Няма смисъл.
Грешка - Смисъл има,полза няма.
П.П. Сега ще последват едни дребни заядливи коментари от ляво и от дясно,ама аз само предлагам.
П.П. Що има толкова злоба в тоя форум като всички уж сте "отворени към света" хора?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
fall_out написа:никой не дава +
fall_out написа:П.П. Що има толкова злоба в тоя форум като всички уж сте "отворени към света" хора?
bikerider написа:След подобно отношение няма да си губя времето с теб. Очеизвадно е защо ти пишат минуси. Изрови си дискусията за рейтинга и чети.
По въпроса за регистрациите - вервай ми, познава се. Ако ще и зад пет анонимайзъра да си се скрил.
Stancho написа:Пич тръгнал си да съдиш корумпирани ченгета. С тази част от потребителите наречени модератори не е много разумно да се спори и то на груб език.
Какво е това анонимайзър,че и аз съм кат не съм особено интИлигентИн и незнам.
Това е още един начин да си мерим п**ките,вилките,хода... и т.н. В тоя ред на мисли това си е чиста снобарщина,която ненавиждам и не подкрепям,но това естествено си е само мое мнение.
fall_out написа:И най-накрая някой интелигентен човек ще обясни ли аджеба(да ги ... и турцизмите)
Grigo написа:Някакви гневни арогантни пубертетчета да ми решават съдбата на профила във форума, без значение, че карам, от преди да са запланувани от татко и майка им, и съм потребител, от когато са били предучилищна!
Grigo написа:Някакви гневни арогантни пубертетчета да ми решават съдбата на профила във форума
kotka12 написа:Grigo написа:Някакви гневни арогантни пубертетчета да ми решават съдбата на профила във форума
повярвай
системата работи
защото имаше вече случай
в който описаните от теб се опитаха да играят сечено
не стана
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта