Връх Половрак

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Връх Половрак

Мнениеот ACID BURN » Нед Юли 13, 2008 10:19 pm

Така....след няколко приказки с хората от скайпа ми и разни мечти за карания и гледане на изгреви, красиви гледки и хубави моменти се ентусиазирах да покараме до там, но да бъде нощно каране....Всъщност...няколко часа след обиколката на витоша ми се прикара още повече....и като си представям този "глад" в какво ще се превърне до Събота започвам да си чертая аз едни планове за един прекрасен и изпълнен с много каране уйкенд.Та идеята е проста...качваме се до горе и гледаме изгрева..кефи ме се и спускаме.., но може би ще има някакви детайли, който всъщност може да са основни.Но както и да е ще се уточниме в последствие...иначе за хората, който искат още каране мисля да направя така...Събота каране в стара планина- ще видим кога и къде точно, но ще бъде там и после се прибираме почиваме и сме на половрак.После се прибираме пак почиваме, ядеме и с лифта до Алеко и после Черни.Навитаци?
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот kikon » Нед Юли 13, 2008 10:20 pm

Там съъъъъъъъм за нощното каране!!!!!!!!! Уииии!
:beer:
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikste » Нед Юли 13, 2008 10:23 pm

Идвам, без да се замислям. То аз по принцип не мисля :rofl:
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот SpoileR » Нед Юли 13, 2008 10:53 pm

защоооооооооо...... :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 13, 2008 10:58 pm

Нека карат щом имат желание. :)
Дано да се съберете повече хора. Успех в начинанието и безаварийно. Бих се присъединил към вас, но има по важни неща. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот SpoileR » Пон Юли 14, 2008 12:04 am

THEZOGGO написа:Нека карат щом имат желание. :)
Дано да се съберете повече хора. Успех в начинанието и безаварийно. Бих се присъединил към вас, но има по важни неща. :)

аз също имам :bawling:

Иначе... събота съм до 7 и неделя съм от 12:30 на работа...

реално не е проблем :) Може да отида на животно в неделя ама к'во... само колело Нема още... :(!:

Ако измисля нещо съм там...ако ще да бутаме до горе... :D

едит: абе не че нещо ама...в тъмното ако настъпи някой змИя някоя ...

Ко праим? :popcorn:
Аватар
SpoileR

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 12:09 am

SpoileR, змиите по тъмното не излизат на пътеките :) Иначе и ти и THEZOGGO не трябва да съжалявате, защото винаги може да се организира и друг път, в който да дойдете пак.

За сега сме трима сигурни. ACID BURN, мисля че спокойно може да включиме без да ги питаме Гошето и Лукатони и така ставаме петима. Ако не искат ще ги биеме и пак ще дойдат :rofl:
Аватар
nikste

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 14, 2008 8:22 am

Събота вечерта - т.е. 19ти вечерта е прекрасно време за каране.
Ако дойда с вас ще карам бавно, надявам се да не е проблем.
Та... приемате ли инвалиди в групата? :D ;)
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 9:45 am

Sp3c7r3 написа:Събота вечерта - т.е. 19ти вечерта е прекрасно време за каране.
Ако дойда с вас ще карам бавно, надявам се да не е проблем.
Та... приемате ли инвалиди в групата? :D ;)

Само не карай пред мен, щото ще те нареча "мунчо" хахахахахаха
Аватар
nikste

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 14, 2008 9:48 am

? Би ли пояснил, моля те? :confused:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 10:11 am

Sp3c7r3 написа:? Би ли пояснил, моля те? :confused:

Не си чел темата за обиколката на Витоша, за това. Прочети тук моите постове и малкия спор, който възникна и ще ти стане ясно :) :
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... &start=150

ПП: Това, че ще те нареча мунчо иначе беше шега.
Аватар
nikste

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 14, 2008 10:39 am

Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много :agree: :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 11:00 am

Sp3c7r3 написа:Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много :agree: :beer:

Къде ще караш повече отколкото ние в същия ден. Пък и ще се насладиш на страхотна природа, звезди, луна и други приказни картини. По-добре ела с нас, няма да изгубиш.
Аватар
nikste

Мнениеот SpoileR » Пон Юли 14, 2008 12:52 pm

Аз ако дойда, съм ви замислил ИЗНЕНАДА ;)

(НЕ, не такава! :nuts: )

Ще видите наистина незабравима гледка... ОБЕЩАВАМ ВИ.

(НЕ! Не е каквото си мислите... :D )
Аватар
SpoileR

Мнениеот jorol » Пон Юли 14, 2008 7:01 pm

Sp3c7r3 написа:Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много :agree: :beer:

Сподели голямото каране пък може да дойда и аз ;)
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 7:36 pm

jorol написа:

Сподели голямото каране пък може да дойда и аз ;)

Защо не дойдеш с нас на Половрак?
Аватар
nikste

Мнениеот ACID BURN » Пон Юли 14, 2008 7:42 pm

Аре бе!Обеща ми!И аз в неделя ще карам, ама до черни...кво ти пречи да дойдеш....бавно ще караме обещавам ти! :bowdown:
Аватар
ACID BURN

Мнениеот jorol » Пон Юли 14, 2008 8:01 pm

nikste написа:Защо не дойдеш с нас на Половрак?

За сега съм там, освен ако няма някоя промяна в плана :)
Аватар
jorol

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Юли 14, 2008 8:04 pm

Ами добре, но кога и откъде ще тръгнем, до самият връх ли ще стигнем, кога ще си тръгнем оттам, дали ако е достатъчно светло ще се оправя сам надолу?
Смятаме да направим голямо каране следващият ден и трябва да съм що-годе в кондиция, че не искам да бавя другите 2 момчета...
Другото - няма значение, не е нужно всички да карате бавно. Само един да остава на кръстопътите :) Знаеш, че ако се насилвам ме предават колената, а именно заради непрекъснатото каране не бива на нощното да се насилвам, за да няма пълен блокаж на целодневното :) :agree:

И КОЙ знае добре маршрута, да го е*а :) ;)
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 8:05 pm

jorol написа:
nikste написа:Защо не дойдеш с нас на Половрак?

За сега съм там, освен ако няма някоя промяна в плана :)

Браво :beer: Понеже Acid Burn каза, че няма да караме бързо ще извикам още един човек, който се беше уплашил, че ще бързаме :)
Аватар
nikste

Мнениеот ACID BURN » Пон Юли 14, 2008 8:12 pm

Sp3c7r3 написа:Ами добре, но кога и откъде ще тръгнем, до самият връх ли ще стигнем, кога ще си тръгнем оттам, дали ако е достатъчно светло ще се оправя сам надолу?
Смятаме да направим голямо каране следващият ден и трябва да съм що-годе в кондиция, че не искам да бавя другите 2 момчета...
Другото - няма значение, не е нужно всички да карате бавно. Само един да остава на кръстопътите :) Знаеш, че ако се насилвам ме предават колената, а именно заради непрекъснатото каране не бива на нощното да се насилвам, за да няма пълен блокаж на целодневното :) :agree:

И КОЙ знае добре маршрута, да го е*а :) ;)

Така..Аз щом съм казал, че ще карам с теб, ще карам с теб!Маршрута е кратък, но гледката вековна!Или по-точната дума великолепна, защото нищо не е вечно...Срещата официално обявявам е в Лозен на последната спирка на автобуса 5-ца....Мястото представлява един площад голям.За да се стигне до там трябва да се премине целият долни Лозен.Долни Лозен се пада от към София.Или може да се срещнем с някой хора, който искат да са на сигурно, че няма да се объркат за мястото някъде в Дружба.Часа на срещата е в 4 часа в предвид това, че с най-бавното темпо ще можем да се качим горе за 2 часа и да гледаме изгрева, който се предполага да е в 6 часа.Ако има още въпроси задавайте ги! :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот nikste » Пон Юли 14, 2008 8:58 pm

ACID BURN написа:Така..Аз щом съм казал, че ще карам с теб, ще карам с теб!Маршрута е кратък, но гледката вековна!Или по-точната дума великолепна, защото нищо не е вечно...Срещата официално обявявам е в Лозен на последната спирка на автобуса 5-ца....Мястото представлява един площад голям.За да се стигне до там трябва да се премине целият долни Лозен.Долни Лозен се пада от към София.Или може да се срещнем с някой хора, който искат да са на сигурно, че няма да се объркат за мястото някъде в Дружба.Часа на срещата е в 4 часа в предвид това, че с най-бавното темпо ще можем да се качим горе за 2 часа и да гледаме изгрева, който се предполага да е в 6 часа.Ако има още въпроси задавайте ги! :)

Това е за Лозен, а нали преди това щеше да има каране в Стара планина и май още нещо или това си е отделно?
Аватар
nikste

Мнениеот ACID BURN » Пон Юли 14, 2008 9:11 pm

човек, има скайп за тая работа... или поне ЛС...Иначе да, това е отделно.
Аватар
ACID BURN

Мнениеот kikon » Вто Юли 15, 2008 6:19 pm

Питанка:
Защо вместо да ставаме в 2:30-3:00 часа сутринта, просто не си лягаме? Да се съберем към 12 или не знам и аз колко, да си вземем бира, мезета, да си накладем огън горе и да се кефим до изгрева? Иначе някои като си лягат към 1:00-1:30, ще спят малко, което си е по-кофти даже от самото неспане. Пък и мисля, че ще има повече навити за този вариант по простата причина, че малко биха станали да въртят в 4 сутринта само за да видят изгрева. А така като прибавим сладките приказки, огъня, звездите и спокойствието звучи доста по-примамливо. Поне за мен, де.

А ако остане този вариант за 4 часа, сигурни ли сте, че ще стигнем за изгрева, защото то е достатъчно да закъснеем с 5 минути, и сигурни ли сте, че е от 6, щото аз си мисля, че е от по-рано?
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот ACID BURN » Вто Юли 15, 2008 6:29 pm

kikon написа:Питанка:
Защо вместо да ставаме в 2:30-3:00 часа сутринта, просто не си лягаме? