Гей != разгонен гей... Навярно има много такива хора, които са просто незабележими в обществото. Не виждам какъв е проблема когато те нито се държат грубо, нито по някакъв друг начин нарушават комфорта на хоратаLorD написа:Защо да са нещо различно от нас просто са с друга сексуална ориентация!Не сам против парада,защото мисля ,че и те имат място в обществото.Ама ако някой такъв ми налита да го духа такъв ще му извъртя,че не знам къде ще го пратя![]()
![]()
bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.
Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока.![]()
Или държавна намеса или бой на всеки ъгъл.
Trip-tfk написа: да ни нападнат шофьори.Тогава какво ще стане?
bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.
Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока.![]()
Десни активисти се опитаха днес да разстроят парада във втория по големина град в Чехия Бърно и се наложи силите на реда да се намесят.
goiko написа:В България закостенялото мислене си остава доста дълбоко внедрено.
Аз лично правя доста сериозен паралел между велошествията и гей-парада-Trip-tfk също го е отбелязал вече.
А относно поведениео на националистическите организации-еми те май само пречат и освен деструктивни действия, нещо конструктивно не са извършили. АА не не! От Атака са боядисали пейките при Бялата вода. Брау! Като са толкова смели защо не вземат да нападнат парламента в името на българската природа? Еми защото е по-лесно , а и явно по-мъжествено да нападнеш шепа хора , малко по-различни от останалите.
Reactor написа:goiko написа:В България закостенялото мислене си остава доста дълбоко внедрено.
Аз лично правя доста сериозен паралел между велошествията и гей-парада-Trip-tfk също го е отбелязал вече.
А относно поведениео на националистическите организации-еми те май само пречат и освен деструктивни действия, нещо конструктивно не са извършили. АА не не! От Атака са боядисали пейките при Бялата вода. Брау! Като са толкова смели защо не вземат да нападнат парламента в името на българската природа? Еми защото е по-лесно , а и явно по-мъжествено да нападнеш шепа хора , малко по-различни от останалите.
Е аз на к'во ше стъпвам бре?! Да левитирам ли?!bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа ;) :beer:
Ако за тебе педерасти и велосипедисти е едно и също...chill написа:bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.
Потъпква ги!!!
Никакво ПАРАДиране. Пълна забрана на митинги, демонстрации, стачки, преса, радио, телевизия и всеки друг начин на изразяване на мнение. Да остане само Държавен Вестник.
Разни ми ти там педерастчета да протестират ?!!! Бой то дупка.
Бакшиши да протестират и да блокират София? Бой на голо и да им секвестират каруците!!!!
Разни ми ти там природозащитници и велосипедистчета?!!! Нема проблем, ще им заформим едно концлагерче в Странджа - природа, чист въздух, физически труд на открито.
Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият. Да остане само МВР!!!
Зиг Хаил!!!
agent_Jekov написа:Ако за тебе педерасти и велосипедисти е едно и също...
chill написа:bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.
Потъпква ги!!!
Никакво ПАРАДиране. Пълна забрана на митинги, демонстрации, стачки, преса, радио, телевизия и всеки друг начин на изразяване на мнение. Да остане само Държавен Вестник.
Бакшиши да протестират и да блокират София? Бой на голо и да им секвестират каруците!!!!
Разни ми ти там природозащитници и велосипедистчета?!!! Нема проблем, ще им заформим едно концлагерче в Странджа - природа, чист въздух, физически труд на открито.
Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият. Да остане само МВР!!!
Зиг Хаил!!!
chill написа:Всички партии, организации, синдикати и прочие паплач да се закрият.
chill написа:bluskanie написа:Е как да не нарушават? Това ПАРАДиране не потъпква ли правата на останалите хора? Въобще лато се замисля, какъв е смисъла на тоя парад и се сещам само за пОказност, пречеща на всички.
Потъпква ги!!!
Зиг Хаил!!!
bluskanie написа:И да, аз съм закостенял, консервативен, кон с капаци, с твърде тесен мироглед, за да ги разбера. Ма леко ме наболва едното таше... още се чудим левото или десното
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта