте да коренясват - дерзайте!!
Всичко най!

добри снимки- какъв е модела на камерата с която са правени?
  добри снимки- какъв е модела на камерата с която са правени?

тоз уикенд и да видим кой какво е снимал после.
 тоз уикенд и да видим кой какво е снимал после.
 (беше добро спускане)
 (беше добро спускане)   

)
 ) 

мноо добре се е получило и времето и то  е било с Вас. Предполагам че снимките, на които карате колелата са от Кривата Пътека...
  мноо добре се е получило и времето и то  е било с Вас. Предполагам че снимките, на които карате колелата са от Кривата Пътека...  едно от малкото места където още без мотористи и секачи...
  едно от малкото места където още без мотористи и секачи... 

cholla написа: Планува ли се качване на в. Ботев през 2-та седмица на Юни?

Popa написа:аз пьк ходих до севлиево по асвалта и останах много -много доволен

да ни изоставиш ти в такъв решителен момент.
 да ни изоставиш ти в такъв решителен момент.    

Между другото видяхме и една дива коза .
 Между другото видяхме и една дива коза . 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта