did написа:трака-трак, пука-пук,
аз съм умен зеленчук
от хро-мо са ми краката
стоманена ми е главата
с твърда вилка, сингъл спийд,
мозъкът ми е размит.
пука-пук, трака-трак
здравко съм и съм глупак.
Highlander написа:CYBER написа:Ти не си добре...Копеле преби се от Оли,наистина си Single Team,щото друг такъв няма...Дори 150-килограмовото ти гадже кара по-добре от тебе,а тя поне не пуска зверските изцепки по форумите.Карай си,кефи се,но моля те,недей да се вживяваш и да си правиш клипчета и изобщо да постиш по форуми,щото всяка поста ти е повод за храна...Не,нямам думи просто,жалко,че не можеш да се видиш отстрани
Дебел,когато ти станеш слабичък и т.н. тогава гледай другите...За това как карам си е лично моя работа.
От оли не съм падал до моментаИ ти се виж отстрани преди да говориш и т.н. много ти се моля...
Хранааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа..
Яжжжжж ти освен да се правиш на тъп и да ядеж и да си мислиш,че си най-добрия карач..та дори по-добър от Цуцо.....както каза.Едвам не паднах от смях.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре,че си ти да всяваш смут из слабите и не толкова добрите...
П.П.Бог Сами..![]()
![]()
![]()
CYBER написа:П.С.: Ма преди вчерашната поста ми лижеше гъза,а?Имаше 'Аре моля те добави ме' в скайп около 50 пътиМного лош стана изведнъж,да не викнеш гаджето си да ме удуши с мазната си коса?
Highlander написа:CYBER написа:П.С.: Ма преди вчерашната поста ми лижеше гъза,а?Имаше 'Аре моля те добави ме' в скайп около 50 пътиМного лош стана изведнъж,да не викнеш гаджето си да ме удуши с мазната си коса?
Дебел!!!!НЕ дрънкай много ти се моля.Казах ...а извинявай може ли да ме научш да карам?Много те моля..Ти си най-добрия.Ще викна още някой и т.н. които не могат да карат,защото само ти можеш да караш.
Оф, айде стига толкова... Свържете се по Skype д а се храните, стига пълнихте форума с глупости. То вярно "Бла-Бла", ама туй вече на нищо не приличa
Наистина е така,няма да се занимавам с тоя лайнар..повече.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта