goiko написа:Не знам какъв човек трябва да си , за да се хванеш да хвърляш бомбички
Grigo написа:Мен ме дразни, че вчера видях някакъв с нацепени дънки и изкарана патица отвънка!
dilana написа:Grigo написа:Мен ме дразни, че вчера видях някакъв с нацепени дънки и изкарана патица отвънка!
Тоя с патицата да си ходи на село в Дъкбург
borislav написа:Много ги мразя, но и те не са виновни, че са се родили такива
bluskanie написа:Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока.![]()
bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа![]()
gdude написа:bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа![]()
всичките тея и други подобни само на сапун и веро![]()
аз не бях у софия но иначе щях да се намеся в боя
agent_Jekov написа::rofl: Dreamer...
О, да... е така най-обичам. Аре са ми кажи за какво може да протестира един педераст? Какво му е отнето, че да протестира? Какво подяволите иска от обществото? Да се целува с други гейове по улиците, а минувачите да се радват? Не мога да разбера кой ги спира да си лапат пишките? Дразни ме, че искат да ни го показват. Това за мен е гадост и няма нищо общо с толерантност и дискриминация.
Понеже намесваш колоездачи, таксиджии и всякакви други професии, общности. Ами в тия групи има гейове - това е ОК. Ама да се парадира гейско поведение и протеста на всички останали да се смята за морално остарял, закостенял, дискриминационен... това е издевателство.
Проблема им е, че искат обществото да ги одобри. Болна работа, ей... не стига, че ги оставят да се разхождат по улиците безнаказано, а ся и ръкоплескания... ааре!
И да, аз съм закостенял, консервативен, кон с капаци, с твърде тесен мироглед, за да ги разбера. Ма леко ме наболва едното таше... още се чудим левото или десното
PtD написа:П.П. Гей-парадът не ми се вижда по-противен от който и да е чалга-парад, било то на таксиметри, на червени бабички, или на феновете на Глория
PtD написа:SQL придобива нови хуманни изражения...
bikerider написа: Всички гейове, всички различни са болни!
bluskanie написа:bikerider написа: Всички гейове, всички различни са болни!
Болни или не, това не е от значение. Питам се само, аджеба, защо искат да си натресат, баш пред очите ми, отношенията си, като знаят, че не са ми приятни? Е, тва е въпроса... искат разбиране и подкрепа... иначе никой не им пречи. Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта. Ей тва не одобрявам аз.
bluskanie написа:bikerider написа: Всички гейове, всички различни са болни!
Болни или не, това не е от значение. Питам се само, аджеба, защо искат да си натресат, баш пред очите ми, отношенията си, като знаят, че не са ми приятни? Е, тва е въпроса... искат разбиране и подкрепа... иначе никой не им пречи. Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта. Ей тва не одобрявам аз.
bluskanie написа:Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта.
chill написа:А-а-а, сега става ясно, те са протестирали срещу конкурентната гей-организация.
Crimson написа:Даже да ти кажа повече ме притесняват протестиращите от колкото гейовете!
Има нещо такова.Kpoko написа:Хм, като гледам колко шум се вдигна около тоя парад, човек ще си рече, че живеем в перфектната държава, дет си няма други проблеми и всичко е от гадните пе*али. "Wag the dog", кво друго мога да кажа.
:agree:Отношението към тях в последните години става повече от толерантно!Не без помощта на тъпите медии, които канят всякакви гейове, педерасти и други отрепки и тиняци за гости и водещи във вредните им деградиращи предавания!bluskanie написа:какъв е смисъла от този парад? Това не е митинг, протестно шествие, а парад с неизвестен мотив. И какво подяволите е отношениео към педалите, че да трябва да се променя?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта