bikerider написа:Grigo написа:Къде точно ги дискриминират и по какъв начин
Grigo написа:за онко болните и инвалидите няма преференции и облекчения, напротив...
Не дрънкай наизуст, а коментирай конкретните искания на "Джемини".
Ей, че си ми, хуманист и толерант, пак цитираш обаче 5 думички от 50 изречения, много еваЛа!
Точно тях коментирам, НЕ ДРЪНКАМ, АКО ОБИЧАШ, поне аз де, за другите вам, не мога да гарантирам!
А "Джемини", които изкара, едва ли не - БЧК, наясно ли си колко общински имоти и цели административни сгради притежава, в какво ги превръща и докато ги стопанисва, вътре с какъв бизнес се занимава, или за начините, по които перат пари, горката "спортно-благотворителна", едва ли не "организация"...
Май не си, като гледам си и доста наивен за възрастта си, а надали си правен в ***е, или расъл в инкубатор!
И вярвам че имаш акъл, защото си личи, в много от постовете ти, но си и голямо магаре, на моменти, и отказваш да признаеш ОЧЕИЗЧОВКВАЩИ ФАКТИ! Извинявай, че ти го казвам, не се обиждай, аз самият съм голям инат, но и приемам чуждо мнение, особено подплатено с факти и доводи, както и сериозна градивна теза!
И, айде, моля те, само не ми говори за отклоняване от темата, защото тя е толкова болезнена и комплексна, че почти край нЕма!