Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 29, 2008 9:08 pm

bokichaa написа:...ок шъ ви гоним кво да праим..
...па и май имаме общи познати....баце :beer:

Не мога да повервам на очите си, баце, същите хора, а колко грозни колела, направо съм в шок!!! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот bokicha » Чет Май 29, 2008 9:18 pm

...що ве, мноо са арни...
...ае барем се засечем...
:agree:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот borislav » Съб Май 31, 2008 4:01 pm

Ако има някой който се движи с около 20 км/ч средна скорост идвам и аз, че не ми се кара сам на далече
Аватар
borislav

Мнениеот CR1 » Нед Юни 01, 2008 9:01 pm

DstupidBastarD написа:
bokichaa написа:...ок шъ ви гоним кво да праим..
...па и май имаме общи познати....баце :beer:

Не мога да повервам на очите си, баце, същите хора, а колко грозни колела, направо съм в шок!!! :bigeyes:

..бах...разконспирираха ни... :D
...ма ората убави.... :hbang:
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот koburgotski » Пон Юни 02, 2008 12:45 pm

Здравейте на всички. Тъй като не ми се четат осем страници с постове, а заглавието ме заитригува, ще кажа, каквото мисля да кажа. Извинете, ако няма много общо с горенаписаното. Та.. аз се занимавам доста сериозно с шосейно колоездене, но само на любителско ниво. И имам същия проблем като вас - няма с кого да карам. Иначе съм студентче в Техническия и нямам КОЙ знае колко много време, но въпреки това правя бая километраж. Ще се радвам ако успея да се приобщя към вашата групичка. :)
koburgotski

Рейтинг: 1200

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 02, 2008 3:01 pm

koburgotski написа:Здравейте на всички. Тъй като не ми се четат осем страници с постове, а заглавието ме заитригува, ще кажа, каквото мисля да кажа. Извинете, ако няма много общо с горенаписаното. Та.. аз се занимавам доста сериозно с шосейно колоездене, но само на любителско ниво. И имам същия проблем като вас - няма с кого да карам. Иначе съм студентче в Техническия и нямам КОЙ знае колко много време, но въпреки това правя бая километраж. Ще се радвам ако успея да се приобщя към вашата групичка. :)

Еми, баце, понеже царствения ти ник задължава, ше те поканим персонално (за да не се мориш да четеш мнения от предната страница) - таа събота в 7,30 тръгваме от ОМВ (тва е верига бензиностнации) дето се намира на самоковския път (посока Чамкория, дето има един дворец) и околовръстното (близо до двореца Врана). Ше караме в посока Мальовица, дето нема още дворец, но не бих се учудил некой от роднините ти да си я е реституирал вече. Като заключение мога да кажа: Добре дошъл в наща малко, но сплотена велопедалираща дружинка! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот koburgotski » Пон Юни 02, 2008 4:29 pm

Мен само едно ми е интересно. Защото съм го карал това, ама на обратно, и имам следното питане: Ще се качваме ли до самата Мальовица? Иначе... идвам, стига да не вали. Мерси, за поканата.
koburgotski

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 02, 2008 4:54 pm

koburgotski написа:Мен само едно ми е интересно. Защото съм го карал това, ама на обратно, и имам следното питане: Ще се качваме ли до самата Мальовица? Иначе... идвам, стига да не вали. Мерси, за поканата.

Караме от София през Самоков (тук още не сме се спазарили дали да не минем през Бистрица, Железница, Ярема, Ковачевци и т.н.), Говедарци докъдето има хасфалт, спираме, снимаме, хапваме, пийваме, зяпаме малко голите мадами около хотела и след половин час палиме гумите надоле. Обратния път на 99% ше е покрай язовира, не знам дали ше има желаещи да катериме Витоша. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот koburgotski » Пон Юни 02, 2008 5:19 pm

Окей.. сега остава само да доживея до събота. :):)
koburgotski

Мнениеот Grash » Вто Юни 03, 2008 1:47 am

Още не знам какво ще правя събота и неделя. Ако съм свободен и е читаво времето, може да тръгна с вас, ако минавате покрай язовира, пък докъдето го докарам ;)
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот CR1 » Вто Юни 03, 2008 8:02 am

DstupidBastarD написа:
koburgotski написа:Мен само едно ми е интересно. Защото съм го карал това, ама на обратно, и имам следното питане: Ще се качваме ли до самата Мальовица? Иначе... идвам, стига да не вали. Мерси, за поканата.

Караме от София през Самоков (тук още не сме се спазарили дали да не минем през Бистрица, Железница, Ярема, Ковачевци и т.н.), Говедарци докъдето има хасфалт, спираме, снимаме, хапваме, пийваме, зяпаме малко голите мадами около хотела и след половин час палиме гумите надоле. Обратния път на 99% ше е покрай язовира, не знам дали ше има желаещи да катериме Витоша. :bigeyes:

Аз лично предлагам, Бистрица и Железница да ги оставим за на връщане - като преценим колко сили имаме....Пътя е дълъг, и може би не е добра идея да се натоварваме повече в началото....
Аватар
CR1

Мнениеот bokicha » Вто Юни 03, 2008 8:14 am

...не разбраф за Мальовица..щот хасфалта свършва там..
...или до Гведарци...
Аватар
bokicha

Мнениеот koburgotski » Вто Юни 03, 2008 8:23 am

Знам, че съм последна дупка на кавала все още, нооо.. идеята за Желензница - Бистрица някак не ми допада, защото след Бистрица пътя към София е доста зле. В смисъл такъв, че има доста пясък и мръсотия по асфалта, а си патих наскоро от такава ситуация. Но.. вие решавате, в крайна сметка. :)
koburgotski

Млаьовица

Мнениеот glass » Вто Юни 03, 2008 11:37 am

Момци я се стегнете бе!!!!
Дайте да се съберем повече хора да е по весело. Пък който кара по бавно ще си кара по бавно.
Само носете повече резервни гуми - защото с Росен тия дни сме изпукали поне 10 ...... минимум по 3 вътрешни!!!!

Кара се до "Меча поляна" - оттам тръгват туристически пътеки ...... нямам как да продължим!
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 03, 2008 6:21 pm

Убаво, значи нещата се изясняват, караме на отиване покрай язовира, на връщане ше се пазарим (макар, че аз предпочитам да катерим Бистрица, отколкото да я спускам). :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

НОВА ТЕМА ЗА ТОНУС

Мнениеот glass » Чет Юни 05, 2008 9:02 am

ПОСЕТЕТЕ НОВАТА ВЕЛО-ГАЛЕРИЯ

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=38196
Аватар
glass

Мнениеот CR1 » Пет Юни 06, 2008 9:26 am

Във връзка с прогнозата..
http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... uery=Sofia
да попитам....
остава ли идеята за утре в 7.30 или ще го отлагаме?
Аватар
CR1

Utre

Мнениеот glass » Пет Юни 06, 2008 9:33 am

От мое име и от името на Росен (щото няма как да откаже предизвикателството) мога да потвърдя срещата!!!
При сериозни промени в времето - пороен дъж и ураганни ветрове ..... най вероятно и ние ще се откажем........ но при мрачно време и евентуално лек дъжд по трасето ....... тръгваме!!!
Аватар
glass

Problem

Мнениеот glass » Пет Юни 06, 2008 11:48 am

За тези които имат намерение да карат утре 07.06.2008 - нека да проверяват по късно как се движи организацията - защото Росен има технически проблеми. Предполагам като се прибере от майстор сам ще напише какво се случва.
Аватар
glass

Re: Problem

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юни 06, 2008 3:36 pm

glass написа:За тези които имат намерение да карат утре 07.06.2008 - нека да проверяват по късно как се движи организацията - защото Росен има технически проблеми. Предполагам като се прибере от майстор сам ще напише какво се случва.

Нема проблеми, баце, тамън събрах таратайката. Надявам се, че поне за тва каране нема да ме предаде мойта вярна кобила. Нататък ше чакам немската машина. Срещата остава събота 7,30 на оемвито на околовръстното и самоковския път. Аз казах. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Съб Юни 07, 2008 1:55 am

Ако все пак се откажете - бих се радвал на пренасрочване за ден по- късно. Яд ме е, че точно сега в момента съм нощна на работа и няма как да се включа утре (Събота), пък и времето тези дни беше меко казано отвратително. Аз най- после се сдобих с така мечтания си първи шосеен велосипед... бил той и Drag Blade, имам намерение бая километри да explore-на с него за в бъдеще :)

От тук нататък ще се включвам в компанията при всяка възможност, така че пишете още един в сметките ;)
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 07, 2008 5:20 am

marsa написа:Ако все пак се откажете - бих се радвал на пренасрочване за ден по- късно. Яд ме е, че точно сега в момента съм нощна на работа и няма как да се включа утре (Събота), пък и времето тези дни беше меко казано отвратително. Аз най- после се сдобих с така мечтания си първи шосеен велосипед... бил той и Drag Blade, имам намерение бая километри да explore-на с него за в бъдеще :)

От тук нататък ще се включвам в компанията при всяка възможност, така че пишете още един в сметките ;)

Засега още сме твърдо решени да караме, баце. Ше видим кво ше стане като стигнем мокри на местото за тръгване, може да размислим и да отложим, нещо за което ше пишем своевременно тука. Иначе, честито ново колело и добре дошъл в групата на вманиачените шосейни аматьори!!! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Съб Юни 07, 2008 5:38 am

Ами аз си размишлявам и си мисля, че то и да стане така, че да отложите за утре, тогава няма да е различна ситуацията - просто тези дни е дъждовно, след седмица-две може би времето ще е вече ОК за карания по шосе. Дано само не ви свари някоя буря на средата на маршрута, че тогава :bawling:

Между другото, само за инфо, през нощта над София пак прикапа малко, колкото да намокри изсъхналия асфалт. А вчера за мен беше кошмар за двайсетте минути от Люлин до Попа - така съм се пазил да не си изкалям шортите :rofl:
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 07, 2008 8:45 am

marsa написа:Ами аз си размишлявам и си мисля, че то и да стане така, че да отложите за утре, тогава няма да е различна ситуацията - просто тези дни е дъждовно, след седмица-две може би времето ще е вече ОК за карания по шосе. Дано само не ви свари някоя буря на средата на маршрута, че тогава :bawling:

Между другото, само за инфо, през нощта над София пак прикапа малко, колкото да намокри изсъхналия асфалт. А вчера за мен беше кошмар за двайсетте минути от Люлин до Попа - така съм се пазил да не си изкалям шортите :rofl:

Нема, баце, отказахме се. С бате Любо направихме едно до Нови хан, колко да се освиниме прилично и се прибрахме. Утре и да се кара, пак ше е кратко, за мене максимума е Вакарел по магистралата. Ако се оправи времето за другата събота-неделя, ше пусна покана. :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Snimki ot dnes 2008-06-07

Мнениеот glass » Съб Юни 07, 2008 9:27 am

Изображение
Изображение
Последна промяна glass на Съб Юни 07, 2008 9:38 am, променена общо 3 пъти
Аватар
glass

Re: Snimki ot dnes 2008-06-07

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 07, 2008 9:35 am

Изображение
Така!!! Първо прогнозата за времето за днеска и следващите дни - днес времето ше е шибано цел ден, с правалявания, преросявания и прегърмявания, като ако на некому се види, че дъжда е спрел, нема да е лошо да си провери зрението на омталмолог. Въпреки сичко, новините за средата на седмицата изглеждат добри, дано и към края са такиви, ше се кара, то се е видело. Сега отосно снимките под прогнозата - излезли са учудващо добре, наживо времето беше некво лайняно, целите бехме осрани, а тука иглеждаме като манекени (повече баце Любо, по-малко аз). Ъъъъ, ми тва е, друго не се сещам кво да напишем.
П.П. Температурата беше 13, а не 16 градуса! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Съб Юни 07, 2008 1:53 pm

Ми, бацета( :rofl: ), да ви кажа аз си направих няколкото км от Попа до Люлин също в баш най- прекрасния момент, само дето като се накалях от началото и видях, че Тодор Александров е затворен от Опълченска до К. Величков, теглих една дълга права и широка на все още полу-чистите си шорти и ударих един тегел на спринт, та поне за 500м да си зарадвам душата :^:

Викам за следващата събота да ги няма тия проблеми, че мойта лейди е нетърпелива и като я подпра - сама тръгва, да я Ева :dunno:

П-с: Много са ви аеродинамични грейките и дъждобраните :bowdown:
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Съб Юни 07, 2008 3:13 pm

Дано най-сетне се оправи това време, че вече не издържам, а карането на мокро ми е безкрайно неприятно. Миналата неделя съм се състезавал със едни облаци от Костинброд до вкъщи ~20км... през цялото време бях със първите капки, но не можеше да ме настигне. Накрая, като обърнах да си влеза в квартала последния километър ме пресрещна и ме направи на нищо, все едно карах срещу струята на пароструйка.... и в крайна сметка се прибрах кален и мокър :D Та пожелавам на всички ни по-добро време... все пак вече е юни :(!:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот glass » Съб Юни 07, 2008 4:48 pm

marsa написа:П-с: Много са ви аеродинамични грейките и дъждобраните :bowdown:

Ами такива са да - но това е с цел - да не вдигаме повече от 40км/ч в това мокро време. Ма то пък пак се получи моменти над 42 :D
Аватар
glass

Нов опит за Мальовица.

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 17, 2008 5:26 pm

Приятели, идния петък или събота (уклончиво е, щото чакаме да видим кви са желаещите и кога им е по-удобно) планираме да направим отложеното заради дъжд каране до Мальовица и обратно тъй като го нема Ицо, може да караме на отиване и през Железница и Ярема, май само той беше против. Та, така, записвайте се тук, да видим кво ше се получи. Пишете кой ден предпочитате (за часъ нема да има много пазарлък, тръгването ше е в 7ч от ОМВ-ито на Горубляне) :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене