bluskanie написа:CaMyPau написа: На телефона ми се включва някакъв модем.
Това, което се включва е по-известно като ФАКС сигнал...
CaMyPau написа:Аз пък незная дали във форума има хора работещи в DRAG. Писах на посочения на сайта мейл, но никои не ми отговори. На телефона ми се включва някакъв модем. Не мога да намеря едни прости втулки за захващане на амортесьор за рамка Ф4м. Стигнал съм дотам, че май ще трябва да си ги стържа сам, но незная дали е по добре от стомана или от тефлон. Ако някой помогне ще черпя.. Благодаря предварително !!!
MIRO A написа:Наистина заредеността на магазините е под всякаква критика, но за мен има и БАС (жалко за тези, които не са от София).
EmZo написа:Ми накратко, в началото на миналата седмица си поръчах спирачка (машинка и лостче, маркуч и диск си имам). Оказа се, че в магазина им във Враца, откъдето поръчах нещата разполагат с въпросните машинка и лостче. Обаче ми трябва накрайник за маркуча, тъй като той е за старата серия на въпросните спирачки. Човека от магазина във Враца се обади в София и от там му казаха, че нямат такива накрайници. В неделя 11.05, пуснах тема, с молба ако някой има въпросния накрайник, да ми услужи с него. От Веломания видяха темата и ми обещаха, че в понеделник 12.05 ще изпратят въпросния накрайник. Аз се обадих на моя човек от магазина във Враца и ми каза, че до края на седмицата ще пристигне. Закарах си колелото във Враца и си разглобих старата спирачка и оставих велосипеда си в сервиза. В четвъртък 15.05 се оказа, че всъщност нищо не е пратено. Днес разбрах, че евентуално мога да очаквам въпросния накрайник другата седмица в сряда. Съответно сега велосипеда ми е блокиран в сервиза, без предна спирачка и аз пропускам каране в неделя. И в понеделник, няма да мога да си закарам велосипеда в Търново, а трябва специално да пътувам 400 км. през седмицата, за да го взема.
И преди е имало доста неясноти около доставки, наличност и т.н. Това просто преля чашата.
MIRO A написа:Наистина заредеността на магазините е под всякаква критика, но за мен има и БАС (жалко за тези, които не са от София).
MaN1aK написа:За сега имам добри впечатления от Горгона,Райдспот и полски магазини(които бяха най точни от всички).
А лоши впечатления имам за най вече Веломания и Велос.Просто са под всякаква критика.По нататък оставям без коментар...
shepo написа:@all
а спедиторските фирми винаги работят безупречно и спазват сроковете за доставка![]()
![]()
Teodor40 написа:EmZo, проблемат си е само твой с това прибързване да си оправяш спирачката. И колко ще спестиш, ако си вземеш цял, готов маркуш, а не накрайник? 5 лева. Аре бегай от тук, още в онази тема ти казаха 100 човека, какво трябва да направиш, ти си знаеш товоето. Тогава за какво питаш?
Teodor40 написа:Нужно ли е да коментирам повече за каква цигания става дума при EmZo? Точно 5лв ще спести накрая, без да му борим разкарването. С него излиза назад. Ама не благоволи да ми послуша съвета, сега реве.
EmZo написа:НЕСЕРИОЗНИЦИ
EmZo написа:организацията им е ПОД всякаква критика и абсолютно неадекватна.
EmZo написа:Ще си направя труда да ти отговоря, въпреки че, освен че си почЕти неграмотен, си и почЕти неадекватен.
Teodor40 написа:Иначе ето как ги виждам аз нещата.
Teodor40 написа: Трябва ли един обикновен склададжия да е запознат с компонентите? И за дефектните части Веломания ли е виновна или китайците?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта