Абе **** **** ** **** как се оправяте с тия кучетия вечер ?!?! За пореден път на бул. Сливница, където е моста до Западен Парк имаше помияри, които тормозят хората. Първо, като качвах моста, от другата страна в насрещното се чува: Мале, никога не съм изкачвала тоя баир толкова бързо! - съответно и кучешкия лай в далечината, при което се засмях и поздравих момчето и момичето, които задъхани бързаха да се махнат. Добре, ама като видях тия поне 10 кучета до светофара долу ми се дорева, не ми е за първи път там

Аз се засилих колкото мога и се прекръстих наум

, защото вече тичаха към мен ( незнам, явно светлините от фара и стопа ги дразни, *** ли го ). До като минавах до "глутницата" едното ме догони и се опита да ме захапе, но лапна само ритник и ми съдра обувката. Земи това въртене и бегай далече, чак след другия светофар до училището се отказаха
Странното е, че сутрин като ходя на работа първа смяна, същите не ме закачат, даже не ме поглеждат.
Евала на управниците със дебелите шкембета, които с елементарни неща като бездомните кучета и осветлението в парковете немогат да се справят, който е минавал нощес през Западен и Борисовата градина знае за какво говоря.
Малко се отнесох, ама всяка вечер да се чувствам като плячка в саваната, направо ... Автомобилите не ги броя.
Пазете се момци и девойки !