Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?

Да, и аз бих подходил с груба сила!
53
40%
Да, но не това е начинът на действие!
12
9%
Не, нека гейовете се разхождат свободно!
32
24%
Не, но и аз мразя гейовете!
35
27%

Общо гласове : 132

Мнениеот lanzz » Нед Юни 29, 2008 4:24 pm

мен пък това че гейовете си лапат пишките ме дразни най-малко в тях. дразни ме тъпото им префърцунено поведение. всъщност префърцунените и разлигавени хора ме дразнят, независимо от сексуалната им ориентация. има и хомосексуални човеци, които се държат съвсем нормално, и срещу тях нямам абсолютно нищо против - гъзовете са си техни, да си правят с тях каквото си искат. а за БНС ще се въздържа от коментар, тъй като нямам необходимото медицинско образование :D
Аватар
lanzz

Рейтинг: 2000

Мнениеот dilana » Нед Юни 29, 2008 4:31 pm

goiko написа:Не знам какъв човек трябва да си , за да се хванеш да хвърляш бомбички

Ултрас трябва да си :beer:

...

И в Германия гледам много им се радват на такива, но ние явно не сме свикнали на "Новите Неща"...
Аватар
dilana

Рейтинг: 1017

Мнениеот Grigo » Нед Юни 29, 2008 4:32 pm

Мен ме дразни, че вчера видях някакъв с нацепени дънки и изкарана патица отвънка!

И аз съм байкЪр, ама не си показвам гъза в центъра на столицата, та било то и на Велопарада...
:D :beer: :)
Grigo

Мнениеот dilana » Нед Юни 29, 2008 4:34 pm

Grigo написа:Мен ме дразни, че вчера видях някакъв с нацепени дънки и изкарана патица отвънка!

Тоя с патицата да си ходи на село в Дъкбург :beer:
Аватар
dilana

Рейтинг: 1017

Мнениеот Grigo » Нед Юни 29, 2008 4:39 pm

dilana написа:
Grigo написа:Мен ме дразни, че вчера видях някакъв с нацепени дънки и изкарана патица отвънка!

Тоя с патицата да си ходи на село в Дъкбург :beer:

Именно! Не съм расист, на каквато и да е основа, но нека все пак има някакво благоразумие въпросният, иначе и аз си падам ексхибиционист, ама си показвам патката на тесен кръг колежки от УНСС, като си се качим на вилата на мацката, в Бояна/Драгалевци/Симеоново, Витоша, или на моята си в Сандански, че да не притеснявам ЦИВИЛНИТЕ и НЕвъоръжените! С Гол в ръката *** Ша ла ла ла ! :rofl: :D
Grigo

Мнениеот agent_Jekov » Нед Юни 29, 2008 7:30 pm

:rofl: Dreamer...
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Grigo » Нед Юни 29, 2008 8:36 pm

agent_Jekov написа::rofl: Dreamer...

Не, не, истински съм, а случките реални, повярвай! И няма оплакали се, само питат за още и ме търсят! :^: :D :rofl:
Grigo

Мнениеот borislav » Нед Юни 29, 2008 10:06 pm

Много ги мразя, но и те не са виновни, че са се родили такива
Аватар
borislav

Мнениеот Grigo » Нед Юни 29, 2008 10:33 pm

borislav написа:Много ги мразя, но и те не са виновни, че са се родили такива

Знам ли, за мен няма такива отрепки, като "неосъзнати педерасти", избрали са си да са "различни и уникални", но за мен си е чиста проба болни мозъци и крачка не, ами направо спринт, срещу природата! Но лично мнение, ся да не ме нападнат и стадо геИовЕ! :rofl:
Grigo

Мнениеот bikerider » Нед Юни 29, 2008 10:46 pm

bluskanie написа:Почва да става като с мангалите... понеже сме толерантни и им позволяваме да не си плащат тока. :crazy:

Ой, ой световната конспирация иска да унищожи българската нация :rofl:

Предпочитам който и да е разлигавен гей/лесбийка на фона на блестящия мъжкар Боян Расате :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Redhat » Нед Юни 29, 2008 11:01 pm

:rofl:

Битува схващането, че "Расате" всъщност било писарска грешка.

