Не мога да повервам на очите си, баце, същите хора, а колко грозни колела, направо съм в шок!!!

DstupidBastarD написа:
Не мога да повервам на очите си, баце, същите хора, а колко грозни колела, направо съм в шок!!!
koburgotski написа:Здравейте на всички. Тъй като не ми се четат осем страници с постове, а заглавието ме заитригува, ще кажа, каквото мисля да кажа. Извинете, ако няма много общо с горенаписаното. Та.. аз се занимавам доста сериозно с шосейно колоездене, но само на любителско ниво. И имам същия проблем като вас - няма с кого да карам. Иначе съм студентче в Техническия и нямам КОЙ знае колко много време, но въпреки това правя бая километраж. Ще се радвам ако успея да се приобщя към вашата групичка.
koburgotski написа:Мен само едно ми е интересно. Защото съм го карал това, ама на обратно, и имам следното питане: Ще се качваме ли до самата Мальовица? Иначе... идвам, стига да не вали. Мерси, за поканата.
DstupidBastarD написа:koburgotski написа:Мен само едно ми е интересно. Защото съм го карал това, ама на обратно, и имам следното питане: Ще се качваме ли до самата Мальовица? Иначе... идвам, стига да не вали. Мерси, за поканата.
Караме от София през Самоков (тук още не сме се спазарили дали да не минем през Бистрица, Железница, Ярема, Ковачевци и т.н.), Говедарци докъдето има хасфалт, спираме, снимаме, хапваме, пийваме, зяпаме малко голите мадами около хотела и след половин час палиме гумите надоле. Обратния път на 99% ше е покрай язовира, не знам дали ше има желаещи да катериме Витоша.
glass написа:За тези които имат намерение да карат утре 07.06.2008 - нека да проверяват по късно как се движи организацията - защото Росен има технически проблеми. Предполагам като се прибере от майстор сам ще напише какво се случва.
marsa написа:Ако все пак се откажете - бих се радвал на пренасрочване за ден по- късно. Яд ме е, че точно сега в момента съм нощна на работа и няма как да се включа утре (Събота), пък и времето тези дни беше меко казано отвратително. Аз най- после се сдобих с така мечтания си първи шосеен велосипед... бил той и Drag Blade, имам намерение бая километри да explore-на с него за в бъдеще
От тук нататък ще се включвам в компанията при всяка възможност, така че пишете още един в сметките
marsa написа:Ами аз си размишлявам и си мисля, че то и да стане така, че да отложите за утре, тогава няма да е различна ситуацията - просто тези дни е дъждовно, след седмица-две може би времето ще е вече ОК за карания по шосе. Дано само не ви свари някоя буря на средата на маршрута, че тогава
Между другото, само за инфо, през нощта над София пак прикапа малко, колкото да намокри изсъхналия асфалт. А вчера за мен беше кошмар за двайсетте минути от Люлин до Попа - така съм се пазил да не си изкалям шортите
marsa написа:П-с: Много са ви аеродинамични грейките и дъждобраните
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта