Решил съм най-сетне да си купя колелце и да сменя старата бръкма...
Кинтите който съм решил да дам вече знаете колко са...около 600лв...
Чист аматьор съм си в bike-средите и по-точно в теорията...вилки рамки...седалки...спирачки...окачвания...не ме търсете...искаше ми се да отделя нужното време и да се позапозная с някои нещица но явно това ще става в бъдеще...в процеса на каране и изникване на нужда от нов компонент...до колкото се познавам с времето ще се ориентирам все повече...но сега малко на готово ми се ще да разчитам на вашата помощ...таааааа
Колелото ще го джиткам главно в града и отвреме на време в планината ...няма да правя големи преходи 100% ...ще се случва да карам в околностите и някакви близки точки до София...не мога да кажа колко често ще го карам в планината специално....все пак май не бих тръгнал зимно време или като цяло в кофти условия по планините (зависи колко се зарибя и дали разполагам с необходимия bike...но с този за 600 едва ли

Определено като карам съм внимателен...доволен съм от маневреността си...никога не си зоря колелото и избягвам изцепки тип "карай да е весело"...т.е. бордюрите винаги ги зимам по възможно най-безболезнен и оптимален начин...гледам да разчитам на собствената си техника...а не на колелото....с 2 думи гледам да съм максимално софт с колелото...когато имам тази възможност...
Та така...надявам се да съм бил изчерпателен и наистина предварително се извинявам на хората които въпреки че ще тръгнат да отговарят на до болка позната тема...все пак ще го направят...
а да...до колкото прочетох до тук някои темички...да си кажа размера:
170см/58кг

и да вметна че наскоро преди няколко месеца претърпях операция ...имах киста на опашката...някои от вас сигурно знаят за какво иде реч...на края на гръбначния стълб...(между кръста и а*а*а)...та в този ред на мисли приемам и по-конкретни офертички за седалка...иначе много не ме интересува твърда/мека...не съм карал достатъчно и не съм запознат ...за това може би...но предполагам бих си взел нещо което се знае че е по-удобно от еди кое си...хех...