Пробно каране Обиколката на Витоша- 7 юни(събота)

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Trip-tfk » Чет Юни 19, 2008 10:16 pm

Някой навит ли е в събота 7:00 на Билла на бул.България да се чакаме?Мисля да караме цялото трасе. :beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот Yavkata » Пет Юни 20, 2008 5:20 am

Уговорката е за неделя в 7 часа на същото място за същото трасе. В събота трябва да се кара по Стара планина.(За сега сме четирима.)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот Trip-tfk » Пет Юни 20, 2008 11:40 am

Yavkata написа:Уговорката е за неделя в 7 часа на същото място за същото трасе. В събота трябва да се кара по Стара планина.(За сега сме четирима.)

:bawling: Жалко.Аз в неделя съм зает и събота ми е единствения вариант.Който е навит за събота-в 7:00 на Билата.
Trip-tfk

Мнениеот Reactor » Съб Юни 21, 2008 7:50 am

Еееех,аз след малко отивам на работа :banghead:......а вие сигурно вече карате.Хубави и весели моменти по пътеките.После да споделите как е трасето :) :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот bdz43r » Съб Юни 21, 2008 9:17 am

Reactor написа:Еееех,аз след малко отивам на работа :banghead:......а вие сигурно вече карате.
Ще дойдеш утре.
Аватар
bdz43r

Мнениеот argon » Съб Юни 21, 2008 12:30 pm

Опа, стегна си колелцето за утре-и аз съм с вас:)От кога не съм карал.......даже не си спомням, къде е било за последен път
:bawling:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот Yavkata » Съб Юни 21, 2008 12:38 pm

Стегай го и идвай, че отдавна не съм те виждал ;)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот argon » Съб Юни 21, 2008 2:00 pm

Ще гледам да съм на линия, и на мен ще ми е драго да покараме , пак заедно :beer:
Аватар
argon

Мнениеот Trip-tfk » Съб Юни 21, 2008 6:30 pm

Reactor написа:Еееех,аз след малко отивам на работа :banghead:......а вие сигурно вече карате.Хубави и весели моменти по пътеките.После да споделите как е трасето :) :beer:

Току-що се прибрах на Благоевград.Само двама човека бяхме от Благоевград.Изминахме цялото трасе за горе-долу 8 часа.После не ме питайте кам сме гонили влака :D сигурно нарушихме всички възможни правила за движение по пътищата,но все пак се качихме и то кални до уши.Мога да кажа че на много места трасето е удобно да си направиш кална баня,затова си носете калници.По тая хоризонталната пътека за с.Студена е много обрасло и е препоръчително да карате с някакво горнище с дълги ръкави-аз се изподрах целия.Дългите ръкави ще ви помогнат и като напече слънцето,освен ако не си носите слънцезащитен крем.Трябва да прецените и какво ще си смажете колелата,защото нашите смазки просто изчезнаха на Ярема и от там до София колелата ни скърцаха ужасно.Хубаво е да сложите някаква смазка,която не се отмива от водата.
Това е от мен. :beer:
Ето и снимки
Изображение
Изображение
Изображение
Запознахме се с бай Тодор(долната снимка в ляво),който беше тръгнал от Ярлово да маркира по трасето с жълта боя,ленти и табелки.Евалата на тоя човек.
Изображение

http://grishata1.pinkbike.com/album/Vitosha-100Km/-Това е галерията.Там може да видите още снимки от карането. :)
Trip-tfk

Мнениеот Reactor » Съб Юни 21, 2008 7:27 pm

Чудесен ден,готини снимки :) , полезни съвети и изчерпателна информация..Евала на Бай Тодор и от мен :bowdown: Преди обиколката,убеден съм,че и от ТД"Витоша" ще сложат маркировка,така че трасето ще е на ниво.
Е,явно ще се видим на старта :beer: .Чакам го с нетърпение :bowdown:
Аватар
Reactor

Мнениеот argon » Съб Юни 21, 2008 10:37 pm

На линия съм за утре :beer: Ще гледам да съм точен :D
Аватар
argon

Мнениеот bdz43r » Съб Юни 21, 2008 10:40 pm

Аз за съжаление за утре отпадам :crap:
Изпадна ми дългоочаквано работно пътуване до Варна, което ще мога да осъществя само веднъж.
Най-вероятно ще си обикалям сам през седмицата.
Аватар
bdz43r

Мнениеот kaloqn_nba » Съб Юни 21, 2008 10:50 pm

Успех в карането и безаварийно. :) Ако може повече снимков материал да побликувате после, никак няма да е зле. :)
kaloqn_nba

Рейтинг: 1234

Мнениеот jorol » Нед Юни 22, 2008 7:55 pm

kaloqn_nba написа:Успех в карането и безаварийно. :) Ако може повече снимков материал да побликувате после, никак няма да е зле. :)

Снимков матерял няма :rofl: Поне аз не видях никой да снима... ;) Иначе карането беше добро..
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот Reactor » Нед Юни 22, 2008 9:03 pm

Поради разни задачки ние тръгнахме по късно и проучихме част от "Обиколната Алея".Просто красота..........ако не вали и се задържи така,ще е екстра :agree:

Ето малко снимки:

http://images26.snimka.bg/006160309-big.jpg
http://images26.snimka.bg/006160316-big.jpg
http://images26.snimka.bg/006160313-big.jpg
Аватар
Reactor

Мнениеот ACID BURN » Пон Юни 23, 2008 9:23 am

А ние вчера толкова лежерно я ударихме, че вчера и днес въобще не се чувстах/м изморен... :D ама беше яко, най-много ми хареса часта с пресичането на рекичката близо до Ярлово....с 30-35 км/ч и целият ставаш във вода!Супер беше дано да вие е харесало и на вас! Особено частта от тихияъ кът до Кладница и от Железница по панорамната.Всущност ние не я минахме цялата, защото я объркахме, но тръгнагме по едно супер злобно спускане където аз се разцепих от кеф!То не бяха корени, то не бяха камани и виражи, абе мечта!Поздрави на Асен(argon), който направи обиколката по-интересна при спусканията и на Явката.:)А с нас беше едно момиче (бени) и тя издържа обиколката и си връткаше яко въпреки всичко! :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 23, 2008 9:30 am

ACID BURN написа:А ние вчера толкова лежерно я ударихме, че вчера и днес въобще не се чувстах/м изморен... :D ама беше яко, най-много ми хареса часта с пресичането на рекичката близо до Ярлово....с 30-35 км/ч и целият ставаш във вода!Супер беше дано да вие е харесало и на вас! Особено частта от тихияъ кът до Кладница и от Железница по панорамната.Всущност ние не я минахме цялата, защото я объркахме, но тръгнагме по едно супер злобно спускане където аз се разцепих от кеф!То не бяха корени, то не бяха камани и виражи, абе мечта!Поздрави на Асен(argon), който направи обиколката по-интересна при спусканията и на Явката.:)А с нас беше едно момиче (бени) и тя издържа обиколката и си връткаше яко въпреки всичко! :)

Браво!А изкаляхте ли се яко?Че на мен ми беше влязла кал и в носа. :D А пък за колелото да не говорим.
Trip-tfk

Мнениеот vatakov » Пон Юни 23, 2008 9:33 am

Аз пък ви изтървах :bawling: , нищо следващият път :D
Продавам: Рамка за dual slalom/4X; Педали Azonic Accelerator
Аватар
vatakov

Рейтинг: 1765

Мнениеот ACID BURN » Пон Юни 23, 2008 9:38 am

Trip-tfk написа:
ACID BURN написа:А ние вчера толкова лежерно я ударихме, че вчера и днес въобще не се чувстах/м изморен... :D ама беше яко, най-много ми хареса часта с пресичането на рекичката близо до Ярлово....с 30-35 км/ч и целият ставаш във вода!Супер беше дано да вие е харесало и на вас! Особено частта от тихияъ кът до Кладница и от Железница по панорамната.Всущност ние не я минахме цялата, защото я объркахме, но тръгнагме по едно супер злобно спускане където аз се разцепих от кеф!То не бяха корени, то не бяха камани и виражи, абе мечта!Поздрави на Асен(argon), който направи обиколката по-интересна при спусканията и на Явката.:)А с нас беше едно момиче (бени) и тя издържа обиколката и си връткаше яко въпреки всичко! :)

Браво!А изкаляхте ли се яко?Че на мен ми беше влязла кал и в носа. :D А пък за колелото да не говорим.

Ами да покаляхме се, ама се пазехме....ако ми се свинише щях да имам кал и в ушите предполагам.Не че има много кал ама на места е кално и то точно след завой и ти като се разсеяш и така....ама аз си се поизмих на реката като минах през нея, даже 2 пъти минах.Имаше едни каки там и на втория път ги изпръсках супер яко! :D

Васе ще ти дойде реда..., ще я направим пак преди състезанието или на самото състезания, как дойде...
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Antares » Пон Юни 23, 2008 11:08 am

Ааххххх гадове такива! Ще видите вие, ще сложа аз обтегача... ще наплета каплата! Грр... как ми се кара, ще си отхапя парче от клавиатурата...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот argon » Вто Юни 24, 2008 11:18 am

Много весело каране се получи:)Мерси на всички за приятната компания :beer: А, Пешо теб да поздравя с хубавата статия, и да ти кажа- не бъди толкова ЕМОционален и не яж клавиатурата, че знаеш ли.....днес клавиатура, утре си сложил значките и си се сресал на вереф :rofl:
Аватар
argon

Предишна

Назад към Мероприятия - архив