vladimir.dzhuvinov написа:Аз викам, най-добре да се обърне по халба бира, после да се дръпне по една тлъста пура, и накрая да се удари по една сиеста![]()
Какво по-здравословно и изпълващо душата от това?![]()
True, true!
vladimir.dzhuvinov написа:Аз викам, най-добре да се обърне по халба бира, после да се дръпне по една тлъста пура, и накрая да се удари по една сиеста![]()
Какво по-здравословно и изпълващо душата от това?![]()
И на мен ми изглеждаше гадно да смесиш напитките,но резултата е много добър според мен.На тая напитка ме научи един вече възрастен приятел,живял доста време в Германия.Redhat написа:sto100jan написа:Ноо лесно , поръчваш ги двете и ги смесваш 2(бира)към 1(спрайт), като гледаш да не прелее , че много се пениНаправо е красота !!! Става и с кола , с лимонада не съм пробвал , щото и слагат захарин , и после се скъсвам да пия вода . С фанта не е хубаво , според мен .
![]()
Спрайта е ясен, ама сега да разваляме Шуменското
klmn написа:На тая напитка ме научи един вече възрастен приятел,живял доста време в Германия.
On a hot summer afternoon in June of 1922, Franz Xaver Kugler, the owner of a Gasthaus high in the Deisenhofner Kugler-Alm in Bavaria realized that he did not have enough beer to accomodate all of his guests for the day, both bicyclists as well as mountain hikers. Hence, he decided to offer his remaining beer, as a mixture of beer and lemon-lime soda of which he had an ample supply, and thus he nick-named his newly-found drink after the bicyclists, the "Radler" ...
vladimir.dzhuvinov написа:ПС: Сетих се и за една друга смес - бира с кола, при което се получава консистенция подобна на нафта. В някои страни тази напитка носи името "Diesel".
klmn написа:И на мен ми изглеждаше гадно да смесиш напитките,но резултата е много добър според мен.На тая напитка ме научи един вече възрастен приятел,живял доста време в Германия.
klmn написа::rofl: Е,са,имаме си Ве И Ка (водка с кола),облаци,дженти (джин с мента), и всякакви взривоопасни коктейли забъркани от украински спирт основно..,остава на турбо-дизела да му се закачи магичната думичка "фолк" и Връхта..
NovemberCharlie написа:За чий х*й трябва да се разваля бирата с добавки?
Newone написа:P.S. За почитяателите на сушените плодове: Внимавайте! Образуват газове и подутият стомах може да ви провали карането...
Antares написа:Добре де... а как да извличам това вещество, освен от външната си гума (доста често се сдобивам с подобни "украшения")?
Чай, или?
sto100jan написа:Ноо лесно , поръчваш ги двете и ги смесваш 2(бира)към 1(спрайт), като гледаш да не прелее , че много се пениНаправо е красота !!! ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 365 госта