Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот chavo » Пет Май 02, 2008 4:03 pm

Zdravejte mom4eta!
Mnogo mi e priqtno da vidq 4e ima naduhanqci na 6ose. ^te sledq za bude6tite vi izlizaniq i ako nqmate protiv s udovolstvie 6te se vklu4a.
Az jiveq v kr.selo i karam na zapad, vuzmojno e s nqkoj ot vas de sme se zasi4ali. Po princip sum sam i za tova pove4e ot 4 4asa na koleloto mi idvat bajgun, no nadqvam se da napravim grupa i da pokarame na volq.
E, 6te se radvam da se zapoznaem i da pokarame!

Пиши на кирилица!
chavo

Рейтинг: 1200

Мнениеот Grash » Пет Май 02, 2008 7:12 pm

Здравей, ще бъде хубаво да се включи още един ентусиаст към групата, но имай в предвид, че в този форум е задължитено да се пише на кирилица. Иначе при мен логиката е обратна на твоята, аз като съм сам карам по 10-13 часа, а като сме в група рядко караме повече от 6-7 часа :D
@DstupidBastarD Земи разкажи нещо за четвъртък, как мина, къде карахте и тн... некоя снимчица... ;)
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Май 02, 2008 8:42 pm

Grash написа:Здравей, ще бъде хубаво да се включи още един ентусиаст към групата, но имай в предвид, че в този форум е задължитено да се пише на кирилица. Иначе при мен логиката е обратна на твоята, аз като съм сам карам по 10-13 часа, а като сме в група рядко караме повече от 6-7 часа :D
@DstupidBastarD Земи разкажи нещо за четвъртък, как мина, къде карахте и тн... некоя снимчица... ;)

Еми, добро беше. Бехме Ицо и аз, по пътя се присъедини и Боби. Времето беше готино, пътя - нагоре-надоле, но гледките беха един път, направо жестоки. Боби, обаче, беше с байк и некъде по пътя м/у Божурище и Гурмазово го изгубихме (спрехме чак след Пажорево да пикаме, преоблечем и да видим дали ше дойде, ма го немаше). Така че със срам признавам, заебахме човек на пътя (тва едва ли те учудва, де). Надявам се, че сичко е било наред с пича и си е покарал за кеф и без нас. Иначе, кво да ти кажем, баце, трасето е супер, нема много коли, има баирчета (тва към Врабча е яко - 4-5км с около десетина 10% наклон, а на нас ни се падна да го караме петнайсе минути след като се натъпкахме с мазна супа в х. Ерма). Минава се два пъти през Вискяр (тва е като Ардените, но малко по ръмбесто). Снимки немам, щото вече ме е срад да снимам с онова лайняно апаратче, Ицо не носи по правило, а Боби носеше, ма го затрихме по пътя (вече обясних), така че ако искаш да киризиш, ше требва другия път да дойдеш и да караш! :offtopic:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот borislav » Пон Май 05, 2008 11:29 am

Сри че не писах, но нямах нет, сега пиша от един фр. Та аз си отидох до ждрелото, направих 10 снимки със Зенита, като изщракам филмчето ще пусна снимки.
Аватар
borislav

Мнениеот todor todorov » Сря Май 07, 2008 1:40 pm

Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме :nono:

Но пък да има кръчмета в околовръст, та да не останем сухи отвътре :beer:

Започвам наддаването със: София - Своге - Миланово - Вършец - Петрохан - София
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 07, 2008 7:12 pm

borislav написа:Сри че не писах, но нямах нет, сега пиша от един фр. Та аз си отидох до ждрелото, направих 10 снимки със Зенита, като изщракам филмчето ще пусна снимки.

Евалата, баце! Аз разправях по пътя на Ицо, че се надавям да си се върнал, щото с таа дебела гума и сам, си е бая чанч. Браво, не очаквах, че ше го направиш, аз два пъти съм тръгвал сам натам и съм се връщал. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 07, 2008 7:14 pm

todor todorov написа:Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме :nono:

Първи записан за събота. То и днеска ме валя към Нови хан, явно така ми е тръгнало таа седмица, ше пестим лефчета от вода. За маршрута немам възражения, къде е стартовата точка? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Май 09, 2008 6:44 am

Кво става за събота, бацетаааааааааааааааа? Аре, записвайте се, бе, скийте кво яко време е навънка! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Пет Май 09, 2008 6:56 am

DstupidBastarD написа:
todor todorov написа:Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме :nono:

Първи записан за събота. То и днеска ме валя към Нови хан, явно така ми е тръгнало таа седмица, ше пестим лефчета от вода. За маршрута немам възражения, къде е стартовата точка? :dunno:

какво ще кажеш за 12.00? ще тръгна от зала универсиада, оттам насетне ми е все едно къде ще се видим
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Май 09, 2008 7:27 am

todor todorov написа:
DstupidBastarD написа:

какво ще кажеш за 12.00? ще тръгна от зала универсиада, оттам насетне ми е все едно къде ще се видим

Еми, аре направо на Универсиада да се чакаме, да не стават сложни срещите - в 12,00ч. в събота ше съм пред централния вход (пиша го тва в случай, че се окаже, че има и нецентрален такъв, което си е факт, де). Тъй като след малко ше бегам по места, където нема нет и трудно ше мога да реагирам на корекции, оставям следното указание за присъствието си: ако утре вали или не съм на явката до 12,05ч. значи нема да дойда. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Чет Май 15, 2008 8:45 am

Къде се губите, не пишете напоследък? Имате ли някакви планове за събота и/или неделя? Защото много ми се кара и ще се радвам да покарам с вас, поне докъдето смогна :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот CR1 » Чет Май 15, 2008 1:05 pm

Аз си мислех да направим едно каране, нещо от сорта Байлово-Поибрене-Вакарел, щот там си е красиво и спокойно.... :)
Но ще имам възможност само за неделя сутрин, до ранния следобед - та незнам как се вързва със свободното време на другите...
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 19, 2008 9:20 am

На мене теа калъфи от кварталната ланка направо ми ебаха майката, десет дена немам нет и съм изпаднал в яка абстининция. По тоа повод избивам кризите като връткам педалите в секакви посоки. Вчера бех на Витоша, обиколих я по хасфалта за около 5 часа (барабар половин-един час носене на колелото по некви кални пътеки м/у Чуйпетлово и Ярлово). Ше зема да подкарам байк по планината, вчера нещо се изкефих, но съм изгорел като тираджия на ръкавки. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот тучо чучо » Пон Май 19, 2008 2:05 pm

DstupidBastarD написа: Вчера бех на Витоша, обиколих я по хасфалта за около 5 часа (барабар половин-един час носене на колелото по некви кални пътеки м/у Чуйпетлово и Ярлово). Ше зема да подкарам байк по планината, вчера нещо се изкефих... :^:

:agree: :) Ха така де!
Аватар
тучо чучо

Мнениеот CR1 » Пон Май 19, 2008 4:45 pm

но съм изгорел като тираджия на ръкавки.

Абе за тираджйиските усещания се присъединявам....само ако по некъв начин на тираджията му се пекат и краката от коленото до ръба на клинчето... :bigeyes: - а пък кат си изгорел там и после требе ходиш на работа с панталони - ич не е кеф.... :bawling:
Ше зема да подкарам байк по планината

тамън ще ти дойде новата шосейка, ти за байк почна да мислиш - казах ти че така ша стане....в тази връзка следващата неделя, мое да врътнем една обиколка на Витоша по пътеките за преглед...ама вече отиваме в друг форум :^:
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 19, 2008 4:51 pm

Навит съм за нова обиколка, ама аз ше си карам по хасфалта, оня ден само за 4-5км опити да карам по черния път шосейката, се размазах поне двойно повече на брой пъти. Жалко, че немаше никой с мене, требва да съм бил ибахти забавната гледка, карам с 8-10км/ч в некви улие, падам на забавен каданс и през целото време се хилим и псувам едновременно. Досега не знаех, че оффроуда е бил такъв як купон, баце! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

moser

Мнениеот glass » Пет Май 23, 2008 8:15 pm

ееееееее това не е истина ........... ти потъна бе момче ........ да не взе новото колело и сега да караш соло - демек се срамуваш от нас с обикновенните бегачлета :-)) оправдаваш се с ланката ........... аиде след дъждовете да врътнем малко да те видим в каква форма си ..........
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Re: moser

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 26, 2008 10:26 am

glass написа:ееееееее това не е истина ........... ти потъна бе момче ........ да не взе новото колело и сега да караш соло - демек се срамуваш от нас с обикновенните бегачлета :-)) оправдаваш се с ланката ........... аиде след дъждовете да врътнем малко да те видим в каква форма си ..........

Нема таково нещо, баце!!! Оня ден бех при ланаджиите и прекратихме секакви отношения, сега съм дебел, депресиран и по цел ден ям сладолед, като пресно разведена негърка в евтин хамерикански сериал. Кога ше караме, дай некъф ден, час и местоположение?! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 26, 2008 2:00 pm

От толкова много вълнения покрай развода ми с ланката, забравих да споменъ най-ваежното събитие от вчера. Бех тръгнал да покарам разузнавателно към Рила, тамън да видим дали има път през планината (на картата дават некакъв бел път, дето влиза в Рила около Бели Искър и излиза от другата страна, дано не е "Кайзеровия"). Баш на явката ми на Шел-а некакъв пич ме забра, вика "Аре, с нас, ние сме голема група!" и аз, нали съм мекушав и контактен, отидох. В крайна сметка се събрахме десетина Колела (повечето шосейки) и покарахме към Понор (Богьовци). Така, че мога да заявъ, че групата се разраства. Доколкото успех да сфана, Ицо познава част от теа пичове, както и Ото. Тва е, засега, ше следъ нередовно тука (при сестра ми съм) за некви съобщения за каране, но нема да е лошо да ги пускате ден-два предварително, нема да мога да реагирам бързо. :crap:
Аватар
DstupidBastarD

добре!

Мнениеот glass » Вто Май 27, 2008 9:20 am

това е хубава новина! но не е лошо да го вдигаш тоя телефон - без комуникация ще е много трудно да се разбираме за ден два напред.
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Мнениеот todor todorov » Вто Май 27, 2008 2:06 pm

DstupidBastarD написа:От толкова много вълнения покрай развода ми с ланката, забравих да споменъ най-ваежното събитие от вчера. Бех тръгнал да покарам разузнавателно към Рила, тамън да видим дали има път през планината (на картата дават некакъв бел път, дето влиза в Рила около Бели Искър и излиза от другата страна, дано не е "Кайзеровия"). Баш на явката ми на Шел-а некакъв пич ме забра, вика "Аре, с нас, ние сме голема група!" и аз, нали съм мекушав и контактен, отидох. В крайна сметка се събрахме десетина Колела (повечето шосейки) и покарахме към Понор (Богьовци). Така, че мога да заявъ, че групата се разраства. Доколкото успех да сфана, Ицо познава част от теа пичове, както и Ото. Тва е, засега, ше следъ нередовно тука (при сестра ми съм) за некви съобщения за каране, но нема да е лошо да ги пускате ден-два предварително, нема да мога да реагирам бързо. :crap:

Няма път. Тоест има, но до някъде - до стената на язовира е ОК. Оттам насетне ти трябва специално позволение от Софийска вода. Взима се трудно :), много трудно! И бавно...

За каране утре сутрин? паничище, мальовица, боровец през бели искър?
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Май 27, 2008 2:42 pm

Утре от 10,30 до 11,30 имам уговорка с пичовете от Еврокома да ми пуснат кабелен нет, след тва съм изцяло готов за каране, като мога да бъда в 12,00ч. на ОМВ-ито на околовръстното и |самоковския път. Т.е. утре в 12,00 ше бъда там, а ако нема никой, ше покарам до стената на Искъра и ше се върна. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Май 27, 2008 2:46 pm

П.п.
Любо, днес в 19,00ч. ше съм на моста след Горублянско, а после ше карам по магистралката до обръщалото за Нови хан, ако ти се кара и си свободен, може да се пробваш. :(!:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Сря Май 28, 2008 11:03 am

и един друг вариант, на който му липсват колите и шума:
днес следобяд, след жегата - бояна - златните мостове - хижа бор?
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 28, 2008 4:02 pm

Ква жега, бе, баце?!?!?!!?!!?! Преди малко се прибрахме с Любо, навън е прекрасна пролетна утрин, направо жестоко за каране. Сега по същество - събота (07.06.08, не таа, следващата) ше караме до Мальовица и назад, като засега сме трима - Ицо, Любо и аз. Тръгването ше е в 7,30 от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното. Великодушно ви разрешаваме да се записвате. Нека записването започне веднага!!! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Май 29, 2008 7:54 pm

DstupidBastarD написа: Сега по същество - събота (07.06.08, не таа, следващата) ше караме до Мальовица и назад, като засега сме трима - Ицо, Любо и аз. Тръгването ше е в 7,30 от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното. Великодушно ви разрешаваме да се записвате. Нека записването започне веднага!!! :bigeyes:

A'e ние може да се включим, ма по друга схема /щот сме с байкове/,
така ходихме до Боровец през Бели искър преди две/три седмици.
...Меткаме се на автобусче до Железница и оттам връткаме.
Та дет се вика мохе да ви помахаме кат прелетите покрай нас.
Така и така сме си го намислили като дестинация, ма да дойде
другата седмица пък ще видим.
Каква средна скорост праите-просто инфо :D ...
Ае шЪ ви следя тук пък ще видим...
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 29, 2008 8:39 pm

bokichaa написа:
DstupidBastarD написа: Сега по същество - събота (07.06.08, не таа, следващата) ше караме до Мальовица и назад, като засега сме трима - Ицо, Любо и аз. Тръгването ше е в 7,30 от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното. Великодушно ви разрешаваме да се записвате. Нека записването започне веднага!!! :bigeyes:

A'e ние може да се включим, ма по друга схема /щот сме с байкове/,
така ходихме до Боровец през Бели искър преди две/три седмици.
...Меткаме се на автобусче до Железница и оттам връткаме.
Та дет се вика мохе да ви помахаме кат прелетите покрай нас.
Така и така сме си го намислили като дестинация, ма да дойде
другата седмица пък ще видим.
Каква средна скорост праите-просто инфо :D ...
Ае шЪ ви следя тук пък ще видим...
:beer:

Еми, ние вероятно ше караме по самоковския път, имам спомен, че събота до 9,00 не е много натоварен, а след тва вече ше сме в Самоков. Бистрица, Железница, Ярема, Ковачевци също е вариант, но ше видим кво ше кажат ортаците. Що се отнася до средната ни скорост, миналата година с бате Любо правихме средна 30 в двете посоки, ама тогава вале яко дъжд, та затва немахме сцепление и направо летехме по пътя. Ако се засечеме след Говедарци, нищо чудно и заедно да качиме баира, там нема голема разлика за байк или бегач. :offtopic:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Май 29, 2008 8:50 pm

...и аз това си мисля...ако успеем след Говедарци да се засечем..
...ма ай да дойде другата седмица пък ще видим, Баце ...:D
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 29, 2008 8:56 pm

bokichaa написа:...и аз това си мисля...ако успеем след Говедарци да се засечем..
...ма ай да дойде другата седмица пък ще видим, Баце ...:D

По мои сметки, ако сичко е нормално, ше сме в Говедарци около 9,45-10,00ч. другата събота, ако ви нема, продължаваме, па вие ше ни стигнете нататъка. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Май 29, 2008 9:01 pm

...ок шъ ви гоним кво да праим..
...па и май имаме общи познати....баце :beer:
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене