Пък после

- Абсолютно съгласен. Много куцаше маркировката. като си се засилил и много лесно може да изпуснеш посоката и да се залуташ и да загубиш време. Аз се преебах вече след последния пост към финала така се бях засилил, че се връщах 50м поне нагоре.Куца им маркировката на организаторите по трасето и то при разклоните което не е много приятно с оглед на това че губиш време и сили. Загубил съм общо близо 30 мин да се оглеждам и да търся бели парцалчета по дърветата и стари надписи "100"
Не се очудвам за маркировката де, както и да е минало свършено.
doki написа:хахааааа, на мен един камион накрая,преди да финиширам такова внимание щеше да ми обърне ... ,че еееее щях да финиширам в Пирогов...... без коментар ...Но според мен трбваше да бъдат отцепени колите от пътя
nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа(но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
Pirate написа:Някой ива ли идея кога ще излезне класирането в сайта да се видим какви сме баби?
papi007 написа:Маркировката поне според мен беше на прилично ниво, а пък подкрепителните пунктове бяха Много добреЗа жалост обаче още в началото при Владая имах проблем с предния V-brake и направих едно кълбо напред, оказа се че пружината се беше строила.. Искам да благодаря на отзивчивите колеги колоездачи, които спираха да ме питат за помощ! Та след кратък ремонт останах само на предна спирачка.. По-лошото беше че имах някакви болки в китката, но бях твърдо решен да се доклатя до финала! Справих се до Чуйпетлово, но болките ставаха все по-гадни и гадни, пробвах да карам и с 1 ръка, резултът - малко преди пункт симеоново 2 падания, тогава болките станаха непоносими, пък и терена непозволяваше да се клатя с 1 ръка, та се отказах, въпреки че от финала ме деляха 15-ина км
викнаха планинските спасители в 13:05, те доидоха към 14:00 , сигурно за това време щах да съм се добутал до финала... после и 40 минути линейка чакахме .. Та към 3 на обяд завърших в окръжна болница, а не където трябваше
Ааа преди да съм забравил, мерси и за импровизираната помощ на един от пунктовете с спирачния ми проблем! Догодина да се надяваме да нямам такива инциденти (пък и всички вело-колеги) , и да се радвам на финал за под 7 часа
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта