Взе ли го вече? Пускай снимки!

Още от първите няколко поста трябваше да си решил вече!

Nymphetamine написа:ZX...R...ZZR...ХR...R...ZR...YZ...R...RR...
Тези ме блазнят... след 2-3 месеца ... ще го карам на макс...
TOYAGA написа:Nymphetamine написа:ZX...R...ZZR...ХR...R...ZR...YZ...R...RR...
Колкото по-малко R и координатни индекси в означението на возилото, толкова по-малко вероятно близките на начинаещия дришльо да кусат сладко жито и да ходят бавно през следващите 2-3 месеца...
TOYAGA написа:Nymphetamine написа:ZX...R...ZZR...ХR...R...ZR...YZ...R...RR...
Колкото по-малко R и координатни индекси в означението на возилото, толкова по-малко вероятно близките на начинаещия дришльо да кусат сладко жито и да ходят бавно през следващите 2-3 месеца...
LamqtaSpaska написа:600 кубикова пистарка е много по коварна машина и от 500 коня кола, таке че не ми ги сравнявай моля ти се....
като си решил да се размазваш, купувай квото искаш и не търси съвет...нищо пистово над 400cc. не е подходящ мотор за начинаещ
и ако под лошо падане или катастрофа с мотор имаш предвид само счупени крайници начи далеч не си наясно в какъв филм се вкарваш
Nymphetamine написа:докато аз мога да гарантирам собствената си сигурност по отношение на моето шофиране и поведение на пътя
gurga4a написа:По новините казаха одеве: при скорост до 50км/ч шанса да оцелееш е 50%, при 100км/ч ако паднеш шанса да оцелееш е никакъв.
Alpina написа:Не смятам, че който и да е човек може да даде такава гаранция.
Demo 9 написа:Bandit-а отписа ли го? Защото дори и 250 кубиковия с тия ~60 коня хич не е слаб и дори при него карането на макс ще ти се стори страшничко..
LamqtaSpaska написа:що имам чувсвото че половината хора които пишат в тая тема не са карали мотори....
-на самия мотор няма какво да му се плашиш.....може и 2000 кубика да е, но мотора не върви сам нали-човека го кара
-и точно от това идва цялата простотия...човек е тъпо копеле, мисли си че може всичко, че е безсмъртен, че се научава да кара нещо само след 2-3 кръгчета, че да кара с 200км/ч по разбити пътища пълни с малоумни шофьори е нормално...
-определено скоростта на мотор много увлича и не се усещаш с колко си
-падането от мотор дори и при по-висока скорост не е толкова страшно, страшното при мотора е катастрофа с друго мпс, което в 99% от случайте те прави на пастет буквално
-малкия мотор верно че трябва да го жулиш повече за да върви, но замислял ли си се че пък на голям ограниченията в града ще ти се видят трудни за спазване при положение, че ще караш само на 1-2предавка в най-добрия случай трета
-ако си мислиш че на 400cc. пистак ще станеш мастър и ще й контролираш цялата мощност за 1г. време---пак живееш в некъв твой си филм..
-мотора е чудесно превозно средство, но по българските пътища липсва каквато и да е култура и карането на мотор из бг улиците си е направо руска рулетка.
-повече не смятам да пиша каквото и да е по тая тема
като се имаш за 100% сигурен че ще караш голям мотор с не повече от 50-60км/ч. като си убеден, че в рискова ситуация можеш да контролираш 200+ кила желязо с 150+ кончета и понеже в бг всички са мн възпитани и можещи и внимаващи по улиците --- всеми си едно 600+ кубика, пък ще видим колко дълго ще уживееш. пак казвам да сравняваш мотор с която и да е кола е безумие !!! което само показва, че си нямаш представа какво, как и защо ще караш !
и още нещо...понеже 250 и 1000cc. се карали равностойно, само зависи колко газ си давал, айде помисли защо учебните мотори са 125cc.
просто всичко това което си изписал в тая тема направо ми крещи, че ти избщо си нямаш идея в какво се забъркваш, или просто искаш да си поредния гъзар който ще бичи на 1-ва с оборотомер в червеното, ще обикаля кафетата и разбира се без каска и екип, та да го видят всички колко голям гъзар е и че има мотор....
LamqtaSpaska написа:...да го видят всички колко голям гъзар е и че има мотор....
gurga4a написа:По новините казаха одеве: при скорост до 50км/ч шанса да оцелееш е 50%, при 100км/ч ако паднеш шанса да оцелееш е никакъв.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта