Гадни псета !

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Гадни псета !

Мнениеот Kain » Нед Юни 22, 2008 11:18 pm

Абе **** **** ** **** как се оправяте с тия кучетия вечер ?!?! За пореден път на бул. Сливница, където е моста до Западен Парк имаше помияри, които тормозят хората. Първо, като качвах моста, от другата страна в насрещното се чува: Мале, никога не съм изкачвала тоя баир толкова бързо! - съответно и кучешкия лай в далечината, при което се засмях и поздравих момчето и момичето, които задъхани бързаха да се махнат. Добре, ама като видях тия поне 10 кучета до светофара долу ми се дорева, не ми е за първи път там :dunno: Аз се засилих колкото мога и се прекръстих наум :bawling: , защото вече тичаха към мен ( незнам, явно светлините от фара и стопа ги дразни, *** ли го ). До като минавах до "глутницата" едното ме догони и се опита да ме захапе, но лапна само ритник и ми съдра обувката. Земи това въртене и бегай далече, чак след другия светофар до училището се отказаха :bowdown: :(!:
Странното е, че сутрин като ходя на работа първа смяна, същите не ме закачат, даже не ме поглеждат.
Евала на управниците със дебелите шкембета, които с елементарни неща като бездомните кучета и осветлението в парковете немогат да се справят, който е минавал нощес през Западен и Борисовата градина знае за какво говоря. :bowdown:
Малко се отнесох, ама всяка вечер да се чувствам като плячка в саваната, направо ... Автомобилите не ги броя.
Пазете се момци и девойки !
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

Мнениеот Alpina » Нед Юни 22, 2008 11:21 pm

Има такава тема в "Общ"...
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юни 22, 2008 11:48 pm

@Kain
Аз съм съгласен за разправа с кучетата, ако ти трябва помощ при отстраняването им, насреща съм. Има начини за тяхното безпроблемно премахване.
Алпина е прав, има теми за кучетата като проблем за спокойното предживжване с велосипед. Ако имаш някакви въпроси или т.н. отнеси всичко там. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот PtD » Пон Юни 23, 2008 3:02 am

Има още поне няколко теми за кучета. Щрак-щрак.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Назад към Бла - Бла