bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
За Гришата/Trip-tfk/ явно не е бързо щом
миналата година на състезанието я е минал за 6.30ч.
nikste написа:bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
Еми, той Гришката като е професионалист да го беше казал някак си, защото повечето хора наистина би им било трудно за 8 часа да го извъртят маршрута.
Trip-tfk написа:Няма да караме бързо,но се надявам карането да трае оклоло 8 часа,не повече
nikste написа:RedHawk, карал си сам защото не мислиш и не искаш да четеш в другите теми
ACID BURN написа:Момчета какво правиме?Днеска валя,вчера валя, предполагам и утре ще вали.Няма ли да стане яко кал?Аз много се надявам
bokichaa написа:nikste написа:bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
Еми, той Гришката като е професионалист да го беше казал някак си, защото повечето хора наистина би им било трудно за 8 часа да го извъртят маршрута.Trip-tfk написа:Няма да караме бързо,но се надявам карането да трае оклоло 8 часа,не повече
...ми казал го е с първият си пост точно и ясно...
...Ти скоро беше упрекнал някой, че не чете достатъчно темите...
...ай каращите Сериозно и от Дясната страна и незнам си къде и какво още четете...
...ВНИМАТЕЛНО...
...щот после някой друг ще Ви е виновен...nikste написа:RedHawk, карал си сам защото не мислиш и не искаш да четеш в другите теми
nikste написа:bokichaa написа:nikste написа:bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
Еми, той Гришката като е професионалист да го беше казал някак си, защото повечето хора наистина би им било трудно за 8 часа да го извъртят маршрута.Trip-tfk написа:Няма да караме бързо,но се надявам карането да трае оклоло 8 часа,не повече
...ай каращите Сериозно и от Дясната страна и незнам си къде и какво още четете...
...ВНИМАТЕЛНО...
...щот после някой друг ще Ви е виновен...nikste написа:RedHawk, карал си сам защото не мислиш и не искаш да четеш в другите теми
Ти май не разбра смисъла, трудно вдяваш. Той е професионалист и явно за 6 часа може да го мине, но понеже е помислил за другите и е увеличил времето на 8 часа. Тук трябваше, само че да се сетиш, че има хора, които много трудно биха го взели и за 8 часа. И точно тогава ACID BURN каза, че 8 часа му е бързо, както на мен, а сигурно и на доста хора.
9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.
ПП: Така или иначе като гледам как вали и ще вали явно няма да се прави такъв преход, поне тази седмица.
А не разбирам защо слагаш пред изреченията многоточия
ACID BURN написа:nikste написа:bokichaa написа:nikste написа:bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
...ВНИМАТЕЛНО...
Ти май не разбра смисъла, трудно вдяваш. Той е професионалист и явно за 6 часа може да го мине, но понеже е помислил за другите и е увеличил времето на 8 часа. Тук трябваше, само че да се сетиш, че има хора, които много трудно биха го взели и за 8 часа. И точно тогава ACID BURN каза, че 8 часа му е бързо, както на мен, а сигурно и на доста хора.
9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.
ПП: Така или иначе като гледам как вали и ще вали явно няма да се прави такъв преход, поне тази седмица.
А не разбирам защо слагаш пред изреченията многоточия
Ники 8 часа ми е нормално за мен.....Аз говорех за приятели, който мога да поканя с мен, като теб.....А иначе за 6 часа може да се мине, но трябва да си с хубав велосипед или да си супер,супер,супер яка машина!Трябва да караш всеки ден по 80 км, за да я минеш за 6 часа с крос примерно.....където искам да спомена за един мой приятел казва се Георги във форума се пише jorol, тоя ако ви докопа с яка ХЦ машина ще ви скъса гъзовете!Залагам 10лв бас, щото човека кара един стоманен 25 килограмов крос, който го катери нагоре със скорост 10 км/ч и наклон от 8% в продължение на 2-3 км......или повече ама с воля,яко воля.....
ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти....Айде, че станахме много състезатели тука....
winger написа:ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти....Айде, че станахме много състезатели тука....
Е 3-ма смеАз, ти и Гошето хахаха. За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така
Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя лидерската си позиция ахахаххахах
![]()
![]()
ACID BURN написа:Малко на чат го обърнахме ама айде....Та Тонка знаеш, че всеки си има пикове и спадове, такаче...., а ти с това рамо къде си тръгнал?
София-Железница?!!?!?!Ама ние тогава състезавахме ли се?!?!Аз изчаках Гошката, щото той човека имаше някъв проблем.....Такаче не ми се прави на интересен.....
jorol написа:Хехе, Тони на какво точно ще ни скъсаш на стадиона ( поне мене ) там пък аз ще се държа до последноНяма да ти се дам толко лесно на стадиона..
winger написа:ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти....Айде, че станахме много състезатели тука....
Е 3-ма смеАз, ти и Гошето хахаха.Аз друг, който да предпочита да изкачва от колкото да спуска за сега не познавам. Да се радва на баир повече от колкото на спускане. Да кара по-бързо нагоре от колкото надолу ( тва се отнася за мене и Гошето само, не и за тебе ). За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така
Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя първото си място хахахахаха. Но за сега е 2:0 за мене на София-Железница
![]()
nikste написа:9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.
nikste написа:winger написа:ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти....Айде, че станахме много състезатели тука....
Е 3-ма смеАз, ти и Гошето хахаха.Аз друг, който да предпочита да изкачва от колкото да спуска за сега не познавам. Да се радва на баир повече от колкото на спускане. Да кара по-бързо нагоре от колкото надолу ( тва се отнася за мене и Гошето само, не и за тебе ). За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така
Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя първото си място хахахахаха. Но за сега е 2:0 за мене на София-Железница
![]()
Eeee, айде не, познавал. Аз също обичам да карам повече нагоре, отколкото да спускам, но не съм във форма, поради простата причина, че тази година малко карах. Сега карам повече, но има доста да карам, до като ви достигна. Иначе и аз като ACID BURN, обичам като въртя педалите да се наслаждавам и на природата. Когато съм в планината никога не се състезавам.
RedHawk написа:Ами и аз отпадам за утре.
На тези които ще карат приятно каране и да ви се пооправи
малко времето.
Reactor написа:По разумно ще е да се отложи карането защото ще е кално и няма да е приятно.До обиколката има време и ще има възможност за тренировъчно минаване и подготовка
Antares написа:За четири часа без изчакване ли?
ACID BURN написа:Хора има ли желаещи за това каране през събота и неделя?Дават го да бъде топло, точно като за маршрута...Аз съм яко навит.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта