tyo написа:И се набутах с над 1000 лева за двата
oт кой ги взе ?
тия неща си имат гаранция ...
bluskanie написа:Ае флашки нема ли за вас...? По-скъпи и по-бавни са, ма размера им компенсира.
bikerider написа:....и прави бекъпи.
с два 120мм вентилатора на stock кутия, CPU & GPU охладители по 80мм с медни радиатори охлаждам вторично четири хард диска без никакъв проблем от години
outfaced написа:и на какви обороти са вентилаторите ...
А не се ли сещаш, че това е в зависимост от оборотите
tyo написа:bikerider написа:....и прави бекъпи.
Имам само едно малко въпросче: Ти къде архивираш 500~800Гб архиви
bikerider написа:[И най-важното - не се мятам веднага на всичко ново, което излезе на пазара, не и преди да съм си написал домашното...
outfaced написа:А не се ли сещаш, че това е в зависимост от оборотите
абе прав е bobeca, не зависи само от размера и оборотите ... но да кажем, че това са основните фактори ...
outfaced написа:всъшност в момента да кажем че вентилаторите не ми се чуват
сега обаче хардовете придават вибрации на кутията и тя понеже меко казано не е маркова и хубава и ми разваля интонационната среда![]()
Alpina написа:Единствения елемент, който би променил нещо е формата на перките, тя обаче до колкото знам е еднаква при всички.
outfaced написа:питах само информативно така или иначе, защото и аз си правя разни експерименти с цел намаляване на шума въпреки много хардове и друг топъл хардуер
vladimir.dzhuvinov написа:Кутията е зад стената в другата стая, а заедно с нея всичкото бръмчене на разните вентилатори, дискове и DVD-та в нея.
did написа:Alpina написа:Единствения елемент, който би променил нещо е формата на перките, тя обаче до колкото знам е еднаква при всички.
ми... хич не е еднаква!
outfaced написа:е...трябва да има и налична излишна стая, която не е спалня, щот го оставям нощем да сваля понякога ...
Alpina написа:Единствения елемент, който би променил нещо е формата на перките, тя обаче до колкото знам е еднаква при всички.
bikerider написа:пробва ли варианта с олиото?
bobeca написа:bikerider написа:пробва ли варианта с олиото?
Ако имах някакво старо PC вече щях да съм пробвал.А маслото трябва ли през известно време да се сменя, като на трансформаторите?
http://de.youtube.com/watch?v=pb4UumU6ee0&feature=related
bobeca написа:bikerider написа:пробва ли варианта с олиото?
Ако имах някакво старо PC вече щях да съм пробвал.А маслото трябва ли през известно време да се сменя, като на трансформаторите?
http://de.youtube.com/watch?v=pb4UumU6ee0&feature=related
bobeca написа:А дали гаранцията важи ако продукта е "леко мазен"?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта