Ловец или рибар

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Ъ?

Ловец съм
9
9%
Рибар съм
35
33%
Нито едното
53
50%
С каквото ми дадат с това лова!
8
8%

Общо гласове : 105

Мнениеот did » Чет Юни 26, 2008 4:31 pm

Sp3c7r3 написа::offtopic: ъъъ, did, мразИМ?

хм... обобщил съм лееекинко, вярно си е.

абе как така рейтингът на Grigo стана под 1000 изведнъж, че не може да пише тук.

Тва леко на форумно отстрелване на "вреден дивеч" ми прилича :)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grigo » Чет Юни 26, 2008 4:38 pm

Не съм "вреден дивеч", на колелото съм от 3 години, горе долу и от тогава - с оръжие в рака, а имам и своИ личнИ и законнИ, веднага щом навърших пълнолетие!

Да, гражданин съм, тука вече - повече от повечето, които пишат тук!

Именно глезените копеленца на мама и тата, изхвърлящи в планината боклуците си, каращи скъпите си колела...

Да, и аз карам такива, но всяко едно от тях съм купил с искарани с пот и кръв (ЕДИНСТВЕНО МОЯТА ПОТ И КРЪВ) пари!

Материалните боклуци за мен са нищо!

@did и аз съм напълно на твоето мнение 100% ;) :) :beer:

ЛовувАЛ съм, някога, единствено в обозначените от закона и природните дадености, за това, местности и територии, като по учебник, без да нарушавам естественият баланс.

А относно дивеча, както казах лисицата си го заслужи, остнаалото съм изял, не отстрелял за кеф!

:)

ЗА кеф, тренирах спортна стрелба, в продължение на години, към ЦСКА!

Предимно това ми е хобито, затова и разподадох всичкото оръжие, почти, без личният пищов и Меркела, щото е със сантиментална и номизматична стойност (67 година производство, ако не се лъжа!). :beer:

А за това, че някои индивиди имат комплекси за малоценност, лично отношение и липса на морал, за който само пишат и говорят, и си позволяват своеволия с дадените им правомощия във форума, включително са ми и осрали, (неоснователно) рейтинга и профила, не мога да коментирам и да сторя нищо, за съжаление! Не зависи от мен, този факт! ;) :agree:

Иначе не ми пука за "рейтинга & репутацията ми" доказал съм се, пред който е заслужил, а освен Софийски Градски Съд и Трибунала в Хага (относно несъответствия, ако изобщо има такива, при изпълнение на задълженията ми, относно техническата и административната помощ по програмите, които изредих по-горе, или стажа ми, по специалността), може да ме съди само Господ в небесата!
Grigo

Мнениеот Alpina » Чет Юни 26, 2008 4:43 pm

Grigo написа:с оръжие в рака, а имам и своИ личнИ и законнИ, веднага щом навърших пълнолетие!

Знаеш ли, че ако имах оръжие в ръка и се водех само на собствените ми закони, то до сега да съм убил няколко хиляди шофьора.
Малко пешеходци и няколко колоездача.

Общо взето бих стрелял само по хора, животните не ме влекат.
Аватар
Alpina

Мнениеот Grigo » Чет Юни 26, 2008 4:59 pm

Alpina написа:
Grigo написа:с оръжие в рака, а имам и своИ личнИ и законнИ, веднага щом навърших пълнолетие!

Знаеш ли, че ако имах оръжие в ръка и се водех само на собствените ми закони, то до сега да съм убил няколко хиляди шофьора.
Малко пешеходци и няколко колоездача.

Общо взето бих стрелял само по хора, животните не ме влекат.

Слабо мислиш!

Малко повече нули е цифрата! :) :beer: ;)
Grigo

Мнениеот Alpina » Чет Юни 26, 2008 5:04 pm

Аз или ти, защото аз лично не бих посякъл всичко живо наред, отсявайки по един признак.
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Чет Юни 26, 2008 5:12 pm

Grigo, кой ти е осрал рейтинга, сладурче? Аз ли? Нямаш представа колко си заблуден.

Относно комплексите - има една поговорка "самохвалството смърди". Вписваш се чудесно.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Antares » Чет Юни 26, 2008 5:38 pm

Grigo, пич, имаш нужда от психиатър.
Обяснява колко е скромен, мъчно изкараните му с кръв и пот пари, после публикува снимки в луксозни джипове и лъскави пушки, обяснява, колко му било жал за влажния поглед на сърната, после пък обяснява гордо, как, видиш ли, бил гражданин, имал си пушка, имал си правото да стреля и т.н., започна да сравнява хората на база гражданство, при това сравнително - по-гражданин и по-малко гражданин.

Човек, който притежава определени качества, тежи на мястото си не чувства необходимост да ги изтъква. Качествата говорят вместо него. Ти демонстрираш постоянно пауновско перчене със снимки с девствения мустак в X-класата на тати, нарамен с калашници, гаубици и противосамолетни оръдия, гордо стъпил на едикойси бряг, обясняваш от колко години си на колело пред хора, които карат от преди да можеш да различиш кукуто от памперса, обилно осирайки и двете, въобще дигаш врява до небесата колко голяма работа си. Уви, ти си може би сред малкото хора, неосъзнаващи собствената си стойност. Човек е една дроб. В числител са добродетелите му, в знаменател - самочувствието му. За мен ти си епсилон.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Grigo » Чет Юни 26, 2008 5:45 pm

Можеш да дойдеш да ми го кажеш лично - в очите, както вече казах!

Ако аз имам нужда от психиатър, то ти от електрически стол, или бренеке - на дубле!

Имам доста здрава психика, пък и не аз си изпускам нервите по форумите!

Не ме познаваш, и отново - не обиждай!

Карам вече 17 години колела, най различни, все лично мои, от които само първото ми е купено от тати, а мерцедеса ми е служебен! ;)

Пушките са си купени от мен, както казах, за спортно-състезателна дейност, съм ги ползвал...

Както казах, бяха провокатура, и то успешна, за както виждам - доста елементарно, разсъждаващи и все още, продължаващи да обиждат псевдо еколози!

А ти си мистър?

И с какво си по-малко епсилон от мен в измисленото ти уравнение?

Човека е малко повече, от това, което описваш, а не всичко е математика!

Иначе висшата си я взех с тройка, но я взех! За теб не съм много сигурен, ако искаш обаче, щом ми говориш за избиване на комплекси, сравнителни степени и интелект, може да си измерим, виж, студентските книжки, ако изобщо имаш такава?!

Това което съм написал е защитено с теза и факти, не изсмукано от въображението ми, агресията ми към някой от форума, защото имам против хобито и благосъстоянието му, или понеже си нямам друга работа, и си чеша пръстите по клавишите на клавиатурата!

До колко години те издържаха мама и тата?

Мен до 13, после си вадех хляба сам...

Повярвай ми, както казах не се доказвам пред никого, а може да ме съди само Бог...Жалко че много от вас, се изживявате като такива.

Въпреки че съм имал и скъпи возила, съм в момента с колело, като средство за спорт, състезателна дейност и предвижване, дори пренос на багаж!
Защото така смятам за по-правилно, особено в големите, пренаселени градове, против които нямам нищо, но те определено имат, изпитал съм го на гърба си, не веднъж! ;)

А сега - приятен ден, и както по обичайно му ви - Лек Флууд, мен дългът ( и покриването на ежедневните ми нужди) ме зове! :beer:
Grigo

Мнениеот Antares » Чет Юни 26, 2008 6:34 pm

Grigo написа:Ако аз имам нужда от психиатър, то ти от електрически стол, или бренеке - на дубле!
Grigo написа:Имам доста здрава психика, пък и не аз си изпускам нервите по форумите!
:rofl: :rofl: :rofl:
Григо, понеже вече имам известни впечатления относно точността ти, нямам намерение да загубя още часове от живота си в чакане на бялата лястовица. Така че, защо просто не заповядаш на някоя от форумните срещи и не ни кажеш всичко в прав текст. Да ни докажеш на нас, мишките, или к'вито там диагнози ни напраска колко си голям, а ние к'ви сме мижитурки ;]

Радвам се поне, че няма да се налага да чета словесни те фекалии по сериозните секции на форума.
Като не чувстваш необходимостта от този форум, като не ти пука за рейтинг, като си прекалено велик за нас - защо просто не си събереш партакешите и не 'фанеш пътя? И без глупостите ти ще продължим жалкото си съществувание някак...

редакция: Познавам поне двама ловци, но определено хора като Grigo правят ужасна реклама на останалите ловци, пънейки се да ги "защитава" с патологичните си доводи...
Последна промяна Antares на Чет Юни 26, 2008 6:51 pm, променена общо 1 път
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 6:48 pm

@Newone
:agree:

@Grigo

не знам защо точно с мен се захвана
и реши, че точно с мен ще водиш диалог???
най-лесно е да мразиш този
като когото не можеш да бъдеш???
не съм повишавал ШРИФТ във форума
камо ли да квалифицирам майки
и прочее близки роднини
както ти си позволяваш
а после се олакваш, че някой те псувал
ПМ ще ти пиша
ако имам да кажа нещо
което не искам други от форума да разберат
а моето мнение е ясно, точно и изчерпателно
ако водиш спор-води го коректно
изпадаш в адски противоречия
а това ти върши много лоша услуга
не знам какво значи "нагла лисица"
първо говориш за правото на всеки да убива
за да се "изхранва"
а после лисицата, убила няколко кокошки
бива застреляна :dunno:
нещо като двоен стандарт се получава
или всеки може да убива
или никой не може
аз така ги виждам нещата
в простивн случай получаваш ролята на Господ
а както вече казах
това не е за всеки
:agree:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 7:44 pm

:offtopic: Искам и аз джип Мерцедееееееееееееееесссссссс!!!!!
Коте12, дай да извадиме 1-2 бъбрека, делиме 70/30 и купуваме по еидн джип? ;) :beer:

edit: и главини Цар Кирооооооооо!
;) :beer: :bowdown:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 26, 2008 7:59 pm

мноо искаш
да си работил от 13-годишен
вместо да ходиш да трошиш хорските джамове с топка
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот chill » Чет Юни 26, 2008 7:59 pm

Antares написа:Човек, който притежава определени качества, тежи на мястото си не чувства необходимост да ги изтъква. Качествата говорят вместо него. Ти демонстрираш постоянно пауновско перчене със снимки с девствения мустак в X-класата на тати, нарамен с калашници, гаубици и противосамолетни оръдия, гордо стъпил на едикойси бряг

Кисело ли е ? :rofl:

Честно казано, нито пушките, нито колите, еле пък местенцата са нещо особено, не знам защо ти изглежда като перчене. :dunno:
Последна промяна chill на Чет Юни 26, 2008 8:02 pm, променена общо 1 път
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 26, 2008 8:01 pm

chill: сами по себе си не са перчене. Но съчетани с един особен вид, хм, да го наречем състояние на духа, се превръщат в много нелицеприятни атрибути... :bawling:

kotka12: 50/50?
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Grigo » Чет Юни 26, 2008 9:32 pm

На форумните срещи съм идвал и преди години още, Хамстера знае ;)

Вече нямам желание да идвам, пък и време излишно нямам, а като ми остане съм по планините, дали пеша, дали с колело, няма значение, всеки случай нито с джип, нито с кола!

:)

Перчене никога не съм показвал, нито съм парадирал, както вече споменах!

За пичовете, които ме познават и изказаха 1-2 не-хапливи мнения :beer:

@ останалите: Никой не съм обидил, или нарекъл жалък и т.н. епитети, Antares-ченце!

В грешка си и изопачаваш! В другите ти мнения изглеждаш интелигентен човек, не ти отива да се държиш така, но твое право, аз съм никой, за да те поучавам...

А и не съм ти търсил квалификациите, обидите и мнението ти, относно скромната ми особа, както подчертах, сигурно вече за 10-ти път!

Само данък обществено мнение, още не плащам, на мизерната държава, между другото, за която и работя, и не ме издържа тя мен, нито се грижи за защитата ми от стадо мангали с ножове, които атакуват, представи си 15 годишен чиляк, който се прибира от училище, за портмоне вътре с 2 лева и мобилен апарат Sony Ericsson T 200 (тогава такъв притежавах, защото за толкова ми стигнаха 5 спестени стипендии от по 21 лв.!).

Айде, със здраве!
Grigo

Мнениеот SpoileR » Пет Юни 27, 2008 1:33 am

kotka12 написа:първо говориш за правото на всеки да убива
за да се "изхранва"
а после лисицата, убила няколко кокошки
бива застреляна

Ха :)

Т'ва сравнение пък как можа да го направиш...? :)

Човека е доминиращия биологичен (по точно технологичен) вид на тази планета и той избира кой да живее и кой да мре! Пък дали ще си носи последствията (били те законови, природо-защитни и тн..) или не---> т'ва си е негова работа.

А лисицата като ЖИВОТНО, като иска да яде, да ходи да яде в гората...

Влезе ли ми в двора и аз ще и пръснем гьона... Същото важи и за ХЛЕБАРКИ, МУХИ, КОМАРИ, ПЛЪХОВЕ, МИШКИ, Вълци, Охлюви, Каракатици и тн...

Айде със здраве! :beer:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот bikerider » Пет Юни 27, 2008 5:51 am

SpoileR написа:Човека е доминиращия биологичен (по точно технологичен) вид на тази планета и той избира кой да живее и кой да мре!

Човек би си казал, че имаш петнайсе пушки и се возиш в лимузини :^:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот SpoileR » Пет Юни 27, 2008 7:36 am

bikerider написа:
SpoileR написа:Човека е доминиращия биологичен (по точно технологичен) вид на тази планета и той избира кой да живее и кой да мре!

Човек би си казал, че имаш петнайсе пушки и се возиш в лимузини :^:

:D :beer:

Ем да.. по така ..поизаках се малко... :nuts:

Ама така изглежда щото ме цитираш "частично".Така не се прави. :nono: ;)
Аз поясних какво имам предвид ;)

Иначе никоя лимузина не може замени бианчито и голф двойката! :dgrin: :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот bluskanie » Пет Юни 27, 2008 7:39 am

К*р за ЧОВЕКА :) ... и за Глория може
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Antares » Пет Юни 27, 2008 8:21 am

SpoileR написа:Иначе никоя лимузина не може замени бианчито и голф двойката! :dgrin: :)
...и клаймъра и бомбата със стоманеното ухо!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот jivkonik » Пет Юни 27, 2008 11:04 am

Ей! Изедохте го тоя пич Grigo! Само да вметна - наистина разпродаваше арсенала, по едни други форуми му гледах обявите.
Всеки нещо си го влече, нашето хоби с колелата пък е трън в очите на пешаците - туристи и те в техните форуми си копат срещу МТБ народа! И си вадят разни доводи колко сме вредни за света и екологията като цяло!
Пуца му се на човека - ми да си пуца! Има там хартиени мишени, стрелбища али бали. Това с животинките - не е добре :nono: :nono: :nono: -осъзнал се пича - добре!
Кофти направи, че сложи неподходящите снимки та още повече му наскачахме тука!
Пушкалото като цяло (и не само то ами разни там луксозни коли, яхти и прочие работи) си е естествено продължение на мъжката пишка! Имаш нужда от дължинка - взимаш си нещо да ти я удължава! :D Точка!
Аватар
jivkonik

Мнениеот Grigo » Пет Юни 27, 2008 11:14 am

@ jivkonik: Мерси за разбирането!

А комлексарите винаги ще ги има и навсякъде, а както казах, не веднъж, доказъл съм се много отдавна, пред когото е трябвало, а снимките бяха чиста проба провукация за едни елементарни членове на потребителя, и проработи! ;) :beer: :)

Осъзнал съм се също, отдавна, но дори да не бях, никой от чиляците горе няма право да ми държи подобен тон и да псува и обижда.

А, и пишката може да не ми е кой знае какво ** см ход :D :rofl: , ма си ми върши работа и за 5 години "ловна дейност" никоя не се е оплакала, или направила рекламация, все ме търсят и питат за още! :D :idea: :beer:
Grigo

Мнениеот Newone » Пет Юни 27, 2008 12:41 pm

jivkonik написа:........ами разни там луксозни коли, яхти и прочие работи) си е естествено продължение на мъжката пишка! Имаш нужда от дължинка - взимаш си нещо да ти я удължава! :D Точка!

E, аз като имам нужда от скъсяване, да си потопя яхтата ли? Или да си взривя замъка? ;) :beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Sp3c7r3 » Пет Юни 27, 2008 4:38 pm

Newone написа:
jivkonik написа:........ами разни там луксозни коли, яхти и прочие работи) си е естествено продължение на мъжката пишка! Имаш нужда от дължинка - взимаш си нещо да ти я удължава! :D Точка!

E, аз като имам нужда от скъсяване, да си потопя яхтата ли? Или да си взривя замъка? ;) :beer:

Дължината на мъжката пишка е величина, склонна единствено към растеж :D ;)
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот PtD » Пет Юни 27, 2008 4:58 pm

Щом работата отиде към дължини и мерки, ясно е накъде отива.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Предишна

Назад към Бла - Бла