Пушите ли трева?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Пушите ли трева?

Да,всеки ден по няколко пути.
10
10%
Да,всеки ден по веднъж.
4
4%
Да,но не всеки ден.
31
30%
Не,опитвал съм,но не ми хареса.
60
57%

Общо гласове : 105

Мнениеот Grig0 » Нед Юли 13, 2008 1:09 am

Alek-mtb написа:Е ти и без да пушиш си си такъв,така че........ходи си.

А ти ако посмееш да ми се Явиш на живичко, сине мой, да ми го споделиш това, дали ще си жив после си задай питанката! :rofl:

Да носиш трева е незаконно, да я пушиш не...ти определено не си на повече от 13 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Сигурно слушаш и Сашка Васева feat. 50 СЕНТСССС :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ПОДПИС
Grig0

Рейтинг: 757

Мнениеот PtD » Нед Юли 13, 2008 2:39 am

Сутрин пафкам по едно козче, на обяд удрям по две-три стограмки шльокавица, а вечерта бело - венозно.

За тва сам така умен!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grig0 » Нед Юли 13, 2008 3:20 am

PtD написа:Сутрин пафкам по едно козче, на обяд удрям по две-три стограмки шльокавица, а вечерта бело - венозно.

За тва сам така умен!

:rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:

Ма ракиджоса преварка, или ориджинъл!?
;) :beer: :) :agree:
ПОДПИС
Grig0

Мнениеот PtD » Нед Юли 13, 2008 3:52 am

Ън ъмерикън ориджинъл, кх, кх :D :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот assgiver » Нед Юли 13, 2008 6:54 am

Бирата не е алкохол!
Тревата не е наркотик!

Аз не съм алкохолик!
Аз не съм наркоман!
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Grig0 » Нед Юли 13, 2008 9:56 am

assgiver написа:Бирата не е алкохол!
Тревата не е наркотик!

Аз не съм алкохолик!
Аз не съм наркоман!

Имам само малък, малък, детски барабан!

И съм бироман!
и нимфоман! :rofl: :D :) :beer: ;)
ПОДПИС
Grig0

Мнениеот kikon » Нед Юли 13, 2008 5:34 pm

Grig0 написа:
Тревата не е наркотик!

Аз не съм алкохолик!
Аз не съм наркоман!

Имам само малък, малък, детски барабан!

И съм бироман!
и нимфоман! :rofl: :D :) :beer: ;)

та къде каза, че си карал сутринта?
няма нужда от отговор - реторичен въпрос.

По въпросът с тревата: Не, не пуша и не одобрявам пушенето, макар много мои свестни познати да пушат. Може би бих пробвала някой ден, защото е лошо човек да застава в прекалено крайни позиции, но само толкова. Мисля, че за да пушиш трева, нещо от живота ти липсва и по този начин запълваш празнината. Същият е въпросът с пиенето, пушенето и прочие, поне за мен.
Защо трябва да живея в измислен свят, когато реалният живот е много по-интересен?
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот ripai » Нед Юли 13, 2008 9:39 pm

само да внетна междудругото тревата се изписва като лекарство от докторите при различни заболявания (като болкоуспокояващо средсто)

Друго важно нещо човешкият организам произвежда трева

А съвсем друг е въпросът че продаваната трева е с лощо качество и е друсана :popcorn:
колело без гуми
Аватар
ripai

Рейтинг: 929

Мнениеот did » Нед Юли 13, 2008 9:39 pm

ripai написа:човешкият организам произвежда трева

къпете се по-често бе, хора!
Аватар
did

Мнениеот sando g » Нед Юли 13, 2008 10:54 pm

Тревата не е наркотик!

Аз не съм алкохолик!
Аз не съм наркоман!

:D :agree: :agree: :agree: :agree:
Имаш +
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот lanzz » Нед Юли 13, 2008 11:27 pm

между 0.3 и 2 пъти месечно. затъпява се, да, и се усеща и при нередовна употреба. не мога да преценя за дълготрайни ефекти, но краткотрайни определено има осезателни. и определено файдата не е в сближаването с хората ;)
Аватар
lanzz

Мнениеот Alek-mtb » Пон Юли 14, 2008 12:12 pm

Grig0 написа:
Alek-mtb написа:Е ти и без да пушиш си си такъв,така че........ходи си.

А ти ако посмееш да ми се Явиш на живичко, сине мой, да ми го споделиш това, дали ще си жив после си задай питанката! :rofl:

Да носиш трева е незаконно, да я пушиш не...ти определено не си на повече от 13 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Сигурно слушаш и Сашка Васева feat. 50 СЕНТСССС :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Мале ти колко си отчаян.

П.С-На 19 съм,паляк.
I got hope....for dope!
Аватар
Alek-mtb

Рейтинг: 975

Мнениеот kagami » Пон Юли 14, 2008 1:06 pm

Относно затъпяването - виждала съм хора, които пушат редовно трева от години. Жалка какртинка.
За да докажеш на околните (или на себе си), че си се напушил качествено, т.е. не си си хвърлил парите за тревка на вятъра, ТРЯБВА да изглеждаш зле. Разпльокан, отнесен, бръщолевещ някакви "гениални прозрения". Физически ефект от редовното пушене на трева не може да няма, и не ми се вярва да е полезен, освен ако дима не съдържа кислород вместо въглероден оксид и въглероден диоксид.

Има хора, отрепки в най-буквалния смисъл на думата, прекарали години в наркомански комуни из цяла Европа, не могат да се откажат от твърдите наркотици, а и да се откажат вече половината им живот е минал по дупките, с изгнили зъби и болни от хепатит. На никого не пожелавам да стигне до там, дори и на Ахмед Доган.
Та всички тези наркомани - "бивши" и настоящи, всички те са започнали с пафкане на тревка, да видят кво е. Някои с години са карали само на трева. Но както каза дид, пътят надолу е дълъг.

Алек, сигурно си мислиш, че си много куул, защото ние тука ти четем лекции колко е гадно да пушиш трева, а ти си на върха на вълната. Далеч съм от мисълта, че от четене на форума ще ти дойде акъла в главата. Но пък не мога да си мълча.

И just for the record - пушила съм трева. Просто бързо стигнах до извода, че и без трева мога да влизам в същата честота.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юли 14, 2008 1:36 pm

kagami написа:Относно затъпяването - виждала съм хора, които пушат редовно трева от години. Жалка какртинка.
Аз пък познавам човек, който от години пуши, много интелигентен, в момента работи на 3 места за да събере пари и да отиде да живее в Австралия.Имам бивш съученик, който от години пушеше всеки ден, но накрая в 12 клас беше единствения, който си взе Тоефелите и Сатовете и замина да учи в Канада.Това е само за пример, има много такива.;)

За да докажеш на околните (или на себе си), че си се напушил качествено, т.е. не си си хвърлил парите за тревка на вятъра, ТРЯБВА да изглеждаш зле. Разпльокан, отнесен, бръщолевещ някакви "гениални прозрения".
:rofl: Наистина понякога много забавни коментари правят незапознатите.

Та всички тези наркомани - "бивши" и настоящи, всички те са започнали с пафкане на тревка, да видят кво е. Някои с години са карали само на трева.
Много смели и невярни обобщения.Евала, че не се занимаваш с тия неща, защото наистина не са най-ползотворните, но си личи, че не познаваш достатъчно хора, нямаш по-близък и дългосрочен поглед в тези среди(на пушещите трева имам предвид).
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот kagami » Пон Юли 14, 2008 2:02 pm

agent_Jekov написа:...но си личи, че не познаваш достатъчно хора, нямаш по-близък и дългосрочен поглед в тези среди(на пушещите трева имам предвид).

По-близък и дългострочен поглед от този, който имам, е само личният опит.
За твое сведение наблюденията ми върху пушещи трева датират от 93-та година. Единият от тези пушещи наистина замина в Щатите, и там учи, но това не означава, че не е жалка картинка. Продължавам да стоя зад думите си от предния пост.

Не казвам, че всички, които пушат трева, са станали наркомани и са били в комуна, но казвам, че всики наркомани от комуните за започнали с трева. Малко смело обобщение, знам, но имам основание да го направя.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот ripai » Пон Юли 14, 2008 2:09 pm

Абе я сички философи да траят там и да не дават много умни изказвания

Кво говорите само не ми е ясно който иска ще си пафка и си свирка който не иска няма .Има си и холандия и холандец така че тихо там
колело без гуми
Аватар
ripai

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юли 14, 2008 2:09 pm

kagami написа:Не казвам, че всички, които пушат трева, са станали наркомани и са били в комуна, но казвам, че всики наркомани от комуните за започнали с трева. Малко смело обобщение, знам, но имам основание да го направя.
Ами сега те разбрах и мисля, че сме на 1 мнение. :beer:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот sando g » Пон Юли 14, 2008 2:21 pm

Въпреки всичко, според мен темата си е за ключ. Всеки си казва мнението- добре, но се заключват странни генерални изводи :nono: На пример-
Дете чете темата вижда, че 4/7 от писалите пушат, останалите не. Чете как тревата е супер-полезно, не води до пристрастяване, ''много е яка'', мега даджайска'' и пост надолу как е наркотик и е супер вредна. Какво ли ще си помисли?
Помолих брат ми да прочете темата- той е на 11. И какво ми каза? ''Ми бате тя начи тревата не е вредна...аз не знаех. Начи Мама не е права....еми кат то и тия дет карат колело пушат начи, Алекс, тя верно не е вредна''
Веднага лекция как тревата е супер вредна и престрастяваща, въпреки че не го мисля на истина. Направих всичко възможно да не живее с мисълта, че тревата е полезна и е готино да чадиш.
Аз съм пушил няколко пъти, доставило ми е удоволствие и край. Не съм отрепка, както би трябвало според част от ''нежните''мембъри на форума. Честно казано......пфф
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот kikon » Пон Юли 14, 2008 2:24 pm

ripai написа:Кво говорите само не ми е ясно който иска ще си пафка и си свирка който не иска няма .Има си и холандия и холандец така че тихо там

На мен пък не ми стана ясно кво като има Холандия и холандци?
В Холандия не са разрешили употребата на наркотици, щото много ги кефи или щото е много полезно. По този начин намаляват драстично както смъртта на наркоманите от инфекция, така и обирите, намушкването с нож за пари и какви ли не още престъпления спрямо държавата, но най-вече спрямо хората.

Аватар
kikon

Мнениеот Mercedes&Maniak » Пон Юли 14, 2008 2:47 pm

Много ме очуди че нямаше възможен отговор за хора който не са опитвали :D :D - не че съм от тях но така не бива
skaype: emil_a626
Аватар
Mercedes&Maniak

Рейтинг: 1047

Мнениеот ripai » Пон Юли 14, 2008 3:10 pm

@kikon само да кажа че в Холандия е легално ;)
колело без гуми
Аватар
ripai

Мнениеот marshall__ » Пон Юли 14, 2008 3:13 pm

Заключение от темата:
Всички, които пушат трева, са тъпи.
Всеки тъп - пуши трева.

/бреей колко пушачи имало само... / :D

... къде ми е острилката...
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот foxrider » Пон Юли 14, 2008 3:15 pm

@Alek-mtb
Не се занимавай с глупости а земи се образовай малко :nono: Ако си мислиш че си много печен като пушиш трева жестоко се лъжеш.След време ще си развалина и от тoва само ти губиш ;)
Последна промяна foxrider на Пон Юли 14, 2008 3:30 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
foxrider

Рейтинг: 1442

Мнениеот kikon » Пон Юли 14, 2008 3:18 pm

ripai написа:@kikon само да кажа че в Холандия е легално ;)

Прочети пак ;)

Аватар
kikon

Мнениеот charlie » Пон Юли 14, 2008 3:28 pm

Не съм пробвал, не искам няма и да пробвам! НА ВСИЧКИ КОИТО КОМЕНТИРАХА ПРОТИВ ТРЕВАТА - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО! Тука уж сме спортисти! Трябва си много тъл :crazy: за да пушиш трева и да си проваляш живота!

-----------------------------------------
По горното е лично мнение на който не му харесва да га игнорира!
charlie

Рейтинг: 1160

Мнениеот Antares » Пон Юли 14, 2008 3:48 pm

Те в Холандия и чалгата легализираха... Справка
Гледате ли до къде ще ни доката пушенето на трева и легалните хомо-бракове! За т'ва - нареждаме всичките педерази и пропаднали наркомани до стената, зареждаме се с много ленти с патрони и дай с картечницата...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот charlie » Пон Юли 14, 2008 3:54 pm

Antares написа:Те в Холандия и чалгата легализираха... Справка
Гледате ли до къде ще ни доката пушенето на трева и легалните хомо-бракове! За т'ва - нареждаме всичките педерази и пропаднали наркомани до стената, зареждаме се с много ленти с патрони и дай с картечницата...

Бравооооо! Най-накрая един нормален човек ;) !
charlie

Рейтинг: 1160

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юли 14, 2008 7:39 pm

Antares написа:Те в Холандия и чалгата легализираха... Справка
:lol: ;) :agree:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Stancho » Пон Юли 14, 2008 10:29 pm

charlie написа:Не съм пробвал, не искам няма и да пробвам! НА ВСИЧКИ КОИТО КОМЕНТИРАХА ПРОТИВ ТРЕВАТА - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО! Тука уж сме спортисти! Трябва си много тъл :crazy: за да пушиш трева и да си проваляш живота!

-----------------------------------------
По горното е лично мнение на който не му харесва да га игнорира!

Човече много си прав, но освен спортисти тука мисля че има една също толкова голяма част спиртисти. Все пак и бирените спортове не се изспускат... :)
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Editor » Пон Юли 14, 2008 10:31 pm

marshall__ написа:Заключение от темата:
Всички, които пушат трева, са тъпи.
Всеки тъп - пуши трева.

/бреей колко пушачи имало само... / :D

... къде ми е острилката...

Много точно казано.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

ПредишнаСледваща

Назад към Други