Sp3c7r3 написа::offtopic: ъъъ, did, мразИМ?
хм... обобщил съм лееекинко, вярно си е.
абе как така рейтингът на Grigo стана под 1000 изведнъж, че не може да пише тук.
Тва леко на форумно отстрелване на "вреден дивеч" ми прилича

Sp3c7r3 написа::offtopic: ъъъ, did, мразИМ?
Grigo написа:с оръжие в рака, а имам и своИ личнИ и законнИ, веднага щом навърших пълнолетие!
Alpina написа:Grigo написа:с оръжие в рака, а имам и своИ личнИ и законнИ, веднага щом навърших пълнолетие!
Знаеш ли, че ако имах оръжие в ръка и се водех само на собствените ми закони, то до сега да съм убил няколко хиляди шофьора.
Малко пешеходци и няколко колоездача.
Общо взето бих стрелял само по хора, животните не ме влекат.
Grigo написа:Ако аз имам нужда от психиатър, то ти от електрически стол, или бренеке - на дубле!
Grigo написа:Имам доста здрава психика, пък и не аз си изпускам нервите по форумите!
Antares написа:Човек, който притежава определени качества, тежи на мястото си не чувства необходимост да ги изтъква. Качествата говорят вместо него. Ти демонстрираш постоянно пауновско перчене със снимки с девствения мустак в X-класата на тати, нарамен с калашници, гаубици и противосамолетни оръдия, гордо стъпил на едикойси бряг
kotka12 написа:първо говориш за правото на всеки да убива
за да се "изхранва"
а после лисицата, убила няколко кокошки
бива застреляна
SpoileR написа:Човека е доминиращия биологичен (по точно технологичен) вид на тази планета и той избира кой да живее и кой да мре!
bikerider написа:SpoileR написа:Човека е доминиращия биологичен (по точно технологичен) вид на тази планета и той избира кой да живее и кой да мре!
Човек би си казал, че имаш петнайсе пушки и се возиш в лимузини
...и клаймъра и бомбата със стоманеното ухо!SpoileR написа:Иначе никоя лимузина не може замени бианчито и голф двойката! :dgrin: :)
jivkonik написа:........ами разни там луксозни коли, яхти и прочие работи) си е естествено продължение на мъжката пишка! Имаш нужда от дължинка - взимаш си нещо да ти я удължава!Точка!
Newone написа:jivkonik написа:........ами разни там луксозни коли, яхти и прочие работи) си е естествено продължение на мъжката пишка! Имаш нужда от дължинка - взимаш си нещо да ти я удължава!Точка!
E, аз като имам нужда от скъсяване, да си потопя яхтата ли? Или да си взривя замъка?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта