Последно записване за държавно първенство.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Последно записване за държавно първенство.

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 07, 2008 1:16 pm

Приятели говорил съм за вашето участие на Държавното първенство на 26 и 27 юли. Моля Ви потвърдете участието си за да сте предвидени в схемата и подсигурени с медали за първенците. Абе да не се изложа като гарантирам участието Ви. Става въпрос за всички под 40 години. Аз ще водя едно момче на 23г.. За изискванията сме говорили многократно но ако на някои не му е ясно да пита.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 07, 2008 7:08 pm

Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват. :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 07, 2008 7:39 pm

Бягане по часовник 10 км. на 26 юли от 17часа.Следващия ден от 10 часа общ старт 64 км..Трябва да имаш предсъстезателен преглед и застраховка живот за 1000лв.,коята ти струва 2,50лв..Имаш свестно колело и ти трябва каска.Друго не се сещам.Рекламирам тези непрофесионални карания за да се премерят някои разбирачи кои и колко.Хубаво е да има хора да се занимават с шосейно.Пък и като се зарибиш караш по-редовно и пазиш диети абе здравословно е и адреналин и хормони.Днес се опитах да ти званя но нещо не го дигаш.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 07, 2008 8:07 pm

Митко Ruse написа:Бягане по часовник 10 км. на 26 юли от 17часа.Следващия ден от 10 часа общ старт 64 км..Трябва да имаш предсъстезателен преглед и застраховка живот за 1000лв.,коята ти струва 2,50лв..Имаш свестно колело и ти трябва каска.Друго не се сещам.Рекламирам тези непрофесионални карания за да се премерят някои разбирачи кои и колко.Хубаво е да има хора да се занимават с шосейно.Пък и като се зарибиш караш по-редовно и пазиш диети абе здравословно е и адреналин и хормони.Днес се опитах да ти званя но нещо не го дигаш.

Баце, записал съм си друг твой номер и тоа ми е излезнал "непознат", а аз на такиви не дигам, щото ме е страх да не ме хакне Матрицата по слушалката. Колело имам, каска също, таа застраховка мога ли да си я направа на место, както и прегледа :bigeyes: ?
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 07, 2008 8:10 pm

Абе, къде ше е таа проява, баце, в кой град или месност? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 08, 2008 9:25 am

На десет километра от Сливен до едно село Марково.Ако решиш да идваш по добре си направи предсъстезателтия преглед на ДЖПто и застраховката,че там ще мислиш за каране.Но трябва да сте поне 6 човека за общия старт за да пуснат група.За часовника може да се уреди може би и да си сам.Мога да ти дам точна графика на двете карания стига да се решиш.
Митко Ruse

Мнениеот todor todorov » Нед Юли 13, 2008 8:44 am

DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват. :dunno:

аз отивам със сигурност
сега остава да седнем на бира и да се разберем за пътуването, нали? :)
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 13, 2008 5:24 pm

todor todorov написа:
DstupidBastarD написа:Бацеее, дай некви подробности за таа проява, бе! Аз принципно съм участник, ама требва да знам как да си придвижим супер-яокото колело до старта. Бате Любо е в колебание засега. Къде ше е първеството, некви часове, кво требва да носим, некви такиви неща ме интересуват. :dunno:

аз отивам със сигурност

Еми, при такава оферта, просто нема как да ти откажа. Кога и къде ше седнеме (бирата е от мене, че още не съм черпил за колелото)? :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 15, 2008 10:17 am

todor todorov написа:

аз отивам със сигурност

Баце, предлагам срещата да е в неделя около 11,00ч. на Белмекен. Ако има бира, ше черпим бира, ако нема - само ше се уговаряме. Дано и тоа път не докараш дъжд и студ! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Вто Юли 15, 2008 12:50 pm

DstupidBastarD написа:
todor todorov написа:

аз отивам със сигурност

Баце, предлагам срещата да е в неделя около 11,00ч. на Белмекен. Ако има бира, ше черпим бира, ако нема - само ше се уговаряме. Дано и тоа път не докараш дъжд и студ! :bigeyes:

вземи си дрешки. за всеки случай. може и да дойда...
todor todorov

Мнениеот brumbar » Чет Юли 17, 2008 10:17 pm

Бацета, щом ще ходите и аз ще се грабна да дойда, макар да не съм много във форма напоследък, ама има повече от една седмица да се изтренирам. Бате Чоко и той каза, че може да дойде, че да направим бройка и да вземат да ни пуснат на общия старт. Нямали и други от София да дойдат.

Митко, нали писа, че някакви пичове от Пловдив били много зарибени, нямаш ли координати да ги привикаме.
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Пет Юли 18, 2008 8:25 am

Организаторът им паднал и си счупил ръката и няма кой да ги организира.Пък и се разочароваха от представянето си.По-млади пък не могат да карат в сравнение.Ти поне знаеш за какво става въпрос за разлика от някой пичове тук в форума.Сега вече помислиха за сериозна тренировка и аз им помагам.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 21, 2008 6:20 am

brumbar написа:Бацета, щом ще ходите и аз ще се грабна да дойда, макар да не съм много във форма напоследък, ама има повече от една седмица да се изтренирам. Бате Чоко и той каза, че може да дойде, че да направим бройка и да вземат да ни пуснат на общия старт. Нямали и други от София да дойдат.

Митко, нали писа, че някакви пичове от Пловдив били много зарибени, нямаш ли координати да ги привикаме.

Еми, само двама сме от София (ше се опитам да придърпам и бате Ицо, ма немам големи надежди). Се пак, има и добра новина, тва че сме само двама отваря едно свободно место в зоната на медалите.

Митко, можеш ли да дадеш некви подробности за трасето (за часовника, па и за общия старт, ако ги знаеш), денивелация, некви картинки от джипиес, место за нощуване в Сливен или околността и некво место, на което може да се видим у петък, хем да се запознаем лично, хем на направим и една загряване заедно преди карането. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 21, 2008 2:27 pm

Часовника е 10 км./5км в едната посока и връщане 5 км./ като има във втората часта от 2,5 км. изкачване от 60м..Общия старт е три обиколки по 18.2 км. с едно изкачване от 90м..За да вземеш медал часовника трябва да го караш примелно под 15 мин..Общия старт се кара за около 37-38 км. средна но в група ако не те изръсят.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 23, 2008 10:18 am

Аз се отказвам. При такава прогноза за времето, ич не ми се бият 300км път, та да ме вали баш около Сливен 15 минути (абе, засега съм на 15:25, ама за 5 нагоре, 5 надоле по вакарелския път). Както и да е, аз съм слънчево същество и при температури под 30 градуса не функционирам оптимално, а медал различан от златния просто е неприемлив. Накратко: некой друг път, бацета. Ние с бате Любо и бате Тошко може да си направим едно качване на Вихрен по същото време, поне е по-близо. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Сря Юли 23, 2008 1:26 pm

Аз пък колкото е по-мокро и студено, толкова ми е по сладка бирата след това - ще дойда в Сливен. :beer:
Митко, кажи какво да направя, с кого да се свържа там, за да разбера кое къде е. Най-много работа биха ми свършили някакви телефони. Можеш да ги пратиш на л.с.

Дори и при внезапно оредялата група се надявам да мога да покарам. Какви са шансовете това да се случи?
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 23, 2008 6:55 pm

todor todorov написа:Аз пък колкото е по-мокро и студено, толкова ми е по сладка бирата след това - ще дойда в Сливен. :beer:
Митко, кажи какво да направя, с кого да се свържа там, за да разбера кое къде е. Най-много работа биха ми свършили някакви телефони. Можеш да ги пратиш на л.с.

Дори и при внезапно оредялата група се надявам да мога да покарам. Какви са шансовете това да се случи?

Баце, сори ако ти развалям плановете, ма просто не ми се кара на дъжд 15 мин, вместо да си лежим кротко на диванчето у Дружба и да киризим как мухльото Кадел за пореден път губи Тур-а. Састре - шампион, але, алеееееееее! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Чет Юли 24, 2008 3:22 pm

Аз говорих с Неделчо и той ми обясни, че трябва да направим група от поне 6-ма за да могат да ни предвидят като организация - за медали и т.н. Иначе каза, че щял да говори със съдиите и който има желание да участва от нашта група ще го пуснат извън класирането. Обаче спомена за застраховка и общ медицински преглед.
Аз лично в предвид лошите прогнози също не съм склонен да се мокря, то не толкова мене, колкото инвентара, че съм с карбон от горе до долу. Бате Чоко и той не е мотивиран като разбра, че групата е оредяла, защото искаше да се видим всички и да се позапознаем.
Тук в Стара Загора вече 3-ти пореден ден вали следобед и е невъзможно човек да си тренира спокойно и с удоволствие. Много кофти лято се падна. Да се надяваме, че за бревета ще случим на време.
Аватар
brumbar

Назад към Други видове колоездене