Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?

Да, и аз бих подходил с груба сила!
53
40%
Да, но не това е начинът на действие!
12
9%
Не, нека гейовете се разхождат свободно!
32
24%
Не, но и аз мразя гейовете!
35
27%

Общо гласове : 132

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 02, 2008 1:43 am

chill, хаха знам, че така ше излезе... че 90% от хората са различни и нетолерантни къмостаналите 10/100 с потъпканите права :)

Интересно е, че когато аз спорих тук относно таксиджийския протест и горе долу бях съгласен с него, хората, същите, които тук сега спорят с мен, спореха и тогава, като казваха, че таксиджиите им нарушавали правата нещо си... Интересно ми е... тая вашата толерантност само към гейския парад ли е, което би било леко смутително, или попринцип... :D

Заради тая вашата толерантност си гледаме новини на турски секи ден от 5 без десет. Баси якото... :bowdown:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Сря Юли 02, 2008 6:49 am

Пич продължаваш да си спомняш само каквото ти е изгодно на теб. Хомосексуалистите блокираха ли центъра? Запушиха ли основни артерии? Попречиха ли на някого да стигне навреме на работа?
Не нали. Бакшишите обаче го направиха.

После, някой хвърлЯ ли камъни по бакшишите? Някой мята ли запалителни коктейчета по тях? Някой рева ли срещу тях, някоя партия организира ли протест по принцип срещу правата им? Не нали?

Факт е, че 90% от българите са крайно нетолерантни към хората с различна сексуална ориентация. И то не само към сексуалната им ориентация, а към правото им като граждани да избират какво да правят в личния си живот.

Чакам с нетърпение някой манипулативен теоретик на "деградацията" да започне да сравнява хомосексуализма с педофилията и геронтофилията.

Тъпотиите ти за новините на турски също заслужават коментар. Някой кара ли те да ги гледаш? Някой чете ли ти новини на турски в най-гледаното време? Някой кара ли те да говориш/четеш на турски? Не нали?

Мисля, че е крайно време да разбереш, ти и такива като теб, че както днес вие открито отричате правата на хомосексуалните граждани, така утре и вашите права ще бъдат отречени от някой фанатик. Ма кво ти пука, ти си в Щатите. Жалко е, че дори в Щатите пак не си разбрал някои основни неща.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Сря Юли 02, 2008 7:51 am

bikerider написа:че както днес вие открито отричате правата на хомосексуалните граждани, така утре и вашите права ще бъдат отречени от някой фанатик.

:agree: :agree: :agree:

... само да дойда на власт и ще видите вие...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 8:07 am

Бе то УЙ да беше, да му го начукаш, ама то АКЪЛ ...
пък и за криво колело прав път няма.

Темата се изчерпа.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 02, 2008 8:26 am

bikerider, ще го кажа за стотен път, явно трябва... педалите нямат, за какво да се бунтуват. Никой не им пречи на нищо. Имат си клубове, имат си организации.. никога не съм имал нещо против това. Против показността съм. Каквото и да ми кажеш против това, няма да го приема.

Турските новини. Наистина е жалко, ако смяташ, че те просто си съществуват, а аз трябва да съм толерантен и ако не ги харесвам, просто да не ги гледам.

И последно. Не знам какъв ти е опита със САЩ, но тук това нещо е НЕДОПУСТИМО. Такова нещо тук би се счело за нелегално и би се подвело под ударите на закона.

Бъдете толерантни, докато не започнете да демонстрирате различното си виждане и не молите за толерантност. :crazy:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 8:42 am

Лъжи, лъжи и пак лъжи ... Представя някаква теза за теза на хомосексуалните и след това я оборва и така оправдава неандерталско тоси отношение.

В USA има поне четири телевизии/програми ИЗЦЯЛО НА ИСПАНСКИ ЕЗИК - Univision, Telemundo, TeleFutura и Azteca America.
Аватар
chill

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 02, 2008 8:58 am

chill написа:Лъжи, лъжи и пак лъжи ... Представя някаква теза за теза на хомосексуалните и след това я оборва и така оправдава неандерталско тоси отношение.

В USA има поне четири телевизии/програми ИЗЦЯЛО НА ИСПАНСКИ ЕЗИК - Univision, Telemundo, TeleFutura и Azteca America.

Ама национални ли? тоест... неплатени? Я опитай да сложиш испанско, българско или квото и да е знаме на къщата си...?

И понеже виждам си много толерантен, та почна лично да се обръщаш към мен, ще ти кажа следното. Много по-нетолерантен си от мен, много по-озлобен и много по-критичен към "различното" мислене. Както споменах, аз не отричам, а се възмущавам и имам това право...

BTW, готин аватар :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 9:05 am

bluskanie написа:"различното" мислене

:rofl: :rofl: :rofl:

и от девет кладенеца вода ....

Изображение
Аватар
chill

Мнениеот Antares » Сря Юли 02, 2008 9:47 am

Контрол написа:Трябва всичко да приемам
без да мисля, без да гледам
трябва всичко да преглъщам
нямам право да го връщам
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот WrathChild » Сря Юли 02, 2008 9:47 am

Хейтърите наскачаха точно хомосексуалистите поради обичайната причина, че просто не могат да им дадат никакъв отпор. На бакшишите, мангалите и т.н. общности, щеше да им се случи същото, но те пък юмруци могат да раздават, за разлика от педалите.
Аз лично не им симпатизирам изобщо, но никога не бих го показал пред тях, защото въпросната антипатия е просто моето лично мнение, което не мисля, че трябва нарушава личното им пространство... е както и те моето.
Като заключение - Не одобрявам антигей кампанията!
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот ZyclonB » Сря Юли 02, 2008 11:10 am

Ще се изколите мама му стара-ей така за едните педераси.....Поне част от вас да бяха хомосексуалисти да човек да ви разбере защо сте така разпалени.......

Ето ви нещо върху което да помислите-Кой невероятен тапанар е родил идеята за гей парад в София.Не му ли е дошло на акъла на този индивид, че средностатистическия българин е хейтър и ще се лее кръв при едно такова шествие....Защо една и без това не много приета група от обществото ще прави предизвикателен парад с който само ще си навлече още повече негативно отношение.Ако вместо ПАРАД гейовете се бяха организирали да почистят борисовата градина от боклуци и на оречената дата там се изсипят 2000 хомосексуалисти който като мравки да направят този парк като огледало,как смятате щяха ли разни ултраси да хвърлят камъни по тях.Не ми се вярва-лесно е да хвърляш камъни по мъж облечен като жена,размахващ манивелата си,много по-малко вероятно е да хвърляш камъни по мъж, облечен като мъж, който чисти мястото на което се събираш с приятели всяка вечер.....Ако се беше стигнало дори и в този случай до ексцесии,гражданите неучаствали в картинката щяха да си кажат-"Глей ги тея тъпи ултраси-хората с благородна кауза чистят напред назад,а пък тея гаменчета ги тормозят.Може би наистина гейовете са с потъпкани права"...Нали хомосексуалистите минават за интелигентни хора-как не им мина една толкова проста идея.
Участниците в този парад си заслужаваха боя-не защото са различни-а защото са недълновидни,защото са без тактика и не са помислили преди да тръгнат на поход срещу общественото мнение.Не всички методи за привличане на вниманието върху проблемите на хомосексуалистите които са приложими на запад, са приложими и у нас.......Тука в България трябва кампанията да тръгне по от далеко, с по-малко крещящи елементи и с повече обществено полезни моменти ,иначе секи път че има кютек....
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 11:53 am

Та, промити ли са мозъците ... :lol:

Човека си има някаква визуална представа за "гей-парад" и си говори според собствената си представа, без да се затормозява с факти. :lol:
Аватар
chill

Мнениеот ZyclonB » Сря Юли 02, 2008 12:01 pm

@chil----->l А?
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Мнениеот PtD » Сря Юли 02, 2008 2:28 pm

@bluskanie, не се изказвай неподготвен, в Калифорния ако не си видял досега мексиканско знаме, трябва да си купиш очила!

И какво, да не би да твърдиш, че в САЩ няма гей паради? :idea: :popcorn:
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Сря Юли 02, 2008 2:36 pm

ZyclonB написа:...Поне част от вас да бяха хомосексуалисти да човек да ви разбере защо сте така разпалени...

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=39092

Сега разбираш ли :D
Аватар
Alpina

Мнениеот ZyclonB » Сря Юли 02, 2008 3:14 pm

Ууууууууууууупс...... :D :angel2:
Разбрах....
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 3:26 pm

:roll2: :roll2: :roll2:
Аватар
chill

Мнениеот bluskanie » Сря Юли 02, 2008 4:00 pm

PtD написа:@bluskanie, не се изказвай неподготвен, в Калифорния ако не си видял досега мексиканско знаме, трябва да си купиш очила!

И какво, да не би да твърдиш, че в САЩ няма гей паради? :idea: :popcorn:

Частни знамена няма! Гейове има... даже Калифорния е ЕДИНСТВЕНИЯ щат, където всички жители на САЩ могат да сключат хомосексуален брак.

Но не виждам нищо общо със българския "прайд".

Важното е, че им се прецака парадчето, а тия от Джемини казаха, че преминал успешно :rofl: 100-ина човека за подкрепа и 50 педала... яко, а? И малко бой... следващия път пак.

Лек ден :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Сря Юли 02, 2008 4:02 pm

ZyclonB написа:Участниците в този парад си заслужаваха боя-не защото са различни-а защото са недълновидни,защото са без тактика и не са помислили преди да тръгнат на поход срещу общественото мнение.

Шовинизма не е оправдание за дискриминация.
A и не разбирам, защо спираш дотук. Заслужавали са си боя, защо само боя. Защо направо не изтрием хомосексуалистите от лицето на земята. Обществото само ще спечели от изтреблението на тези безполезни елементи, които не се вписват в РЕДА. Ааамаха, сами са си виновни да не са се раждали хомосексуалисти.

По-кристална фашистка логика и да искам не мога да дефинирам.

@bluskanie: оригинален както винаги :nuts:
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Сря Юли 02, 2008 5:45 pm

bluskanie написа:
PtD написа:И какво, да не би да твърдиш, че в САЩ няма гей паради? :idea: :popcorn:

Но не виждам нищо общо със българския "прайд".

Tи или умишлено премълчаваш, или наистина не си наясно. И в двата случая се излагаш. :)

Миналата седмица в Сан Франциско имаше ГОЛЯМ гей парад. И имаше МНОГО общо с българския "pride".

Некви други въпроси? :popcorn:
Аватар
PtD

Мнениеот Reactor » Сря Юли 02, 2008 5:55 pm

Всеки родил се на този свят има право да живее като всички останали и сам избира пътя си,предпочитанията си и начина по който да живее.Стига да не пречи и вреди на хората около себе си........... :look:
Аватар
Reactor

Мнениеот Antares » Сря Юли 02, 2008 6:20 pm

За равни права според мен право имат да претендират инвалидите, онко-болните и други подобни! Останалите - да си го извоюват! Всеки се бори за място под слънцето и никой не бива да бъде повече или по-малко улеснен в тази борба! Нали и в това също се състои равноправието?!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот chill » Сря Юли 02, 2008 6:51 pm

Antares написа:За равни права според мен право имат да претендират инвалидите, онко-болните и други подобни! Останалите - да си го извоюват! Всеки се бори за място под слънцето и никой не бива да бъде повече или по-малко улеснен в тази борба! Нали и в това също се състои равноправието?!

Божеееее, божееее, слез си прибери вересиите. :crazy:
Аватар
chill

Мнениеот Grigo » Сря Юли 02, 2008 6:57 pm

Antares написа:За равни права според мен право имат да претендират инвалидите, онко-болните и други подобни! Останалите - да си го извоюват! Всеки се бори за място под слънцето и никой не бива да бъде повече или по-малко улеснен в тази борба! Нали и в това също се състои равноправието?!

Много си прав!

Само че, от опит знам, че за онко болните и инвалидите няма преференции и облекчения, напротив...Поне не в Родината ни, и поне не - все още, за съжаление, гарантирам ти!
Grigo

Мнениеот bikerider » Сря Юли 02, 2008 7:15 pm

Antares написа:За равни права според мен право имат да претендират инвалидите, онко-болните и други подобни!

Точно така. С една дума ти изброи малцинства, които често са жертва на дискриминация. Хомосексуалистите са точно такова малцинство и се вписват в твоята дефиниция.

Antares написа:Останалите - да си го извоюват!

Ми това се опитват да направят - да си извоюват равни права и най-вече да си извоюват гарантираното по Конституция право на самоопределение. Което фашизоидните националисти им отказват и по този начин директно погазват Конституцията.

Що ли ми се струва, че пак обърна палачинката ей така за провокация? :nuts:
Последна промяна bikerider на Сря Юли 02, 2008 7:21 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот Grigo » Сря Юли 02, 2008 7:19 pm

bikerider написа:
Antares написа:За равни права според мен право имат да претендират инвалидите, онко-болните и други подобни!

Точно така. С една дума ти изброи малцинства, които често са жертва на дискриминация. Хомосексуалистите са точно такова малцинство и се вписват в твоята дефиниция.

Къде точно ги дискриминират и по какъв начин, защото аз ако ходя, примерно, по гол гъс, пред президенството (там видях педала по ПИШКА, и с нацепени на задника дънки - да "манифестира за правата си, горкият малцинствен ЧЛЕН - КУР УБИТ), Скинарите, че и гвардейците, даже, дето уж не шават, ще тръгнат заедно с нацитата, ще ме погнат с кубинките да ме ритат!

Айде, не се престаравай в либерал-демократизма си и толеранса, то в единият форум, виж, на какво ме направиха, само защото ПО ДОКУМЕНТИ съм ловец, макар че дори вече не стрелям по каквото и да било, освен мишени, а ти ми говориш за гнусните педали и ги защитаваш, сякаш си един от тях...

Приятел, нека си говорим реални неща!

Що не кажеш нещо за това, на колко пъти са щяли да те прегазят малоумни шофьори например, щото по пътищата, смЕтам ти е известно, и не е журналистическа приумица, а черна хроника и шибан факт, че даваме повече жертви за година, отколкото войната в ирак, от самото й начало!

Или пък за "обещаните" велоалеи, паркове, мероприятия, и цели пътища, за които обаче не се пропусна "да се усвоят средставата", отпуснати от еврофондовете!

А в частнията случай
@ Antares
е много прав, болезнено прав...
Grigo

Мнениеот bikerider » Сря Юли 02, 2008 7:22 pm

Grigo написа:Къде точно ги дискриминират и по какъв начин

Grigo написа:за онко болните и инвалидите няма преференции и облекчения, напротив...

Не дрънкай наизуст, а коментирай конкретните искания на "Джемини".
Аватар
bikerider

Мнениеот Grigo » Сря Юли 02, 2008 7:27 pm

bikerider написа:
Grigo написа:Къде точно ги дискриминират и по какъв начин

Grigo написа:за онко болните и инвалидите няма преференции и облекчения, напротив...

Не дрънкай наизуст, а коментирай конкретните искания на "Джемини".

Ей, че си ми, хуманист и толерант, пак цитираш обаче 5 думички от 50 изречения, много еваЛа! :bowdown:

Точно тях коментирам, НЕ ДРЪНКАМ, АКО ОБИЧАШ, поне аз де, за другите вам, не мога да гарантирам!

А "Джемини", които изкара, едва ли не - БЧК, наясно ли си колко общински имоти и цели административни сгради притежава, в какво ги превръща и докато ги стопанисва, вътре с какъв бизнес се занимава, или за начините, по които перат пари, горката "спортно-благотворителна", едва ли не "организация"...

Май не си, като гледам си и доста наивен за възрастта си, а надали си правен в ***е, или расъл в инкубатор!

И вярвам че имаш акъл, защото си личи, в много от постовете ти, но си и голямо магаре, на моменти, и отказваш да признаеш ОЧЕИЗЧОВКВАЩИ ФАКТИ! Извинявай, че ти го казвам, не се обиждай, аз самият съм голям инат, но и приемам чуждо мнение, особено подплатено с факти и доводи, както и сериозна градивна теза!

И, айде, моля те, само не ми говори за отклоняване от темата, защото тя е толкова болезнена и комплексна, че почти край нЕма!
Grigo

Мнениеот Antares » Сря Юли 02, 2008 9:52 pm

bikerider написа:Що ли ми се струва, че пак обърна палачинката ей така за провокация? :nuts:
Хлебец се намира още...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Чет Юли 03, 2008 6:55 am

@Antares: чудесно, добър катализатор си :)

@Grigo: нищо не вадя от контекста, поста ти е точно над моя и всеки може да прочете пълните ти мисли. Има един вид форумна коректност, която ме кара да не цитирам целия пост ако визирам само част от него. Пестя място. Щом си толкова отдавна тук би трябвало да си го разбрал вече.

Що се отнася до Джемини и имотите й, защо изведнъж прехвърли нещата на икономическа основа? Какво те притесняват имотите на Джемини? Или точно както Гьоринг си застанал пред нас и говориш в същия стил: "Уважаеми господа, до гуша ми дойде от тези демонстрации. Проблемът е чисто икономически и толкова"? :)

Обясни ми на мен, глупака с акъл с какво Джемини застрашава нацията и всъщност коя нация застрашава - етническата, политическата? Обясни ми какво очеизвадно не виждам? :)
Обясни ми, ако смяташ, че Джемини перат пари или нещо подобно, защо е нужно да се мятат коктейлчета по един хомосексуалист излязъл да улицата да покаже, че съществува? Защо просто не се предприемат мерки срещу Джемини, а срещу хората на улицата се мятат камъни? Това израз на какво е?

Бих искал да видя друг аргумент за отношението към хомосексуалистите освен "не ме кефят" и "перат пари". Ако има такъв изобщо. Ако няма, бих искал да разбера какво освен лична неприязън имаш против гейовете? Аз не бих си гукал с който и да е гей, нито изпитвам удоволствие да наблюдавам гей-парад. Поглеждам виждам различни от мен хора и се обръщам. Не споделям тяхната сексуална ориентация, но не я и осъждам. За всички има място под слънцето и ако има радикални хомосексуалисти, то вие и БНС определено им наливате вода в мелницата.

Аз не си позволявам да отида по-надалеч от не-споделянето. Не разбирате ли, че има една тънка граница, отвъд която се превръщате в шовинисти, нацисти и откровени фашисти? Или това ви кефи и го намирате за нещо хубаво?

Айде напъни се и ми дай един строен отговор, явно е че можеш :)
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла