Yavkata написа:Уговорката е за неделя в 7 часа на същото място за същото трасе. В събота трябва да се кара по Стара планина.(За сега сме четирима.)
Reactor написа:Еееех,аз след малко отивам на работа......а вие сигурно вече карате.Хубави и весели моменти по пътеките.После да споделите как е трасето
![]()
kaloqn_nba написа:Успех в карането и безаварийно.Ако може повече снимков материал да побликувате после, никак няма да е зле.
ACID BURN написа:А ние вчера толкова лежерно я ударихме, че вчера и днес въобще не се чувстах/м изморен...ама беше яко, най-много ми хареса часта с пресичането на рекичката близо до Ярлово....с 30-35 км/ч и целият ставаш във вода!Супер беше дано да вие е харесало и на вас! Особено частта от тихияъ кът до Кладница и от Железница по панорамната.Всущност ние не я минахме цялата, защото я объркахме, но тръгнагме по едно супер злобно спускане където аз се разцепих от кеф!То не бяха корени, то не бяха камани и виражи, абе мечта!Поздрави на Асен(argon), който направи обиколката по-интересна при спусканията и на Явката.
А с нас беше едно момиче (бени) и тя издържа обиколката и си връткаше яко въпреки всичко!
Trip-tfk написа:ACID BURN написа:А ние вчера толкова лежерно я ударихме, че вчера и днес въобще не се чувстах/м изморен...ама беше яко, най-много ми хареса часта с пресичането на рекичката близо до Ярлово....с 30-35 км/ч и целият ставаш във вода!Супер беше дано да вие е харесало и на вас! Особено частта от тихияъ кът до Кладница и от Железница по панорамната.Всущност ние не я минахме цялата, защото я объркахме, но тръгнагме по едно супер злобно спускане където аз се разцепих от кеф!То не бяха корени, то не бяха камани и виражи, абе мечта!Поздрави на Асен(argon), който направи обиколката по-интересна при спусканията и на Явката.
А с нас беше едно момиче (бени) и тя издържа обиколката и си връткаше яко въпреки всичко!
Браво!А изкаляхте ли се яко?Че на мен ми беше влязла кал и в носа.А пък за колелото да не говорим.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта