Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?

Да, и аз бих подходил с груба сила!
53
40%
Да, но не това е начинът на действие!
12
9%
Не, нека гейовете се разхождат свободно!
32
24%
Не, но и аз мразя гейовете!
35
27%

Общо гласове : 132

Мнениеот chill » Пон Юни 30, 2008 4:22 pm

Аз пък искам фашистчетата да са по-ниско от тревата. Около два метра.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 4:43 pm

И едните и другите ако става на въпрос. :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 5:15 pm

@agent_Jekov: не ща да се разпростирам тук в тая тема. Всичко опира до социалните критерии за "деградация" и "прогрес". Отново се манипулираме едни други с етикетчета.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 5:22 pm

bikerider написа:Всичко опира до социалните критерии за "деградация" и "прогрес".
Ако са се размили дотам, че всичките явления, които наблюдаваме като гей-паради, чалгаджийство и тн. тиня да са нормални за обществото толкова по-зле за него.Това означава, че първата фаза на приемането им е отминала и вече започва срастване.Е*бем ти обществото, аз и без това не държа да съм изявен негов представител.Лично мнение. ;)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот THEZOGGO » Пон Юни 30, 2008 5:25 pm

:offtopic:
Не съм ви чел темата ама като видях че е вече три страници и предполагам че вече сте задълбали бая яко. Очудвам се как имате свободно време да разисквате такива глупости. Ама щом ви влече разисквайте едно и също и стигайте до едни и същи изводи. Току виж стигнете до взаимовръзка между гейовете и отделяните вредни емисии газове във въздуха от автомобилите които са една от причините за глобалното затопляне.
Ако имате толкова свободно време в излишък, хванете напишете някоя статия за http://www.mtb-bg.com/ - нещо свързано с колоезденето.
:(
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 7:50 pm

@agent_Jekov:
Всичките сладури, които толкова яростно отричат хомосексуалистите, присмиват се на заекващите като мен, бият по-слабите, отричат правата на малцинствата всъщност градят идентитет на основа на отрицание ("не-гей", "не-заекващ", "не-слаб", "не-малцинство" и прочие). Толкова могат, така са програмирани от пост-комунистическото общество, което имаше и все още има нужда от виновни, от различни, които да бъдат сочени с пръст, заклеймявани и остракирани като негодни за живот, като контраст, който да дефинира "правилното" и "образцовото" с цел да образува така нужната социална спойка за хомогенизацията на обществото.
В момента протестите срещу различните не са израз на защита на нацията, защото нацията като понятие вече е в миналото, просто по инерция се плюе по различните за да се дефинира собствения идентитет. Нормално за тийнейджъри, нормално за хора със слабо/никакво образование, нормално за утайката на консуматорското общество, нямаща нищо друго за опора освен отмрялата официална идеология на индустриалната епоха, която имаше нужда от работници и войници, всичките еднакви в добро здраве и под непосредствен принудителен контрол, за да може да ги управлява ефикасно. И най-смъртния грях, разбира се, беше да си хомосексуалист, демек задънена клонка и непродуктивна единица.
А умниците от БНС просто берат наготово тия вкиснати плодове, варят ги и произвеждат висококачествена скоросмъртница.

THEZOGGO написа::offtopic:
Очудвам се как имате свободно време да разисквате такива глупости.

Аз се Очудвам не по-малко от теб как е възможно да има все още толкова примитивни хора, които да градят себе си върху отрицанието на различните от тях.

THEZOGGO написа:Ако имате толкова свободно време в излишък, хванете напишете някоя статия за http://www.mtb-bg.com/ - нещо свързано с колоезденето.
:(

Идеята не е никак лоша, ако дадеш и челен пример, ще е още по-добре.
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 8:54 pm

bikerider написа:@agent_Jekov:
Всичките сладури, които толкова яростно отричат хомосексуалистите, присмиват се на заекващите като мен, бият по-слабите, отричат правата на малцинствата всъщност градят идентитет на основа на отрицание ("не-гей", "не-заекващ", "не-слаб", "не-малцинство" и прочие).

Не знам защо мислиш така.Лично аз не градя никакъв идентитет(не виждам смисъл да го правя по този начин, а и мисля, че имам някакъв изграден такъв, поне донякъде), даже не ми е хрумвало за това, като отричам хомосексуалистите.Освен това за мен "заекващите", "по-слабите" или "малцинствата" не са наравно в кюпа с гейовете както се опитваш да обобщиш.Едните ги разбирам, другите не мога.Съжалявам.

Толкова могат, така са програмирани от пост-комунистическото общество, което имаше и все още има нужда от виновни, от различни, които да бъдат сочени с пръст, заклеймявани и остракирани като негодни за живот, като контраст, който да дефинира "правилното" и "образцовото" с цел да образува така нужната социална спойка за хомогенизацията на обществото.

Чакай малко.Да не би да твърдиш, че в страни където никога не е имало (уж) комунизъм(САЩ, Англия и тн.), такива явления не е имало и няма в момента?Според мен това са нормални за съжаление човешки реакции, които ги е имало от край време срещу "различните".Въпросът е къде са по-остри и по-затъпени вече все пак.А и нека да разграничаваме обратните от "различните".Според мен те са си избрали да бъдат такива, а и както казах тук не са по-зле толерирани от в много други страни вече така, че не виждам никакъв смисъл да си надигат главите и да искат нещо.

Както казах вече не мисля, че в други страни били те бивши социалистически или не няма движения и настроения срещу хомосексуалистите.Също така не съм съгласен, че някой трябва задължително да се опитва да сформира идентитет или да избива комплекси като е против тях, като това е една нормална реакция срещу такова анормално, анти-природно явление.Лично за мен това, което казах важи само за обратните, защото те не са обект на съжаление, (напротив, някои от тях дори се гордеят с това-вече е модерно да си педал), но не и за останалите групи хора, които ти изреди.И тук мисля, че едно здраво общество или група от хора населяващи дадена територия, в случая България(нарочно не казвам нация, нали така?)трябва да се самолекува и самоподдържа такова като не допуска такива вредни явления като тук говоря вече не само за хомосексуализма ами и за другите прояви на простотия и деградация, които за съжаление наблюдавам да текат с пълна пара.Може и да са ми грешни разбиранията, но това, което мисля, е че колкото повече това продължава, толкова по-прости поколения ще се генерират и както комунистите са осакатили до голяма степен "генотипа" на българите с идването си на власт навремето(заради хилядите убити от цвета на нацията както се казва), така и сега се наблюдава тенденция към същото, но чрез други-"модерни" методи.Но това всичко е през призмата на мойто разбиране за правилно и неправилно естествено.

Аз лично се уморих и ми писна от тая тема.THEZOGGO е прав.Има къде по-хубави неща, с които да се занимаваме от това да дъвчем проблемите на "онеправданите" гейове. :beer:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 9:24 pm

Ето отново пример за блестяща лична логика основана на меко казано съмнителен фундамент:

анормално

Отново щракваш в ролята на интелектуалец-съдия, който знае какво е нормално и ненормално. Случайно ли е, че си креационист? :)
Защо не искаш да оставиш хората да си живеят живота както намерят за добре? Нито имаш право да им се бъркаш в името на някви абстрактни глупости наречени "нация", нито те имат право да ти се бъркат на теб. Ако някой гей започне да ти казва, че си ненормален, тогава бих застанал на твоя страна. Не виждам нищо такова, а както chill много умело обобщи проблема не е в хомосексуалистите, а в отношението към тях.

Не мисля, че съм обобщил погрешно социалния феномен, който наблюдаваме. В края на краищата аз не откривам топлата вода, просто се опитвам да изложа на прост и разбираем за всеки език неща, които са известни отдавна. Същите хора, които протестират против хомосексуалистите и индивидуалните свободи са в един кюп с онези, които бият слабите, нападат хора с различен цвят на кожата от техния и/или убеждения различни от техните. Далеч не всички са нацисти. Но всички те мислят в рамките довели до нацизма. Всичките тия неща имат общ корен. Особено в страна с доминираща православна религия ;)

И извинявай, че по-горе дадох като пример само комунизма. Явлението се наблюдава навсякъде където все още има останки от модерното индустриално общество. Тая идеология, че знаем кое е нормално и кое не, подтикваща към ненавист към всичко, което не се вписва в подредения ни малък свят и шаблона му се предава от поколение на поколение в семействата ма изоставащите и се самоподдържа, защото се представя като легитимен мироглед, а всъщност не е нищо повече от една идеология от отминали времена. Никак не е случайно, че точно тия хора като правило или нямат особено образование или обратното - са издънки на интелектуалци ;)

Ако искаш по-задълбочена дискусия, давай. Но до момента не си изложил никакви аргументи, освен тотално субективния етикет "анормално".

анти-природно явление

Ако имаш предвид твоята природа, съгласен съм, но това те вкарва в гореописаните рамки.
А ако имаш предвид, че по принцип е анти-природно, докажи го. Силно се съмнявам, че ще успееш, но бидейки креационист може би ще ме изненадаш. Дай да пробваме :)
Последна промяна bikerider на Пон Юни 30, 2008 9:37 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 30, 2008 9:36 pm

bikerider написа:Просто тая идеология на ненавист и твърдо убеждение, че знаем кое е нормално и кое не води се предава в семействата от поколение на поколение и се самоподдържа.
Ами има неща, които просто ще бъдат винаги общовалидни истини, колкото и да се променя Светът, според мен.Като това, че е не е нормално мъж да спи с мъж.Природата си знае работата.:)

Никак не е случайно, че точно тия хора като правило са бедни, нямат особено образование или са издънки на интелектуалци.
Не съм съвсем съгласен, защото познавам не един и два примера за обратното.

Както и да е, вътрешните ми разбирания не ми пречат да бъда толерантен на практика, в обществото, защото аз самият съм имал макар и кратки контакти с такива хора и това не ми е пречело да общувам с тях.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот bikerider » Пон Юни 30, 2008 9:41 pm

Така като гледам как тече разговора виждам ясно откъде идват разликите. За теб секса е единствено средство за размножение. Отново остатък от модерното общество.

Виж, не мога в един форум да преразкажа академичен труд. Дай си малко зор и почети това онова (и аз мога да дам едно рамо) и тогава вярвам, че ще се получи много по-хубава дискусия, защото в момента ти си в дефанзивна позиция, а не мисля, че ще стигнем така до конструктивен извод.

Не съм съвсем съгласен, защото познавам не един и два примера за обратното.

Нека да позная - примери от България нали? :)

Както и да е, вътрешните ми разбирания не ми пречат да бъда толерантен на практика, в обществото, защото аз самият съм имал макар и кратки контакти с такива хора и това не ми е пречело да общувам с тях.

Тогава защо ги заклеймяваш като анормални?
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 01, 2008 3:04 am

Ми анормални са. Най-изтърканото клише е, че по природа не могат да се възпроизведат, значи цялата работа води до КРАЙ! Само по себе си, това е грешка, ненормално явление, свършващо с нищо, аномалия... или викаш те ше си осиновят... :D

Бе попринцип педалчетата не ми пречат, когато не ми демонстрират нещо пред очите. Аз също не им демонстрирам нищо, така че сметам това е толерантност. Ако почнат да демонстрират - и на тях им се демонстрира... СИЛА :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 01, 2008 6:59 am

bluskanie написа:Ми анормални са. Най-изтърканото клише е, че по природа не могат да се възпроизведат, значи цялата работа води до КРАЙ! Само по себе си, това е грешка, ненормално явление, свършващо с нищо, аномалия... или викаш те ше си осиновят... :D

Мда явно и за теб секса е единствено средство за разможение. Защо ли си мисля, че на практика не е така и лъжеш като дърт циганин? :)
Дори да стъпим на твоята логика аз отново не разбирам какво ти дава право да се бъркаш на някого и да му казваш с кого да прави секс, камо ли да го категоризираш като "нормален" и "анормален". Като станеш император на България твоя воля, ама засега си доста по-ниско :)

После, нямали били собствено потомство. Ми аз лично намирам това за чудесно - моите деца ще имат по-малко конкуренти. Личния избор на хомосексуалистите е техен личен избор и аз го уважавам, макар да не го споделям.

Трябва ли да се ровим назад в историята, за да видим колко от изтъкнати учени, артисти, политици и прочие публични личности допринесли за развитието на човечеството са били хомосексуалисти. Искам да видя с какви аргументи ще dismiss-неш тия факти.

bluskanie написа:Бе попринцип педалчетата не ми пречат, когато не ми демонстрират нещо пред очите. Аз също не им демонстрирам нищо, така че сметам това е толерантност. Ако почнат да демонстрират - и на тях им се демонстрира... СИЛА :)

Типично нетолерантно фашизоидно мислене, облечено в приказки за толерантност :)
Последна промяна bikerider на Вто Юли 01, 2008 7:16 am, променена общо 2 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 01, 2008 7:10 am

Темата за мен е приключена. Дерзайте! :)
Аватар
bikerider

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 8:49 am

Мдааа, ми тя самата природа е ... анти-природна. :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
Аватар
chill

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 01, 2008 8:54 am

Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите. Казах го просто... всеки който ми натрапва наклонностите си, ме тормози. Аз не тормозя никой с моите наклонности... значи съм толерантен. Защо трябва да "издържам" простотиите на някой си?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Highlander » Вто Юли 01, 2008 9:00 am

Ми ако бях президент,щях да ги изтрепя.Това е смешно да ми ходят из цяла София и при това с полиция.Или пък като в Холандия да им дават да си осиновяват дете.Ако съм син на педали.Като порастна и не съм гей ще ги смачкам.За мен те са не нужно ако искат да си живеят да не се показват.И съм много за всякакви организай,които са против тях.Това е мойто мнение. :idea:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот lanzz » Вто Юли 01, 2008 9:40 am

Highlander написа:Ми ако бях президент,щях да ги изтрепя... Като порастна и не съм гей ще ги смачкам...

стига си натрапвал на хората наклонностите си към насилие, тормозиш bluskanie.
Аватар
lanzz

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 10:26 am

bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите. Казах го просто... всеки който ми натрапва наклонностите си, ме тормози. Аз не тормозя никой с моите наклонности... значи съм толерантен. Защо трябва да "издържам" простотиите на някой си?

Ама вече се нервирАх, ма'аму де'ба.

Кой ти натрапва наклонностите си, бе? А? Кой, кога и как? Кой, с какви средства те е убеждавал да ставаш педераст? Аудио, визуални, какви?

Аре сега, отговори конкретно.

:(!: :(!: :(!:

ПП. И какво, мамицата му мръсна, означава "натрапва" и защо си мислиш, че този глагол в приложим в случая?!!!

ППП. Баси, писна ми от лумпени и малоумници и всякакви фашизоидни отрепки.
Последна промяна chill на Вто Юли 01, 2008 10:59 am, променена общо 2 пъти
Аватар
chill

Мнениеот Grigo » Вто Юли 01, 2008 10:35 am

bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите. Казах го просто... всеки който ми натрапва наклонностите си, ме тормози. Аз не тормозя никой с моите наклонности... значи съм толерантен. Защо трябва да "издържам" простотиите на някой си?

За съжаление, отново си прав ;)

Това, че не понасям някого, не защото е различен от мен, а именно защото се натрапва, вече, и ми навлиза в личното, че и по улиците - в общественото пространство, като си вее макарите и манивелата, през нацепените си, впити в гейският си задник, дънки, това прави ли ме по-малко толерантен от останалите и с какво?

Има време и място за всички, а както аз си позволявам да ч**ам приятелката си само вкъщи, а навън да излизаме прилично облечени, с изключение когато сме на море - по бански, то не виждам какъв е и техният шибан проблем!?

Иначе
@ bikerider
Човек, ужасно си прав и ти, по отношение на чалга изГъЗиците, буквално!

Бях свидетел, в гр. Сандански, тъй като често го посещавам, миналата година, и то по време на местните предизборни кампании, а след това и около Новогодишните празненства, как АЗИС A.K.A. Костинбродският Славей, си показва черния, биещ чак към лилаво, оакан, цигански, педалски задник, от сцената, като се надупи и си свали полата (отбележете, беше с къса пола!), на публиката, измежду които имаше и деца на под 5 годинки!

Е това е често срещано явление и от Столицата...

И навсякъде другаде по родните ни земи!

А иначе наистина има по-страшна сган от гейовете, например гейове с чалгарски манталитет, в Министерски Съвет, или НАродно Събрание на Република България, за които би трябвало ние самите да гарантираме, че защитават правата и свободите ни, като техни гласоподаватели и дупЕтато избиратели/електорат, граждани с гражданска позиция, редовни данъкоплатци, от които тези свине изхранват тлъстите си свински вратове и задници, както и тУмбаци!

Съжалявам за цветущите термини, но мисля, че ги употребих на място.
Grigo

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 11:29 am

Хайде да видим сега

Grigo написа:Това, че не понасям някого, не защото е различен от мен, а именно защото се натрапва, вече, и ми навлиза в личното, че и по улиците - в общественото пространство, като си вее макарите и манивелата, през нацепените си, впити в гейският си задник, дънки, това прави ли ме по-малко толерантен от останалите и с какво?

Кое по-точно те дразни:

а) "веенето на макарите и на манивелата" по принцип или
б) "веенето на макарите и на манивелата" от ХОМОсексуални

Как ги различаваш? Ако те дразни а) какво обшо имат хомосексуалните, че го споменаваш в тази тема. Ако те дразни б), а не а) значи ли това, че нямаш нищо против (и може би харесваш) "веенето на макарите и на манивелата" от ХЕТЕРОсексуални?

Има време и място за всички, а както аз си позволявам да ч**ам приятелката си само вкъщи, а навън да излизаме прилично облечени, с изключение когато сме на море - по бански, то не виждам какъв е и техният шибан проблем!?

Че хомосексуалните по-различно ли се държат? И по въпроса за облеклото - какво е "прилично" и кой определя какво е "прилично"? Нудистките плажове прилични ли са? Монокините?

Бях свидетел, в гр. Сандански, тъй като често го посещавам, миналата година, и то по време на местните предизборни кампании, а след това и около Новогодишните празненства, как АЗИС A.K.A. Костинбродският Славей, си показва черния, биещ чак към лилаво, оакан, цигански, педалски задник, от сцената, като се надупи и си свали полата (отбележете, беше с къса пола!), на публиката, измежду които имаше и деца на под 5 годинки!

Че какви са тези родители, дето си водят децата на концерт на (смятания за педераст) Азис? Все педерасти? Или не са чували за Азис дотогава и са били, ха-ха, изненадани, като са го видели в къса поличка?
Аватар
chill

Мнениеот Grigo » Вто Юли 01, 2008 11:40 am

Виж, отнася се до теб и всички останали, а спрете:
а) да се заяждате!
б) да цитирате избирателно и частично!

в) отговора на въпросите ти:

Дразни ме от когото и да било и не си го позволявам!

Точно както казах, има си време и място за всичко, а Нудистките плажове са обозначени, дори по черноморието ни, и там си е за нудисти, "Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората", така че това е друго нещо, и си е точно на "определените места", както и споменах!

Хората, между другото, просто бяха излязли на разходка с децата си, а това се случваше посред бял ден, да не говорим че в непосредствена близост, до най-голямата улица в града - именно пешеходната, и то в Центъра на града, до Културният Дом, и Хотел Свети Никола, нещо като местното НДК...

А в близост минаваха гърци туристи, и англичани...

Айде Гърците са си цигани, на тях им е известен вероятно манго, ама англичаните, като му видяха НЕ ПОЛАТА, А ПОВТАРЯМ - МАЗНИЯ, ГНУСЕН, ЦИГАНСКИ, ГЕЙСКИ, ГОЛ ЗАДНИК гледаха ей така:
:bigeyes: :crazy2: :puke2: :sour: :snorkel: :asshole: :gnasher: :combust: :puke: :unhappy: :uhh: :shake: :drool:

Иначе, претендираш че си умно момче, не съм и отрекъл, а аз пътувам честичко, и имам пък наблюдения относно подобни публични и обществени изяви (по-скоро в частният случай АНТИ-обществени)...

Та, да те попитам, защото и аз съм се разхождал в Англия, както правеха английските туристи, туристки и невръстните им деца, редом с тях, само че по английска улица, и там такива неща не съм срещал, та защо аджеба там не се излива подобна помия!?

По-хора са от нас ли, законите ли са им по-закони, полицията ли по-полиция, по-следяща за подобни рецидиви, или морала им - по-морал, не знам!
Grigo

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 11:59 am

Та, да те попитам, защото и аз съм се разхождал в Англия, както правеха английските туристи, туристки и невръстните им деца, редом с тях, само че по английска улица, и там такива неща не съм срещал, та защо аджеба там не се излива подобна помия!?

По-хора са от нас ли, законите ли са им по-закони, полицията ли по-полиция, по-следяща за подобни рецидиви, или морала им - по-морал, не знам!

Ами във Великобритания от 2004 има Civil Partnership Act.

Civil partnerships in the United Kingdom, granted under the Civil Partnership Act 2004, give same-sex couples rights and responsibilities identical to civil marriage. Civil Partners are entitled to the same property rights as married opposite-sex couples, the same exemption as married couples on inheritance tax, social security and pension benefits, and also the ability to get parental responsibility for a partner's children, as well as responsibility for reasonable maintenance of one's partner and their children, tenancy rights, full life insurance recognition, next-of-kin rights in hospitals, and others. There is a formal process for dissolving partnerships akin to divorce. (източник Wikipedia)

Доколкото разбирам, гей-организациите по света и в България се стремят към постигането на цели от сорта на горните, а не за "правото" да си "веят макарите и манивелата".

Аз подобна помия и в България не съм срещал и какво от това ? Не можеш да ме убедиш, че това е нормалното поведение на хомосексуалните, ако беше така при 5-10% хомосексуални все за 40 години щях да видя поне един случай.
Аватар
chill

Мнениеот Grigo » Вто Юли 01, 2008 12:16 pm

ЗА идеята ми е ясно, ама у нас реализацията малко куца, като при всяко друго начинание и става пишман!

А и надали не си виждал, помисли пак...

И не говоря само за ГЕЙ простаците и изцепките, а като цяло!

Особено пък не съм единственият, ставал свидетел на АЗИС изпълнения, които, извинявай, ама няма нормален човек, който би им се зарадвал...
Grigo

Мнениеот bikerider » Вто Юли 01, 2008 12:24 pm

bikerider написа:Трябва ли да се ровим назад в историята, за да видим колко от изтъкнати учени, артисти, политици и прочие публични личности допринесли за развитието на човечеството са били хомосексуалисти. Искам да видя с какви аргументи ще dismiss-неш тия факти.

bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите.

Мда, като няма какво да кажеш, изкарваш мен без аргументи. Нищо ново под слънцето.

chill написа:Мдааа, ми тя самата природа е ... анти-природна. :lol:

Туш! :lol::agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 01, 2008 3:44 pm

chill написа:

Нещо нервичките ли... :)

Ма айде ще ти отговоря, че виждам имаш нужда да се казват нещата многократно. Натрапват ми се с присъствието си, с печалния си зов за разбиране, одобрение. Ми целта на тази организацийка Джемини каква е? Нали да популяризира "спорта", та дори и влага не малко средства в това. Организирането на ПАРАД има само една цел. Да популяризира нещо. Аз не искам педерастията да се популяризира, щото видиш ли... "и те са хора".

По-конкретно. Демонстрацията на различно сексуално поведение не би следвало да е публична. Това е, което ме дразни. Деца още нямам, но не би ми било приятно, да е нормално мъже да се държат като "гейове" на публични места, а децата ми да свикват, че това е нормално. И това е, защото аз лично не вярвам, че хората се раждат педерасти. Поне не повечето. В целия този смисъл - ми пречат, защото подтикват към, за мен към ненормално поведение всички останали хора. И по телевизора го дават. Относно, дали си веят макарите. Па предполагам, че си гледал по телевизора в Германия или Холандия как правят парадите си. Това ако не е веене на макари...

И малко slow down нема да ти е излишен следващия път. Натраваш ми негативизма и агресията си :rofl:

Също нямам какво повече да кажа. Заглавието на темата е въпрос, на който аз отговорих.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот agent_Jekov » Вто Юли 01, 2008 4:09 pm

chill написа:Мдааа, ми тя самата природа е ... анти-природна. :lol:

Това не ми се отваря.Представям си и кой я е писал-поредният отчаян педераст... :D
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот agent_Jekov » Вто Юли 01, 2008 4:14 pm

chill написа: :(!: :(!: :(!:

ПП. И какво, мамицата му мръсна, означава "натрапва" и защо си мислиш, че този глагол в приложим в случая?!!!

ППП. Баси, писна ми от лумпени и малоумници и всякакви фашизоидни отрепки.
Ееее каква е тая агресия бе човек? :crap: Айде по-спокойно, като защитаваш обратните е нормално повечето хора да не са на кеф много ама чак пък да се гневиш така. ;)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 4:40 pm

bluskanie,

Каза "ще отговоря", но не отговори на съвсем конкретни въпроси. Ти продължаваш да повтаряш тезите си и мненията си, които нямат нищо общо с действителността.

Ми целта на тази организацийка Джемини каква е? Нали да популяризира "спорта"

Ми не е. Ти защо смяташ, че това е целта? Конкретен въпрос, на който можеш да отговориш, цитирайки официални изавления на представители на организацията, както и цитирайки манифести, програми, прокламации, и т.н. на въпросната организация.

Организирането на ПАРАД има само една цел. Да популяризира нещо.

Думата парад има много значения, но измежду тях не е значението "популяризирам". Отделно, в конкретния случай, думата ПАРАД я измислиха журналетата и нацитата, a оригинално тя беше PRIDE. И преди да скочиш, не е лошо да се позаинтересуваш каква семантика влагат гей-организациите в думата PRIDE (понеже виждам, че имаш нужда от handicap, ще те насоча - не е ГОРДОСТ).

По-конкретно. Демонстрацията на различно сексуално поведение не би следвало да е публична. Това е, което ме дразни. Деца още нямам, но не би ми било приятно, да е нормално мъже да се държат като "гейове" на публични места, а децата ми да свикват, че това е нормално. И това е, защото аз лично не вярвам, че хората се раждат педерасти. Поне не повечето. В целия този смисъл - ми пречат, защото подтикват към, за мен към ненормално поведение всички останали хора. И по телевизора го дават. Относно, дали си веят макарите. Па предполагам, че си гледал по телевизора в Германия или Холандия как правят парадите си. Това ако не е веене на макари...

Ти къде видя демонстрация на различно сексуално поведение. На "парада" (доколкото видях от снимки) имаше един-единствен травестит и това беше (с голямо насилване на фактите) най-близкото до "различно сексуално поведение". Това, как в Германия или Холандия правят парадите си няма абсолютно никаква връзка с българското мероприятие.

Също да уточним - ти като гледаш, цитирам, мъже да се държат като "гейове", и изпитваш стремеж,т.е. подтик, да се държиш като тях ли? В такава ситуация, аз не бих изпитал такъв стремеж, така че като си зададем въпроса какво е различното в двете ситуации, стигаме до отговора - различното си ти. Съжалявам, ако ти е тежко да приемеш единствения логически извод от това. :rofl:

Разбира се, това всичкото го написах за хора без конски капаци, които си съставят мнение и отношение след проучване на факти и са способни да променят мнението си след като се окаже, че реалността не съответства на първоначалните им виждания.

Казах.
Аватар
chill

Мнениеот chill » Вто Юли 01, 2008 4:43 pm

...
Последна промяна chill на Вто Юли 01, 2008 4:43 pm, променена общо 1 път
Аватар
chill

Мнениеот lanzz » Вто Юли 01, 2008 4:43 pm

agent_Jekov написа:
chill написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
Това не ми се отваря.Представям си и кой я е писал-поредният отчаян педераст... :D

ми да, публична тайна е, че wikipedia се списва от поредния отчаян педераст. да не би да си в китай, че ти е орязана wikipedia?
Аватар
lanzz

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла