Така и аз накратко да се включа с някои ми известни факти от опит и от любознателност!
Тревата си е наркотик ,който каквото ще да говори ,тя е шибан наркотик за момента сплотява хора ,приятели и т.н. ,но след време се чувства тотална липса на заинтересованост (освен към мата),отдалечаване от хората и от приятелите най-вече!
Единственият минус на тревата-с две думи:затъпяване и затваряне(ако щете в себе си)
Това го казвам от личен опит и от наблюдение на близки около мен хора!
Като плюсове марихуаната има безброй ,аз ще спомена само някои от тях!
1.Заздравяване и укрепване на костите(препоръчва се на стави хора с проблемни кости)
2.Полезна е за сърцето поради успокояващия ефект - сърцето на човек пушещ трева страда от 20% по-малко болести!
3.Полезна е и за кожата-лекува много кожни заболявания(поради факта ,че кожата ни съдържа ендотетрахидроканабинол)
4.Успокоява болки по цялото тяло!
5.При повръщане и болко в корема на бременни жени се препоръчва дъвчене на млади ''глави''!Което също така помага за развитието на плода(по какъв начин тук не си спомням)
6.Няма умрял човек от марихуана!
7.Един от най-хубавите и недразнещи кожата платове се прави от коноп!(препоръчва се за малки деца с кожни проблеми)
8.Проблема не е ,че хората затъпяват ,а че не научават нищо ново(причина-мързел),познавам хора ,които си пушат съвсем редовно и не спират да ме изумяват с всякакви нови неща ,които са научили!(просто се развиват-искат го)!
9.А за болести по мозъка и за забавяне развитието на раковите и туморните клетки изобщо няма да споменавам!
А онова всичко преди точките 1-9 което съм изписал се отнася за хора неразбиращи същината на марихуаната!Може да ви се струват пълни измислици шаманските филми свързани с опиатите ,но това е както една много тъмна страна ,така и страна на светлина ,надежда и други измерения които също могат да се открият и без опиати ,но това е достижимо за малко хора!
Може да пиша като секта ,но нещата са наистина много по-сложни от колкото изглеждат!Невероятно огромната част от хората които пушат трева се задоволяват само и единствено с ''мата'' ,но не и с духовната храна!
Просто ще кажа ,че пуша когато се налага!
Само една вметка за най-тежкия наркотик:Хероина - на година умират повече хора от препиване с вино и бира отколкото от свръх доза с хероин!
ПС.Определено съм 100% против всякакви химии!
Който иска може да поспорим относно марихуаната!