Обиколка на Витоша 2008 - 12 юли

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот bokicha » Съб Юли 12, 2008 3:03 am

А'е ва... ставайте да ходиме :turtle:
Пък после :drunk:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Съб Юли 12, 2008 3:39 pm

Бате..... Нема връзка...
Как по дяволите за 4 часа и 20 мин....
тея..... не са хора.....
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот THEZOGGO » Съб Юли 12, 2008 4:11 pm

Ами аз доколкото разбрах победителя е някакво бегачле от Казанлък. Само не разбрах на 16 години ли е наистина или погрешно съм дочул.
Иначе, стана хубаво каране аз съм доволен. :)
Сега само да публикуват официалното класиране в интернет и сичко ще е пърфе. Е, разбира се тази вечер дано да отделят малко повече време за мероприятието по медиите но не ми се вярва.
Има много сериозни карачи признавам :agree:
Като за първи път тази година мисля че се представих добре.:)
А тази година много учасници много нещо.
Куца им маркировката на организаторите по трасето и то при разклоните което не е много приятно с оглед на това че губиш време и сили. Загубил съм общо близо 30 мин да се оглеждам и да търся бели парцалчета по дърветата и стари надписи "100"
Не се очудвам за маркировката де, както и да е минало свършено.
Правя едно голямо евала на всички които караха кросчета и всякакви велосипеди за по 150 - 200 лв, наистина има много жилави и издражливи карачи. :bowdown:
Дайте някакви снимки, видео от мероприятието де ;П :):):)
Последна промяна THEZOGGO на Съб Юли 12, 2008 4:58 pm, променена общо 1 път
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Darkness » Съб Юли 12, 2008 4:26 pm

Много рано сте се прибрали, аз си мислех, че сте още горе и порите бири в някоя хижа/кръчма... :rofl: :beer:
It Is A Good Day To Die!
хехе
Darkness

Рейтинг: 1360

Мнениеот edinmilion » Съб Юли 12, 2008 7:01 pm

преди около 20 мин. видях № 326 предполагам от състезанието, дали номерата отговарят на броя участници?
Жалко че колелото ми е слабо иначе мерак да връткам има... :)
edinmilion

Мнениеот ivailo91 » Съб Юли 12, 2008 7:09 pm

Доколкото останах с впечатление от първия път - слабо колело нямаше. Спринтове няколко, имаше един пич, със баш допотопния от преди 15 год. шосеен бегач (напълно твърд, с гуми за шосе) - беше си приготвил 3 резервни гуми и връткаше... така че....
ivailo91

Рейтинг: 1085

Мнениеот Yavkata » Съб Юли 12, 2008 7:11 pm

Организацията си беше на ниво, но медийното отразяване... :crap:
Как може така?А уж се говори за намаляване на задръстванията, велоалеи, велосипедите като алтернатива на колите...И какво? Само ТВ7 имаха представители. Все едно това състезание не почва и свършва в София , а е в дебрите на Сакар планина. В България за медийте велосипедизъм (с малки изключения за Национални шосеини състезания) все едно, че не съществува.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот edinmilion » Съб Юли 12, 2008 7:22 pm

TV7 казваш, ще гледам емисията в 21:00
следя новините по "националните", но нищо не се чу, сега разбирам защо...
edinmilion

Мнениеот Pirate » Съб Юли 12, 2008 7:46 pm

Мен ме снимаха на няколко пъти даже поне Punto-то с камерата им мина няколко пъти покрай мен на изкачването та и аз ще се оглеждам.

Куца им маркировката на организаторите по трасето и то при разклоните което не е много приятно с оглед на това че губиш време и сили. Загубил съм общо близо 30 мин да се оглеждам и да търся бели парцалчета по дърветата и стари надписи "100"
Не се очудвам за маркировката де, както и да е минало свършено.
- Абсолютно съгласен. Много куцаше маркировката. като си се засилил и много лесно може да изпуснеш посоката и да се залуташ и да загубиш време. Аз се преебах вече след последния пост към финала така се бях засилил, че се връщах 50м поне нагоре.

Иначе организацията беше добра, имашепредостатъчно вода и сандвичи които раздаваха на подкрепителните пунктове, имаш хора от спасителните служби и т.н. Голямо евала от мен за организаторите на състезанието - направили са нещо невероятно и маршрута е чудесен. За първи път го минавам и съм много приятно очарован от прекарването. Да не говорим, че покарах с един куп свестни хора и си полафихме приятно без да се и познаваме. Направи ми впечатление, че имаше много хора с неподходящи колела - някои с ефтини и некачествени други с твърде тежки машини за спускане, но въпреки това тези хора въртяха като луди.

Искам да помоля момчето, с което карахме в областта на яз. Студена да ми прати снимката от телефона си на бейла. И понеже съм от съседната част на Младост ако търсите хора за каране - свиркай.
Аватар
Pirate

Рейтинг: 1777

Мнениеот DarKFate » Съб Юли 12, 2008 7:48 pm

Беше страхотно изживяване! В крайна сметка успях да участвам и даже се запознах(силно казано) с Хамстера и още 2ма пичОве...
А маркировката под всякаква критика! Аз не загубих нито 30мин нито 1 час ами повече от 1ч и 30мин. :rofl:
А на 83км спуках гума... Идва някъв и вика на ти гума, аз слагам а тя и тя спукана! :rofl:
Минава втори, той ми даде поне хубава гума. Движех се между 40-50 място и като финиширах с такова колосално закъснение разбрах че са ме минали най-малко 40 състезатели, та завърших 92. :D
Иначе беше нещо невероятно, догодина съм пак там!
Поздравление на всички, които завършиха!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот ACID BURN » Съб Юли 12, 2008 7:59 pm

За поредна година се успивам...Просто няма такъв та**к!Иначе...Аз мисля, че тази година добре се справих...стартирах в 8 часа и финиширах към 4:10-20.Пробвах си новото колело АМ...И мога да кажа, че с меко колело ми е по-лесно! :) А за карането...... :bowdown:
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот argon » Съб Юли 12, 2008 8:10 pm

Честито на печелившите :beer: Един много добър "тираж" :) Благодарност на организаторите, и на участниците за амбицията и духа в горещия ден....Специална благодарност на bokichaa-изкара ми душата, с темпото, но не съжалявам ни най-малко:)
Честито возило ACID BURN, само хубави спомени да ти носи :beer:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот bobiracing059 » Съб Юли 12, 2008 8:18 pm

Аз пропуснах финала и слязох в Младост 2 :crazy: :bawling: :bawling: :bawling:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот edinmilion » Съб Юли 12, 2008 8:38 pm

нищо не пуснаха в тази емисия от TV7...
явно всички в Сф са крайно изнервени от велосипедистите по пътищата :Р Аз предлагам да направим нещо за да ни обърнат внимание - да караме в насрещното! :)
edinmilion

Мнениеот doki » Съб Юли 12, 2008 8:47 pm

хахааааа, на мен един камион накрая,преди да финиширам такова внимание щеше да ми обърне ... ,че еееее щях да финиширам в Пирогов...... без коментар ...Но според мен трбваше да бъдат отцепени колите от пътя
Аватар
doki

Рейтинг: 1240

Мнениеот ACID BURN » Съб Юли 12, 2008 9:00 pm

doki написа:хахааааа, на мен един камион накрая,преди да финиширам такова внимание щеше да ми обърне ... ,че еееее щях да финиширам в Пирогов...... без коментар ...Но според мен трбваше да бъдат отцепени колите от пътя

И аз така....самоче при мен по-трагичен случая...Чувам някъв двигател, който толкова е форсиран и си викам ебаси мотора....обръщам се и некъв с бмв ми бибитка..както и да е мина покрай мене....ама с поне 200....и струята въздух беше толкова силна че ме изпрати в тротоара и щях да се пребия, а аз се движа с 40+.... :crazy:
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот nikste » Съб Юли 12, 2008 9:06 pm

О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот doki » Съб Юли 12, 2008 9:17 pm

абе важното е в карйна сметка е ,че всички сме ок,но трбва да се внимава защото БГ шофиори са без абсол.никаква култура
Аватар
doki

Рейтинг: 1240

Мнениеот contty » Съб Юли 12, 2008 9:27 pm

Дааа, беше невероятно изживяване! Организацията беше на ниво!:bowdown:
Наистина маркировката на моменти не се забелязваше много, но с питане..

:usclap: Браво на всички финиширали, особено на мен! ;)

Давайте снимки.

Сега заслушено: :beer:
Аватар
contty

Рейтинг: 1545

Мнениеот nahi » Съб Юли 12, 2008 9:44 pm

На организаторите :beer:
Приятно каране се получи.
Reactor, RedHawk, :beer: за добрата компания!
Крива спица, за доброто бирено темпо, :beer:
Само не разбрах, как се получава, четири пъти да ни изпреварвате :rofl: :beer:
:angel2: ( Сигурно привидения от жегата ) :angel2:
На всички финиширали :beer:
На дамите :bowdown: :beer:
Пия още една бира и лягам!
Аватар
nahi

Мнениеот Trip-tfk » Съб Юли 12, 2008 10:24 pm

На мен на язовира задния дерайльор започна да ми прави проблеми и малко след Чуйпетлово ухото ми се скъса и въпеки че ми дадоха ново бях принуден да се откажа на Ярлово. :bawling:Догодина пак. :)
:beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот bokicha » Нед Юли 13, 2008 12:05 am

argon написа:bokichaa-изкара ми душата
:flamethr:

argon написа:но не съжалявам ни най-малко
:drunk:
Аватар
bokicha

Мнениеот Grig0 » Нед Юли 13, 2008 12:59 am

nikste написа:О, вашите рискове и перипетии не са нищо пред моите. Аз направих обиколката за 11 часа :rofl: (но не съм виновен, че бях принуден често да си "почивам")

Стиа с тоз драг ва, продавай го, да те оборудвам за 1000-1500 лв. със някой Scott/Dragomir, може и Azonic за 2 000 :)
:D :) :beer: ;)

Утре 10:00 ела на Хладилника на спирката!
Имаш ми телефоните.
Ще покоряваме отново полите на витоша, че и обръча на полата й и деколтето! :)
ПОДПИС
Grig0

Рейтинг: 757

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 8:06 am

БРАВО на организаторите за старанието и положения труд. :beer: :bowdown: Нямаше грешка :)
Това бе едно наистина невероятно преживяване.Поздравявам всички които успяхя или не да финишират :beer:
Прекланям се пред ентусиазма и издръжливоста които показа дамите.

@nahi , RedHawk благодаря за страхотното партньорство :bowdown: :beer: :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Reactor » Нед Юли 13, 2008 9:33 am

Малко снимки от мероприятието :) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263170 :)
Аватар
Reactor

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 13, 2008 9:37 am

Браво супер снимки. Извиняам се че не останах с вас да карам, но исках да си проверя възможностите като за първи път на обиколката и тръгнах да гоня време. :)
Pirate написа:Някой ива ли идея кога ще излезне класирането в сайта да се видим какви сме баби?

Чакам го с нетърпение, макар че знам на кое място съм :^: :):):)
Последна промяна THEZOGGO на Нед Юли 13, 2008 10:05 am, променена общо 1 път
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Pirate » Нед Юли 13, 2008 9:56 am

Някой ива ли идея кога ще излезне класирането в сайта да се видим какви сме баби?
Аватар
Pirate

Рейтинг: 1777

Мнениеот papi007 » Нед Юли 13, 2008 10:00 am

Маркировката поне според мен беше на прилично ниво, а пък подкрепителните пунктове бяха Много добре :) За жалост обаче още в началото при Владая имах проблем с предния V-brake и направих едно кълбо напред, оказа се че пружината се беше строила.. Искам да благодаря на отзивчивите колеги колоездачи, които спираха да ме питат за помощ! Та след кратък ремонт останах само на предна спирачка.. По-лошото беше че имах някакви болки в китката, но бях твърдо решен да се доклатя до финала! Справих се до Чуйпетлово, но болките ставаха все по-гадни и гадни, пробвах да карам и с 1 ръка, резултът - малко преди пункт симеоново 2 падания, тогава болките станаха непоносими, пък и терена непозволяваше да се клатя с 1 ръка, та се отказах, въпреки че от финала ме деляха 15-ина км :crap: викнаха планинските спасители в 13:05, те доидоха към 14:00 , сигурно за това време щах да съм се добутал до финала... после и 40 минути линейка чакахме .. Та към 3 на обяд завърших в окръжна болница, а не където трябваше :bawling: Ааа преди да съм забравил, мерси и за импровизираната помощ на един от пунктовете с спирачния ми проблем! Догодина да се надяваме да нямам такива инциденти (пък и всички вело-колеги) , и да се радвам на финал за под 7 часа :)
Аватар
papi007

Мнениеот Trip-tfk » Нед Юли 13, 2008 10:21 am

papi007 написа:Маркировката поне според мен беше на прилично ниво, а пък подкрепителните пунктове бяха Много добре :) За жалост обаче още в началото при Владая имах проблем с предния V-brake и направих едно кълбо напред, оказа се че пружината се беше строила.. Искам да благодаря на отзивчивите колеги колоездачи, които спираха да ме питат за помощ! Та след кратък ремонт останах само на предна спирачка.. По-лошото беше че имах някакви болки в китката, но бях твърдо решен да се доклатя до финала! Справих се до Чуйпетлово, но болките ставаха все по-гадни и гадни, пробвах да карам и с 1 ръка, резултът - малко преди пункт симеоново 2 падания, тогава болките станаха непоносими, пък и терена непозволяваше да се клатя с 1 ръка, та се отказах, въпреки че от финала ме деляха 15-ина км :crap: викнаха планинските спасители в 13:05, те доидоха към 14:00 , сигурно за това време щах да съм се добутал до финала... после и 40 минути линейка чакахме .. Та към 3 на обяд завърших в окръжна болница, а не където трябваше :bawling: Ааа преди да съм забравил, мерси и за импровизираната помощ на един от пунктовете с спирачния ми проблем! Догодина да се надяваме да нямам такива инциденти (пък и всички вело-колеги) , и да се радвам на финал за под 7 часа :)

Напълно те разбирам.С теб май се видяхме на Чуйпетлово.И аз там точно се отказах.
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот Kain » Нед Юли 13, 2008 10:25 am

Жив съм :bowdown: Че и успях да финиширам и не бях последен :D
Ще си сложа Крос-а със XCM-а във витрина :D Колела за по 2-3000лв се чупеха, аз даже гума не спуках ( да чукам на дърво ) :D
Иначе евала на организаторите, на мен много ми хареса цялото каране, особено последния етап.

П.П. : Един съвет, не карайте със монети в задния джоб, имах една от 20 и една от 5, сега имам отпечатък на дясната буза, а се чудех защо през цялото каране не ме боля гъза, само след Ярлово когато Никсте ми даде стотинки да си взема вафли от барчето почна и то от дясно. Чак в нас се усетих :rofl:
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив