bikerider написа:Antares, далеч съм от мисълта да ти се бъркам, но от една определена гледна точка цялата тема изглежда смешна - надявам се го осъзнаваш откъм добрата му страна, макар горния ти пост да ме води на други мисли. Извинявай, че на света има и различни мнения от общоприетото и различни поведения от груповите идеали!
Както си споменал- въпрос на гледна точка! За теб и хората с достатъчно опит е смешна. Дискусията тръгна в грешна посока и това направи цялата тема смешна, но мисля, че все пак ще е полезна за хора, които не са се сблъсквали с подоба ситуация или просто не са се замисляли по този въпрос...
Имам следния въпрос... Следната ситуация... Тръгваме с компанията сформирана от форума и аз изоставам първите 5км... нищо не сме се уговорили, никакъ контакт не сме разменили... В даден момент пукам гума (и да предположим, че съм напълно подготвен) и оставам още по-назад. Как точно се гони и се скъсява разлика от 20-30мин, когато очевидно нямат намерение да те чакат?!?! И не заслужавам ли поне едно изчакване, за да се поинтересуват другите какво е станало и да споделят, че с това темпо няма да го бъде и всеки да си ходи по живо по здраво...
Shady спомена за каране в тесен кръг... Това ме навежда на една друга мисъл, която дори няма смисъл да я коментираме.
От цялото недоразумение това недоумявам!? Недоумявам и как тръгваш на подобен преход с непознати без да си подготвен... И все пак не съм бил там, не мога да знам със сигурност или да взема позиция и да съдя кой крив, кой прав.
Истината е някъде там... посредата.