Пробно каране Обиколката на Витоша- 7 юни(събота)

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот ACID BURN » Чет Юни 05, 2008 8:02 pm

Момчета какво правиме?Днеска валя,вчера валя, предполагам и утре ще вали.Няма ли да стане яко кал?Аз много се надявам да не бъде кал, обаче ще има и това може да ни развали кефа(поне на мен).Ако продължи да вали до неделя?Много ще ме яд!Айде поздрав с Whitesnaks-Is this love.... :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот nikste » Чет Юни 05, 2008 8:19 pm

bokichaa написа:Ми то за това е ясно написано..100км-8ч.
За Гришата/Trip-tfk/ явно не е бързо щом
миналата година на състезанието я е минал за 6.30ч.

Еми, той Гришката като е професионалист да го беше казал някак си, защото повечето хора наистина би им било трудно за 8 часа да го извъртят маршрута.
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот bokicha » Чет Юни 05, 2008 8:46 pm

nikste написа:

Еми, той Гришката като е професионалист да го беше казал някак си, защото повечето хора наистина би им било трудно за 8 часа да го извъртят маршрута.

Trip-tfk написа:Няма да караме бързо,но се надявам карането да трае оклоло 8 часа,не повече

...ми казал го е с първият си пост точно и ясно...
...Ти скоро беше упрекнал някой, че не чете достатъчно темите...
...ай каращите Сериозно и от Дясната страна и незнам си къде и какво още четете...
...ВНИМАТЕЛНО...
...щот после някой друг ще Ви е виновен...
nikste написа:RedHawk, карал си сам защото не мислиш и не искаш да четеш в другите теми

:beer:
ACID BURN написа:Момчета какво правиме?Днеска валя,вчера валя, предполагам и утре ще вали.Няма ли да стане яко кал?Аз много се надявам

...ми и предният път така стана и карахме 4/6 човка ...
...пък накрая излязохме виновни... :D , че сме карали...
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sp0nG » Чет Юни 05, 2008 9:30 pm

При мен се промъква капка колебание, наистина не очаквах толкова да вали. Ще изчакам все пак до неделя да видим, ще реша накрая явно... :crap:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот AlexVermilion » Пет Юни 06, 2008 1:10 pm

аз решавам ако събота вечерта вали, то в неделя няма да ставам рано :sleep::), ако обаче нещо се обърка и в събота вечерта е сухо, ставам в неделя :hypnoti: и ако и тогава не вали тръгвам :), пък каквото стане, ама в дъжд и кал 100 м за като 150 и горница, и се спуска доста по бавно :) (имайте го предвид това) :pirate:
Днес е 0°С, утре ще е два пъти по - студено. Колко градуса ще е утре???:crazy::crazy::crazy:
Аватар
AlexVermilion

Рейтинг: 1195

Мнениеот nikste » Пет Юни 06, 2008 4:35 pm

bokichaa написа:
nikste написа:

Trip-tfk написа:Няма да караме бързо,но се надявам карането да трае оклоло 8 часа,не повече

...ай каращите Сериозно и от Дясната страна и незнам си къде и какво още четете...
...ВНИМАТЕЛНО...
nikste написа:RedHawk, карал си сам защото не мислиш и не искаш да четеш в другите теми

Ти май не разбра смисъла, трудно вдяваш. Той е професионалист и явно за 6 часа може да го мине, но понеже е помислил за другите и е увеличил времето на 8 часа. Тук трябваше, само че да се сетиш, че има хора, които много трудно биха го взели и за 8 часа. И точно тогава ACID BURN каза, че 8 часа му е бързо, както на мен, а сигурно и на доста хора.

9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.

ПП: Така или иначе като гледам как вали и ще вали явно няма да се прави такъв преход, поне тази седмица.

А не разбирам защо слагаш пред изреченията многоточия :dunno:
Аватар
nikste

Мнениеот ACID BURN » Пет Юни 06, 2008 4:50 pm

nikste написа:
bokichaa написа:
nikste написа:

...ВНИМАТЕЛНО...

Ти май не разбра смисъла, трудно вдяваш. Той е професионалист и явно за 6 часа може да го мине, но понеже е помислил за другите и е увеличил времето на 8 часа. Тук трябваше, само че да се сетиш, че има хора, които много трудно биха го взели и за 8 часа. И точно тогава ACID BURN каза, че 8 часа му е бързо, както на мен, а сигурно и на доста хора.

9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.

ПП: Така или иначе като гледам как вали и ще вали явно няма да се прави такъв преход, поне тази седмица.

Ники 8 часа ми е нормално за мен.....Аз говорех за приятели, който мога да поканя с мен, като теб.....А иначе за 6 часа може да се мине, но трябва да си с хубав велосипед или да си супер,супер,супер яка машина!Трябва да караш всеки ден по 80 км, за да я минеш за 6 часа с крос примерно.....където искам да спомена за един мой приятел казва се Георги във форума се пише jorol, тоя ако ви докопа с яка ХЦ машина ще ви скъса гъзовете!Залагам 10лв бас, щото човека кара един стоманен 25 килограмов крос, който го катери нагоре със скорост 10 км/ч и наклон от 8% в продължение на 2-3 км......или повече ама с воля,яко воля..... :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот winger » Пет Юни 06, 2008 6:45 pm

ACID BURN написа:
nikste написа:
bokichaa написа:
nikste написа:

...ВНИМАТЕЛНО...

Ники 8 часа ми е нормално за мен.....Аз говорех за приятели, който мога да поканя с мен, като теб.....А иначе за 6 часа може да се мине, но трябва да си с хубав велосипед или да си супер,супер,супер яка машина!Трябва да караш всеки ден по 80 км, за да я минеш за 6 часа с крос примерно.....където искам да спомена за един мой приятел казва се Георги във форума се пише jorol, тоя ако ви докопа с яка ХЦ машина ще ви скъса гъзовете!Залагам 10лв бас, щото човека кара един стоманен 25 килограмов крос, който го катери нагоре със скорост 10 км/ч и наклон от 8% в продължение на 2-3 км......или повече ама с воля,яко воля..... :)

Гошето е машина даам :) Много кораво копеле. Като земе ново колело вече ще ме бие и мене сигурно, ноо няма да се дам току-така лесно хаха ще го озора. Ще бъде яко бой
Аватар
winger

Рейтинг: 1752

Мнениеот ACID BURN » Пет Юни 06, 2008 6:58 pm

Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти.... :) Айде, че станахме много състезатели тука....
Аватар
ACID BURN

Мнениеот winger » Пет Юни 06, 2008 7:22 pm

ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти.... :) Айде, че станахме много състезатели тука....

Е 3-ма сме :) Аз, ти и Гошето хахаха.Аз друг, който да предпочита да изкачва от колкото да спуска за сега не познавам. Да се радва на баир повече от колкото на спускане. Да кара по-бързо нагоре от колкото надолу ( тва се отнася за мене и Гошето само, не и за тебе ). За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така :) Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя първото си място хахахахаха. Но за сега е 2:0 за мене на София-Железница :P :viking:
Аватар
winger

Мнениеот ACID BURN » Пет Юни 06, 2008 7:28 pm

winger написа:
ACID BURN написа:Тонка ние до тогава ще сме станали машини!Не че гошката ще събере пари след 2 години, а просто яко си караме!Бтв... и ти кораво копеле, като имаш воля винаги ще намериш сила за още 1-2 км/ч повече към темпото ти.... :) Айде, че станахме много състезатели тука....

Е 3-ма сме :) Аз, ти и Гошето хахаха. За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така :) Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя лидерската си позиция ахахаххахах :rofl: :rofl: :rofl:

Малко на чат го обърнахме ама айде....Та Тонка знаеш, че всеки си има пикове и спадове, такаче...., а ти с това рамо къде си тръгнал?
София-Железница?!!?!?!Ама ние тогава състезавахме ли се?!?!Аз изчаках Гошката, щото той човека имаше някъв проблем.....Такаче не ми се прави на интересен.....
Аватар
ACID BURN

Мнениеот winger » Пет Юни 06, 2008 7:39 pm

ACID BURN написа:Малко на чат го обърнахме ама айде....Та Тонка знаеш, че всеки си има пикове и спадове, такаче...., а ти с това рамо къде си тръгнал?
София-Железница?!!?!?!Ама ние тогава състезавахме ли се?!?!Аз изчаках Гошката, щото той човека имаше някъв проблем.....Такаче не ми се прави на интересен.....

Хубаво 1:0 хаха няма значение тва толко. Скоро я, че съм си с 1-ното вие с повечко цифри :) ма па на стадиона шви късам ( ако дойдеш де )
Аватар
winger

Мнениеот jorol » Пет Юни 06, 2008 7:41 pm

Хехе, Тони на какво точно ще ни скъсаш на стадиона ( поне мене ) там пък аз ще се държа до последно :rofl: Няма да ти се дам толко лесно на стадиона..
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот winger » Пет Юни 06, 2008 7:46 pm

jorol написа:Хехе, Тони на какво точно ще ни скъсаш на стадиона ( поне мене ) там пък аз ще се държа до последно :rofl: Няма да ти се дам толко лесно на стадиона..

Държиш се да, ма още не стига както аз на колелото се държа ма не стига ;). Ще бъде интересно лято хахахаха :rofl:
Аватар
winger

Мнениеот nikste » Съб Юни 07, 2008 12:19 am

winger написа:

Е 3-ма сме :) Аз, ти и Гошето хахаха.Аз друг, който да предпочита да изкачва от колкото да спуска за сега не познавам. Да се радва на баир повече от колкото на спускане. Да кара по-бързо нагоре от колкото надолу ( тва се отнася за мене и Гошето само, не и за тебе ). За са само 3-мата си се сравняваме, състезаваме ала бала и за напред ще е така :) Конкуренция да има, така и развитие ще има, ноо аз в момента по съм се концетрирал върху бягането ми и може да загубя първото си място хахахахаха. Но за сега е 2:0 за мене на София-Железница :P :viking:

Eeee, айде не, познавал. Аз също обичам да карам повече нагоре, отколкото да спускам, но не съм във форма, поради простата причина, че тази година малко карах. Сега карам повече, но има доста да карам, до като ви достигна. Иначе и аз като ACID BURN, обичам като въртя педалите да се наслаждавам и на природата. Когато съм в планината никога не се състезавам.
Аватар
nikste

Мнениеот bokicha » Съб Юни 07, 2008 10:04 am

nikste написа:9 часа по принцип е нормалното време за не много тренирани хора, но все пак качвали ли се на колело.

Ми събирате се хора които искате да го карате за 9ч и карате...
това е , какво праиме само дъра-бъра.
Аватар
bokicha

Мнениеот winger » Съб Юни 07, 2008 10:11 am

nikste написа:
winger написа:

Eeee, айде не, познавал. Аз също обичам да карам повече нагоре, отколкото да спускам, но не съм във форма, поради простата причина, че тази година малко карах. Сега карам повече, но има доста да карам, до като ви достигна. Иначе и аз като ACID BURN, обичам като въртя педалите да се наслаждавам и на природата. Когато съм в планината никога не се състезавам.

nikste прости ми бях те забравил, да :). 4-ма сме значи хаха. Относно утре ще е без мен, поради невъзможност...
Аватар
winger

Мнениеот RedHawk » Съб Юни 07, 2008 12:20 pm

Ами и аз отпадам за утре.
На тези които ще карат приятно каране и да ви се пооправи
малко времето. :beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот ACID BURN » Съб Юни 07, 2008 12:37 pm

RedHawk написа:Ами и аз отпадам за утре.
На тези които ще карат приятно каране и да ви се пооправи
малко времето. :beer:

И аз няма да идвам, просто ще бъде невъзможно....и глупаво да караме, няма да има кеф....
Аватар
ACID BURN

Мнениеот Reactor » Съб Юни 07, 2008 1:56 pm

По разумно ще е да се отложи карането защото ще е кално и няма да е приятно.До обиколката има време и ще има възможност за тренировъчно минаване и подготовка :)
Аватар
Reactor

Мнениеот Trip-tfk » Съб Юни 07, 2008 2:17 pm

Reactor написа:По разумно ще е да се отложи карането защото ще е кално и няма да е приятно.До обиколката има време и ще има възможност за тренировъчно минаване и подготовка :)

:agree: :beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот shepo » Съб Юни 07, 2008 8:16 pm

поне желание имахме но предвид времето е по разумно да се отложи за по натам :crap:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот ACID BURN » Вто Юни 17, 2008 3:58 pm

Хора има ли желаещи за това каране през събота и неделя?Дават го да бъде топло, точно като за маршрута... :) Аз съм яко навит. :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот Antares » Вто Юни 17, 2008 8:17 pm

За четири часа без изчакване ли?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот shepo » Вто Юни 17, 2008 8:21 pm

този уикенд съм на морето иначе бих дошъл :beer:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Yavkata » Вто Юни 17, 2008 8:25 pm

Antares написа:За четири часа без изчакване ли?

Пешо , пак ли :rofl:
Няма да е за 4 часа. Но поне до обяд да се приберем, че да може да покараме някъде следобеда. ;) Ака искаш драсни ми на скайпа... :offtopic: :bigeyes: 6 6 6 :D
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот jorol » Сря Юни 18, 2008 4:27 pm

ACID BURN написа:Хора има ли желаещи за това каране през събота и неделя?Дават го да бъде топло, точно като за маршрута... :) Аз съм яко навит. :)

Аз също съм навит :)
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот bdz43r » Сря Юни 18, 2008 6:03 pm

Аз съм за Неделя, само да е читаво времето.
Аватар
bdz43r

Мнениеот vlassadar » Чет Юни 19, 2008 8:38 am

Снощи 2-ма направихме частта от обиколката, от Бояна до Железница, през Боснек, горе-долу тръгнахме в 7, по мрак бяхме на Боснек и оттам нататък - на фарове или лунна светлина :) към 1 бяхме на ярема, като цялата част през ярловския купен до ярема и надолу гледките бяха невероятни на лунната светлина - силуетите на големи дървета, хвойни и на далечната Рила. Карането беше много приятно, почти нямаше кал, не са се затлачвали вериги и гуми, така че оставаше само въртенето.
Добре че спътникът ми знаеше маршрута толкова добре, на 3-4 ключови места това беше безценно.
Въпреки нощните часове, времето беше много топло, през деня не ми се мисли какво ще бъде тия дни.
Приятно каране уикенда!
Аватар
vlassadar

Мнениеот codename47 » Чет Юни 19, 2008 10:09 am

това трябва да е било страхотно, блазе ви.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив