Благодаря за изчерпателните отговори и отзивчивостта!
Pirate, да, точно за Дженко става въпрос, а това за кварталния сервиз го казах само в смисъл, че помещението му е такова. Иначе колкото и да не разбирам от велосипеди, наистина ми направи впечатление, че е доста навътре. Стегна ми козметично за без пари една стара трошка, която не беше вървяла толкова добре, откакто е купена (5 години), а не е да не съм я водил на "майстори"... А можеше спокойно да ме завлече да си купя някоя и друга част, както не вдявах съвсем и нищо не бях чел. Та може би щях да влача със старото, докато деяни, но аз пък взех, че се пребих с него на наклона на влизане в Дружба. Ебати и ямите има в София, а аз с изхабени и калпави спирачки се правя на специалист...

Да усетя "вятър в косите"

Е, усетих и асфалта, летях, търкалях се и може би и белег ще ми остане хаха Това е, защото не съм падал като малък хаха Както и да е - когато отидох да "премеря" щетите асистентът на Дженко беше там и ми обясни, че ако трябва да го правим ще се сменят капли, курбели и пр., а рамката не си заслужава толкова усилия и средства. Та мисълта ми е, че наистина изглеждат коректни и точни в този сервиз (че са специалисти няма спор), но достатъчно съм се напатил от доброжелателни продавачи и винаги имам едно на ум... Вече обаче със сигурност ще знам, че може да се разчита на тях, защото от второ място ми ги хвалят, а и аз съм доволен. Иначе сега мисля да послушам Antares и да не си взимам втора употреба, защото не се сещам за мой познат или приятел, който да се интересува от тези неща и да е дотолкова наясно, че реално да ми помогне при един такъв избор. След време ако ми "умалее" вече хем аз самият се надявам, че ще съм по-навътре, хем това ще остане за градско каране, а другото - за по-сериозно. Мисля, че не е толкова неразумно.
Понеже наистина това, което съм чел и което ми казвате сега съвпада, ще отида утре в Байк Центъра и ще послушам Bolverk като сравня на място Sprint Apolon и Drag One, пък живот и здраве ще се похваля с новата придобивка, след като и ако оживея след концертите на Whitesnake и Manowar. Поздрави и отново благодаря за съдействието!!!