HellBurn написа:Аз не съм шофьор, но бих предпочел да подам светлинен сигнал
bikerider написа:Пропаганден билборд на магистралата - фърчащи черва и на фона им Глория с изцъклени... очи пита шофьорите: "А ТИ мигаш ли?"
bikerider написа:Пропаганден билборд на магистралата - фърчащи черва и на фона им Глория с изцъклени... очи пита шофьорите: "А ТИ мигаш ли?"
HellBurn написа:Аз не съм шофьор, но бих предпочел да подам светлинен сигнал или с каквото и да е да помогна за да предодвратя нещо такова: http://4lol.ru/cars/
НЕ СЕ ПРОПОРЪЧВА ЗА МАЛКИ ДЕЦА И ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА
bikerider написа:HellBurn написа:Аз не съм шофьор, но бих предпочел да подам светлинен сигнал
Искаш да кажеш, че си природен гений, разбиращ от всичко свързано с колите? И не си шофьор?
Alpina написа:Подкрепям идеята, да се подвеждат разни малоумници
bikerider написа:Demo 9 написа:светкам с дългите само когато се е излетял някой голфаджия срещу мене изпреварвайки ТИР без да е сигурен, че ще успее...
И кво - помагат ли ти?
Harka написа:където ограниченията са най-неадекватни (като например шестлентов чисто нов път, права отсечка и ограничение 90)
Harka написа: ще дам за пример Испания (сравнително близка като манталитет страна).
Harka написа:Само не разбрах цялото това свободно съчинение за какво беше...![]()
Някви ограничения 130 се намесиха, някви теории се развиха...
Harka написа:Не само. Парите за пътищата и поддръжката им си е доста апетитна баница. При положение, че няма кой да им държи сметка, да не са луди да се откажат от нея?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта