Митко Ruse написа:Бягане по часовник 10 км. на 26 юли от 17часа.Следващия ден от 10 часа общ старт 64 км..Трябва да имаш предсъстезателен преглед и застраховка живот за 1000лв.,коята ти струва 2,50лв..Имаш свестно колело и ти трябва каска.Друго не се сещам.Рекламирам тези непрофесионални карания за да се премерят някои разбирачи кои и колко.Хубаво е да има хора да се занимават с шосейно.Пък и като се зарибиш караш по-редовно и пазиш диети абе здравословно е и адреналин и хормони.Днес се опитах да ти званя но нещо не го дигаш.
DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват.
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват.
аз отивам със сигурност
сега остава да седнем на бира и да се разберем за пътуването, нали?
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват.
аз отивам със сигурност
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват.
аз отивам със сигурност
Баце, предлагам срещата да е в неделя около 11,00ч. на Белмекен. Ако има бира, ше черпим бира, ако нема - само ше се уговаряме. Дано и тоа път не докараш дъжд и студ!
brumbar написа:Бацета, щом ще ходите и аз ще се грабна да дойда, макар да не съм много във форма напоследък, ама има повече от една седмица да се изтренирам. Бате Чоко и той каза, че може да дойде, че да направим бройка и да вземат да ни пуснат на общия старт. Нямали и други от София да дойдат.
Митко, нали писа, че някакви пичове от Пловдив били много зарибени, нямаш ли координати да ги привикаме.
todor todorov написа:Аз пък колкото е по-мокро и студено, толкова ми е по сладка бирата след това - ще дойда в Сливен.![]()
Митко, кажи какво да направя, с кого да се свържа там, за да разбера кое къде е. Най-много работа биха ми свършили някакви телефони. Можеш да ги пратиш на л.с.
Дори и при внезапно оредялата група се надявам да мога да покарам. Какви са шансовете това да се случи?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта