от kagami » Пон Юли 14, 2008 1:06 pm
Относно затъпяването - виждала съм хора, които пушат редовно трева от години. Жалка какртинка.
За да докажеш на околните (или на себе си), че си се напушил качествено, т.е. не си си хвърлил парите за тревка на вятъра, ТРЯБВА да изглеждаш зле. Разпльокан, отнесен, бръщолевещ някакви "гениални прозрения". Физически ефект от редовното пушене на трева не може да няма, и не ми се вярва да е полезен, освен ако дима не съдържа кислород вместо въглероден оксид и въглероден диоксид.
Има хора, отрепки в най-буквалния смисъл на думата, прекарали години в наркомански комуни из цяла Европа, не могат да се откажат от твърдите наркотици, а и да се откажат вече половината им живот е минал по дупките, с изгнили зъби и болни от хепатит. На никого не пожелавам да стигне до там, дори и на Ахмед Доган.
Та всички тези наркомани - "бивши" и настоящи, всички те са започнали с пафкане на тревка, да видят кво е. Някои с години са карали само на трева. Но както каза дид, пътят надолу е дълъг.
Алек, сигурно си мислиш, че си много куул, защото ние тука ти четем лекции колко е гадно да пушиш трева, а ти си на върха на вълната. Далеч съм от мисълта, че от четене на форума ще ти дойде акъла в главата. Но пък не мога да си мълча.
И just for the record - пушила съм трева. Просто бързо стигнах до извода, че и без трева мога да влизам в същата честота.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.