Аз знам тоя що толкова мрази гейовете, щото му викат педеРасате. :)
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот gdude » Пон Юни 30, 2008 12:37 am

bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа ;) :beer:

всичките тея и други подобни само на сапун и веро :D
аз не бях у софия но иначе щях да се намеся в боя ;)
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот bobiracing059 » Пон Юни 30, 2008 12:53 am

gdude написа:
bobiracing059 написа:Педали(клипсови,платформени) гейчета ЕМОта и всякви такива под ножа ;) :beer:

всичките тея и други подобни само на сапун и веро :D
аз не бях у софия но иначе щях да се намеся в боя ;)

Тея Гейчета ги оправя само едно публично изнасилване,както са си още н парада ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот Grigo » Пон Юни 30, 2008 12:58 am

bobiracing059 написа:Тея Гейчета ги оправя само едно публично изнасилване,както са си още н парада ;) :beer:

НЕ! ! ! Има Голям Риск и Вероятност Да Им Хареса!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Grigo

Мнениеот racer4eto » Пон Юни 30, 2008 1:01 am

Оффф бате несеправи сигурно ти си им организатор
Gazta do kraq i dushata v raq !
Аватар
racer4eto

Рейтинг: 1169

Мнениеот Grigo » Пон Юни 30, 2008 1:07 am

racer4eto написа:

Оффф бате несеправи сигурно ти си им организатор

:) :beer: :beer: :beer: :rofl:
Grigo

Мнениеот PtD » Пон Юни 30, 2008 3:05 am

SQL придобива нови хуманни изражения...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот CaMyPau » Пон Юни 30, 2008 6:30 am

О, да... е така най-обичам. Аре са ми кажи за какво може да протестира един педераст? Какво му е отнето, че да протестира? Какво подяволите иска от обществото? Да се целува с други гейове по улиците, а минувачите да се радват? Не мога да разбера кой ги спира да си лапат пишките? Дразни ме, че искат да ни го показват. Това за мен е гадост и няма нищо общо с толерантност и дискриминация.

Понеже намесваш колоездачи, таксиджии и всякакви други професии, общности. Ами в тия групи има гейове - това е ОК. Ама да се парадира гейско поведение и протеста на всички останали да се смята за морално остарял, закостенял, дискриминационен... това е издевателство.

Проблема им е, че искат обществото да ги одобри. Болна работа, ей... не стига, че ги оставят да се разхождат по улиците безнаказано, а ся и ръкоплескания... ааре!

И да, аз съм закостенял, консервативен, кон с капаци, с твърде тесен мироглед, за да ги разбера. Ма леко ме наболва едното таше... още се чудим левото или десното :D

:bowdown: :usclap:
Moutntain Hill Troian
Аватар
CaMyPau

Рейтинг: 1180

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 7:26 am

PtD написа:П.П. Гей-парадът не ми се вижда по-противен от който и да е чалга-парад, било то на таксиметри, на червени бабички, или на феновете на Глория :D

:agree::agree::agree::agree:

Не споделям увлечението по мъжкия пол. Но тези, които питат защо хомосексуалистите са дискриминирани и в следващото изречение ги обявяват за болни не са нищо повече от лицемери. А може просто толкова да могат - програмирани са си миличките и реват. Нацията деградира! Избийте болните! Изгорете книгите им! Всички гейове, всички различни са болни! В една силна държава всичко е подредено, има ред и нищо не се променя! Те искат да затрият БЪЛГАРИЯ. Изтрийте ги от лицето на земята! Изгорете болестта! Фюрера се върти в гроба :rofl:

Бих попитал тия, нацистите и националистите (на техния език, щото те само от него разбират) - абе какъв е тоя Боян Расате, българин ли е? Вижте си първо кирливите ризи, сладурчета.

А, още нещо - всякаквите простотии, цици, гъзове, силикони, устни, чалги и прочее бълвоч, която ни заливат отвсякъде - тва не е ли перманентен хетеро-парад? Факт е, че дискриминация има.
А дали по този начин е най-добре да се процедира - ами дори ако приемем гей-парада като провокация, тя ясно показа прословутата "толерантност" и "търпимост" на българина. Няма лошо, сервитьорки и боклуджии ще се търсят винаги :evil:

chill, малко е! :D

PtD написа:SQL придобива нови хуманни изражения...

let go :)

@Redhat: :rofl::rofl::thumb::thumb:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 30, 2008 9:17 am

bikerider написа: Всички гейове, всички различни са болни!

Болни или не, това не е от значение. Питам се само, аджеба, защо искат да си натресат, баш пред очите ми, отношенията си, като знаят, че не са ми приятни? Е, тва е въпроса... искат разбиране и подкрепа... иначе никой не им пречи. Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта. Ей тва не одобрявам аз.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Antares » Пон Юни 30, 2008 10:22 am

Световна гей конспирация срещу българската NAZIя
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Crimson » Пон Юни 30, 2008 10:37 am

Не одобрявам! Това е примитивен начин на мислене типичен за масата в хубавата ни държава. Повечето от тях дори не знаят срещу какво протестират! А останалата част дори и да ги видя да горят няма да им се изпикая отгоре :) :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот chill » Пон Юни 30, 2008 10:41 am

bluskanie написа:

Болни или не, това не е от значение. Питам се само, аджеба, защо искат да си натресат, баш пред очите ми, отношенията си, като знаят, че не са ми приятни? Е, тва е въпроса... искат разбиране и подкрепа... иначе никой не им пречи. Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта. Ей тва не одобрявам аз.

Maй нещо не си доразбрал. Или интерпретираш всяка публична проява по начин, съответстващ на тезата ти (която, между другото, също не е много ясна).

Като има демонстрация на пенсионери, те да станеш пенсионер ли те карат? Като има стачка на шофьори, те какво, стачкуват за популяризиране на шофьорската професия ли?

Всъщност, доколкото разбирам, те искат да "натресат баш пред очите" ти не отношенията между тях, а отношението към тях.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот chill » Пон Юни 30, 2008 10:56 am

А бе, като се замисля сред скинарите и "гвардейците" на Расате има ли жени ?
Малко на гей-организация ми приличат.

А-а-а, сега става ясно, те са протестирали срещу конкурентната гей-организация. :lol:
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот Crimson » Пон Юни 30, 2008 11:02 am

bluskanie написа:

Ти па?! Кво те боли фара?! В България всеки се опитва да привлича внимание по един или друг начин. Като се замисля има къде-къде повече неща за които да се притеснявам и да ме дразнят по улиците. Неща за които наистина си заслужава да се обърне внимание. Болиме фара за гей парада :) Даже да ти кажа повече ме притесняват протестиращите от колкото гейовете!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 1:53 pm

bluskanie написа:Искат популяризиране, искат да пропагандират, да привличат. Баш кат секта.

Теб това какво те бърка? За NAZIята ли си се загрижил? Или не понасяш различните от теб (то е същото)? Ако си се загрижил за нацията, защо не пищиш срещу чалгарите? Притежават всички изброени от теб в цитата характеристики. chill е прав до болка, няма по големи лицемери от наци(онали)стите.

@Antares: супер добро попадение, евала :thumb:

chill написа:А-а-а, сега става ясно, те са протестирали срещу конкурентната гей-организация. :lol:

BAM! :lol::thumb:

Crimson написа:Даже да ти кажа повече ме притесняват протестиращите от колкото гейовете!

Ох те па тия протестиращи са едно бедствие... :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Kpoko » Пон Юни 30, 2008 3:36 pm

Хм, като гледам колко шум се вдигна около тоя парад, човек ще си рече, че живеем в перфектната държава, дет си няма други проблеми и всичко е от гадните пе*али. "Wag the dog", кво друго мога да кажа :).
Аватар
Kpoko

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 30, 2008 4:01 pm

Можем до нова година да си пишем и вие пак за някви националисти ше си пишете, а аз ще питам какъв е смисъла от този парад? Това не е митинг, протестно шествие, а парад с неизвестен мотив. И какво подяволите е отношениео към педалите, че да трябва да се променя?

А и дали са гейове, цигани, сектанти или някви други ми е се тая. Не искам някой да е по-толериран от друг, само за да му се защитят различията. Откъде-накъде бе...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 4:01 pm

Kpoko написа:Хм, като гледам колко шум се вдигна около тоя парад, човек ще си рече, че живеем в перфектната държава, дет си няма други проблеми и всичко е от гадните пе*али. "Wag the dog", кво друго мога да кажа :).
Има нещо такова. :) Иначе гейовете да се е*ат в гъза, не ме интересуват.Единственото, което искам от тях е да са по-ниски от тревата!
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 4:05 pm

bluskanie написа:какъв е смисъла от този парад? Това не е митинг, протестно шествие, а парад с неизвестен мотив. И какво подяволите е отношениео към педалите, че да трябва да се променя?
:agree:Отношението към тях в последните години става повече от толерантно!Не без помощта на тъпите медии, които канят всякакви гейове, педерасти и други отрепки и тиняци за гости и водещи във вредните им деградиращи предавания!
Аватар
agent_Jekov

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла