И аз направих нещо подобно миналото лято, но големия плюс беше, че не носих багаж

Първият ден - София - Стара Загора - Гълъбово - 280км, вторият ден беше вече далеч по-живописен, но и по-труден: Гълъбово - Тополовград - Елхово - Средец - Бургас - 180км...
За мен лично ~300 км със MTB, било то и със по-тънки гуми си е бая сериозно постижение, ти досега колко си правил на един път най-много? Аз като тръгнах за морето преди това имах 280км и то далеч по тежко пътуване и си бях уверен, че няма да имам проблеми....
Относно храната, аз носех сравнително малко(на ден): 2 малки сандвича, 2 crony-та и няколко от тези тънките вафли, които се слагат върху кафе/чай, не знам дали си ги виждал, но са идеални. За вода е безмислено да се правих на водоноска, просто преценявай кога ще ти е необходимо да презаредиш в някой магазин/бензиностанция. Задължително като стигнеш аспирин, защото аз като пристигнах на морето и от еуфорията бях забравил да пия и след това 3 дена ходех като робот
Успех в начинанието

и определено си струва чувството, особенно ако си го мечтал толкова време, както беше при мен.... всеки път като се сетя... нямам думи, незабравимо преживяване