Grash написа:Здравей, ще бъде хубаво да се включи още един ентусиаст към групата, но имай в предвид, че в този форум е задължитено да се пише на кирилица. Иначе при мен логиката е обратна на твоята, аз като съм сам карам по 10-13 часа, а като сме в група рядко караме повече от 6-7 часа
@DstupidBastarD Земи разкажи нещо за четвъртък, как мина, къде карахте и тн... некоя снимчица...
borislav написа:Сри че не писах, но нямах нет, сега пиша от един фр. Та аз си отидох до ждрелото, направих 10 снимки със Зенита, като изщракам филмчето ще пусна снимки.
todor todorov написа:Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме![]()
Но пък да има кръчмета в околовръст, та да не останем сухи отвътре![]()
Започвам наддаването със: София - Своге - Миланово - Вършец - Петрохан - София
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме![]()
Първи записан за събота. То и днеска ме валя към Нови хан, явно така ми е тръгнало таа седмица, ше пестим лефчета от вода. За маршрута немам възражения, къде е стартовата точка?
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Има ли желаещи за събота. Казват че ще вали. Тоест да отидем някъде далеч, че да не се изкушаваме да се връщаме![]()
Първи записан за събота. То и днеска ме валя към Нови хан, явно така ми е тръгнало таа седмица, ше пестим лефчета от вода. За маршрута немам възражения, къде е стартовата точка?
какво ще кажеш за 12.00? ще тръгна от зала универсиада, оттам насетне ми е все едно къде ще се видим
DstupidBastarD написа: Вчера бех на Витоша, обиколих я по хасфалта за около 5 часа (барабар половин-един час носене на колелото по некви кални пътеки м/у Чуйпетлово и Ярлово). Ше зема да подкарам байк по планината, вчера нещо се изкефих...
но съм изгорел като тираджия на ръкавки.
Ше зема да подкарам байк по планината
glass написа:ееееееее това не е истина ........... ти потъна бе момче ........ да не взе новото колело и сега да караш соло - демек се срамуваш от нас с обикновенните бегачлета :-)) оправдаваш се с ланката ........... аиде след дъждовете да врътнем малко да те видим в каква форма си ..........
DstupidBastarD написа:От толкова много вълнения покрай развода ми с ланката, забравих да споменъ най-ваежното събитие от вчера. Бех тръгнал да покарам разузнавателно към Рила, тамън да видим дали има път през планината (на картата дават некакъв бел път, дето влиза в Рила около Бели Искър и излиза от другата страна, дано не е "Кайзеровия"). Баш на явката ми на Шел-а некакъв пич ме забра, вика "Аре, с нас, ние сме голема група!" и аз, нали съм мекушав и контактен, отидох. В крайна сметка се събрахме десетина Колела (повечето шосейки) и покарахме към Понор (Богьовци). Така, че мога да заявъ, че групата се разраства. Доколкото успех да сфана, Ицо познава част от теа пичове, както и Ото. Тва е, засега, ше следъ нередовно тука (при сестра ми съм) за некви съобщения за каране, но нема да е лошо да ги пускате ден-два предварително, нема да мога да реагирам бързо.
DstupidBastarD написа: Сега по същество - събота (07.06.08, не таа, следващата) ше караме до Мальовица и назад, като засега сме трима - Ицо, Любо и аз. Тръгването ше е в 7,30 от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното. Великодушно ви разрешаваме да се записвате. Нека записването започне веднага!!!
bokichaa написа:DstupidBastarD написа: Сега по същество - събота (07.06.08, не таа, следващата) ше караме до Мальовица и назад, като засега сме трима - Ицо, Любо и аз. Тръгването ше е в 7,30 от ОМВ-ито на самоковско и околовръстното. Великодушно ви разрешаваме да се записвате. Нека записването започне веднага!!!
A'e ние може да се включим, ма по друга схема /щот сме с байкове/,
така ходихме до Боровец през Бели искър преди две/три седмици.
...Меткаме се на автобусче до Железница и оттам връткаме.
Та дет се вика мохе да ви помахаме кат прелетите покрай нас.
Така и така сме си го намислили като дестинация, ма да дойде
другата седмица пък ще видим.
Каква средна скорост праите-просто инфо...
Ае шЪ ви следя тук пък ще видим...
bokichaa написа:...и аз това си мисля...ако успеем след Говедарци да се засечем..
...ма ай да дойде другата седмица пък ще видим, Баце ...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта