Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?

Да, и аз бих подходил с груба сила!
53
40%
Да, но не това е начинът на действие!
12
9%
Не, нека гейовете се разхождат свободно!
32
24%
Не, но и аз мразя гейовете!
35
27%

Общо гласове : 132

Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Мнениеот paluk » Съб Юни 28, 2008 9:55 pm

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=114465
http://bg.bgns.net/
Аватар
paluk

Рейтинг: 1133

Мнениеот LorD » Съб Юни 28, 2008 10:02 pm

Защо да са нещо различно от нас просто са с друга сексуална ориентация!Не сам против парада,защото мисля ,че и те имат място в обществото.Ама ако някой такъв ми налита да го духа такъв ще му извъртя,че не знам къде ще го пратя :D :D :D
LorD

Рейтинг: 1211

Мнениеот hitar_potter » Съб Юни 28, 2008 10:07 pm

LorD написа:Защо да са нещо различно от нас просто са с друга сексуална ориентация!Не сам против парада,защото мисля ,че и те имат място в обществото.Ама ако някой такъв ми налита да го духа такъв ще му извъртя,че не знам къде ще го пратя :D :D :D
Гей != разгонен гей... Навярно има много такива хора, които са просто незабележими в обществото. Не виждам какъв е проблема когато те нито се държат грубо, нито по някакъв друг начин нарушават комфорта на хората
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Съб Юни 28, 2008 10:48 pm

Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.

Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока. :crazy:

Или държавна намеса или бой на всеки ъгъл. :(!:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот pussy_rider » Съб Юни 28, 2008 10:59 pm

bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.

Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока. :crazy:

Потъпква ги!!!!!Заради парада на тия днес не можах да хода да карам на НДК...
pussy_rider

Рейтинг: 928

Мнениеот dilana » Съб Юни 28, 2008 11:09 pm

bluskanie написа:... или бой на всеки ъгъл. :(!:

ULTRAS-ите за това бяха там :dark: :dark: :dark:
Аватар
dilana

Рейтинг: 1017

Мнениеот Trip-tfk » Съб Юни 28, 2008 11:11 pm

Въпреки че съм против гейовете мога да кажа само едно:
Като ние колоездачите си правим велошествия,така и гейовете може да си правят парад,нали?
Представете си че,както ултрасите са били там,така на някое велошествие да ни нападнат шофьори.Тогава какво ще стане? :dunno:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот ZyclonB » Съб Юни 28, 2008 11:18 pm

Срещу хомесексуалистите нямам нищо против,но за сметка на това мразя дълбоко и безутешно гейове и педали.......

Имайки предвид че хомосексуализма е заболяване,да парадираш с него( защото те точно това правеха-парадираха) е все едно да парадираш с това че си болен от рак..

Нямам нищо против да си правят шествия колкото желаят-за да покажат на обществото че и те съществуват,че са подтиснати или каквото там ги мъчи......Но такъв цигански парад може само да погнуси зрителите и да ги настрои срещу феите....

А отностно въпроса дали са репресирани-не познавам човек който да мрази хомосексуалистите.Всички казват ,че докато половата ориентация на другите не им пречи проблеми няма...
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот ZyclonB » Съб Юни 28, 2008 11:23 pm

Trip-tfk написа: да ни нападнат шофьори.Тогава какво ще стане? :dunno:

Че ги спукаме от бой щото заклетите шофери са затлъстели от седене, с огромни гъзове и цици до пъпа,пък средностатистическия байкър е жилав и трениран,пък ако е спускач добавяме частична лудост и умерен мазохизъм....ще се носи смрад на изгорели гуменки 1 месец
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Мнениеот agent_Jekov » Съб Юни 28, 2008 11:43 pm

bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.

:agree: :agree: :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот ZyclonB » Нед Юни 29, 2008 12:01 am

Ей сега се сетих-замислете се какъв беше крайния ефект от парада---хем гейовете набити,наплюти и омазани с яйца,хем ултрасите в МБР-то,хем утре ще цъфне някоя статия в европейските медии че в България сме хейтъри и хомофоби....Абе хедтрик от секъде....Само дето тоя хедтрик трябваше да бъде предвиден от някой политик и да се вземат мерки увреме....
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Мнениеот dilana » Нед Юни 29, 2008 12:25 am

Десни активисти се опитаха днес да разстроят парада във втория по големина град в Чехия Бърно и се наложи силите на реда да се намесят.

Все пак не сме сами...
Аватар
dilana

Мнениеот Grigo » Нед Юни 29, 2008 1:19 am

Lee Scratch Perry си го е казал:
Kill them all Ra-ta-ta-ta ! And come back LoW :beer: ;) :)
Grigo

Мнениеот bobiracing059 » Нед Юни 29, 2008 2:22 am

Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот goiko » Нед Юни 29, 2008 7:33 am

В България закостенялото мислене си остава доста дълбоко внедрено.
Аз лично правя доста сериозен паралел между велошествията и гей-парада-Trip-tfk също го е отбелязал вече.
А относно поведениео на националистическите организации-еми те май само пречат и освен деструктивни действия, нещо конструктивно не са извършили. АА не не! От Атака са боядисали пейките при Бялата вода. Брау! Като са толкова смели защо не вземат да нападнат парламента в името на българската природа? Еми защото е по-лесно , а и явно по-мъжествено да нападнеш шепа хора , малко по-различни от останалите.
" Les esthetes sont une sorte de multinational..." / MC Solaar /
Аватар
goiko

Рейтинг: 1299

Мнениеот Reactor » Нед Юни 29, 2008 7:52 am

goiko написа:В България закостенялото мислене си остава доста дълбоко внедрено.
Аз лично правя доста сериозен паралел между велошествията и гей-парада-Trip-tfk също го е отбелязал вече.
А относно поведениео на националистическите организации-еми те май само пречат и освен деструктивни действия, нещо конструктивно не са извършили. АА не не! От Атака са боядисали пейките при Бялата вода. Брау! Като са толкова смели защо не вземат да нападнат парламента в името на българската природа? Еми защото е по-лесно , а и явно по-мъжествено да нападнеш шепа хора , малко по-различни от останалите.

:agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот codename47 » Нед Юни 29, 2008 9:42 am

Reactor написа:
goiko написа:В България закостенялото мислене си остава доста дълбоко внедрено.

Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Antares » Нед Юни 29, 2008 9:46 am

bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа ;) :beer:
Е аз на к'во ше стъпвам бре?! Да левитирам ли?!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот chill » Нед Юни 29, 2008 11:04 am

Потъпква ги!!!

Никакво ПАРАДиране. Пълна забрана на митинги, демонстрации, стачки, преса, радио, телевизия и всеки друг начин на изразяване на мнение. Да остане само Държавен Вестник.

Разни ми ти там педерастчета да протестират ?!!! Бой то дупка.
Бакшиши да протестират и да блокират София? Бой на голо и да им секвестират каруците!!!!
Разни ми ти там природозащитници и велосипедистчета?!!! Нема проблем, ще им заформим едно концлагерче в Странджа - природа, чист въздух, физически труд на открито.

Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият. Да остане само МВР!!!

Зиг Хаил!!!
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот SpoileR » Нед Юни 29, 2008 11:12 am

http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=114465

..............................................................................
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот agent_Jekov » Нед Юни 29, 2008 11:23 am

chill написа:

Потъпква ги!!!

Никакво ПАРАДиране. Пълна забрана на митинги, демонстрации, стачки, преса, радио, телевизия и всеки друг начин на изразяване на мнение. Да остане само Държавен Вестник.

Бакшиши да протестират и да блокират София? Бой на голо и да им секвестират каруците!!!!
Разни ми ти там природозащитници и велосипедистчета?!!! Нема проблем, ще им заформим едно концлагерче в Странджа - природа, чист въздух, физически труд на открито.

Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият. Да остане само МВР!!!

Зиг Хаил!!!
Ако за тебе педерасти и велосипедисти е едно и също... :crazy:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот chill » Нед Юни 29, 2008 11:25 am

agent_Jekov написа:Ако за тебе педерасти и велосипедисти е едно и също... :crazy:

Нещо не си си завършил, как да го нарека, мисълта?
Аватар
chill

Мнениеот bluskanie » Нед Юни 29, 2008 12:08 pm

chill написа:

Потъпква ги!!!

Зиг Хаил!!!

О, да... е така най-обичам. Аре са ми кажи за какво може да протестира един педераст? Какво му е отнето, че да протестира? Какво подяволите иска от обществото? Да се целува с други гейове по улиците, а минувачите да се радват? Не мога да разбера кой ги спира да си лапат пишките? Дразни ме, че искат да ни го показват. Това за мен е гадост и няма нищо общо с толерантност и дискриминация.

Понеже намесваш колоездачи, таксиджии и всякакви други професии, общности. Ами в тия групи има гейове - това е ОК. Ама да се парадира гейско поведение и протеста на всички останали да се смята за морално остарял, закостенял, дискриминационен... това е издевателство.

Проблема им е, че искат обществото да ги одобри. Болна работа, ей... не стига, че ги оставят да се разхождат по улиците безнаказано, а ся и ръкоплескания... ааре!

И да, аз съм закостенял, консервативен, кон с капаци, с твърде тесен мироглед, за да ги разбера. Ма леко ме наболва едното таше... още се чудим левото или десното :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Нед Юни 29, 2008 12:10 pm

chill написа:Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият.

Ех, да можеше да се случи това... :agree:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот dilana » Нед Юни 29, 2008 12:28 pm

chill написа:

Потъпква ги!!!

Зиг Хаил!!!

:crazy: :crazy:

Ти си откачил...

СМЪРТ ЗА МВР И ДПС

Sieg Heil o/
Аватар
dilana

Мнениеот Krismars » Нед Юни 29, 2008 2:01 pm

Аватар
Krismars

Мнениеот chill » Нед Юни 29, 2008 2:05 pm

bluskanie написа:И да, аз съм закостенял, консервативен, кон с капаци, с твърде тесен мироглед, за да ги разбера. Ма леко ме наболва едното таше... още се чудим левото или десното :D

Да не е малко по-назад ? :rofl:
Аватар
chill

Мнениеот Antares » Нед Юни 29, 2008 2:07 pm

Добре, че пишката ми е малка, та не изисква големи усилия да си я местя от крачол на крачол :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Нед Юни 29, 2008 3:54 pm

@bluskanie, бих те разбрал, ако SF не ти беше под носа ;)

По темата: падам си малко хомофоб, ама въпреки това действията на БНС са пълня селяния, и е време активистите да поседят зад решетките. Нали трябва да им дадем шанс да се изкарат репресирани и да напишат "Мойта борбъ" в български вариант.

П.П. Гей-парадът не ми се вижда по-противен от който и да е чалга-парад, било то на таксиметри, на червени бабички, или на феновете на Глория :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот goiko » Нед Юни 29, 2008 4:01 pm

Не знам какъв човек трябва да си , за да се хванеш да хвърляш бомбички в хубав съботен следобед и прочее щуротии.
А планините около София така хубаво ги е напекло слънцето..лелеллееееееее :jump:
" Les esthetes sont une sorte de multinational..." / MC Solaar /
Аватар
goiko

Рейтинг: 1299

Следваща

Назад към Бла - Бла