Кой кара с chrome?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот PtD » Пет Юни 20, 2008 4:11 pm

Highlander, аре да земеш да млъкваш вече, че да не ти изчезне профилът мистериозно!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Пет Юни 20, 2008 4:48 pm

Преди време пуснах тема, в която питах къв е този Здравко и що всички го храните...

Като гледам постовете му - хранителната ви акция е безмислена. Природата ви е изпреварила...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот did » Пет Юни 20, 2008 10:12 pm

трака-трак, пука-пук,
аз съм умен зеленчук

от хро-мо са ми краката
стоманена ми е главата

с твърда вилка, сингъл спийд,
мозъкът ми е размит.

пука-пук, трака-трак
здравко съм и съм глупак.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот THEZOGGO » Пет Юни 20, 2008 10:22 pm

Поет си ти. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот pibsi » Пет Юни 20, 2008 11:01 pm

Нали ще сменят Букварчетата с произведения на нови и млади автори :) @did Може да се впише перфектно вътре :rofl: :D :D :D
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот Gh0s7 » Пет Юни 20, 2008 11:03 pm

did написа:трака-трак, пука-пук,
аз съм умен зеленчук

от хро-мо са ми краката
стоманена ми е главата

с твърда вилка, сингъл спийд,
мозъкът ми е размит.

пука-пук, трака-трак
здравко съм и съм глупак.

:rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот CYBER » Съб Юни 21, 2008 12:36 pm

Highlander написа:
CYBER написа:Ти не си добре...Копеле преби се от Оли,наистина си Single Team,щото друг такъв няма...Дори 150-килограмовото ти гадже кара по-добре от тебе,а тя поне не пуска зверските изцепки по форумите.Карай си,кефи се,но моля те,недей да се вживяваш и да си правиш клипчета и изобщо да постиш по форуми,щото всяка поста ти е повод за храна...Не,нямам думи просто,жалко,че не можеш да се видиш отстрани :bigeyes:

Дебел,когато ти станеш слабичък и т.н. тогава гледай другите...За това как карам си е лично моя работа.

От оли не съм падал до момента ;) И ти се виж отстрани преди да говориш и т.н. много ти се моля...

Хранааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа..

Яжжжжж ти освен да се правиш на тъп и да ядеж и да си мислиш,че си най-добрия карач..та дори по-добър от Цуцо.....както каза.Едвам не паднах от смях..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Добре,че си ти да всяваш смут из слабите и не толкова добрите...

П.П.Бог Сами.. :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

МОЛЯ!?!Падал си от оли С МОЙТО КОЛЕЛО ПРЕД МЕН,тъпако.И само моля те не си измисляй,защото аз с тебе не съм провеждал разговор през живота си,ако изключим 'М...м...може ли едно кръгче? Да.'
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот CYBER » Съб Юни 21, 2008 12:43 pm

П.С.: Ма преди вчерашната поста ми лижеше гъза,а?Имаше 'Аре моля те добави ме' в скайп около 50 пъти ;) Много лош стана изведнъж,да не викнеш гаджето си да ме удуши с мазната си коса?
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Antares » Съб Юни 21, 2008 5:23 pm

Оф, айде стига толкова... Свържете се по Skype д а се храните, стига пълнихте форума с глупости. То вярно "Бла-Бла", ама туй вече на нищо не прилича...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Highlander » Съб Юни 21, 2008 10:37 pm

CYBER написа:П.С.: Ма преди вчерашната поста ми лижеше гъза,а?Имаше 'Аре моля те добави ме' в скайп около 50 пъти ;) Много лош стана изведнъж,да не викнеш гаджето си да ме удуши с мазната си коса?

Дебел!!!!НЕ дрънкай много ти се моля.Казах ...а извинявай може ли да ме научш да карам?Много те моля..Ти си най-добрия.Ще викна още някой и т.н. които не могат да карат,защото само ти можеш да караш.

Оф, айде стига толкова... Свържете се по Skype д а се храните, стига пълнихте форума с глупости. То вярно "Бла-Бла", ама туй вече на нищо не прилича...

Наистина е така,няма да се занимавам с тоя лайнар..повече.
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот dracunculus » Нед Юни 22, 2008 8:08 am

Highlander написа:
CYBER написа:П.С.: Ма преди вчерашната поста ми лижеше гъза,а?Имаше 'Аре моля те добави ме' в скайп около 50 пъти ;) Много лош стана изведнъж,да не викнеш гаджето си да ме удуши с мазната си коса?

Дебел!!!!НЕ дрънкай много ти се моля.Казах ...а извинявай може ли да ме научш да карам?Много те моля..Ти си най-добрия.Ще викна още някой и т.н. които не могат да карат,защото само ти можеш да караш.

Оф, айде стига толкова... Свържете се по Skype д а се храните, стига пълнихте форума с глупости. То вярно "Бла-Бла", ама туй вече на нищо не приличa

Наистина е така,няма да се занимавам с тоя лайнар..повече.

Бе, момче, спри се, ставаш смешен и то много, адски много смешен, всички ставате смешни :(!: :(!: Просто, лично на теб ти препоръчвам да се разкараш и да спреш да дрънкаш глупости.
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот Shady™ » Нед Юни 22, 2008 8:34 am

:crazy: :bawling: :confused: :dunno: :bigeyes: :idea: :offtopic: :nono: :(!:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Ozzie » Нед Юни 22, 2008 8:39 am

Я всички у лево!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Бла - Бла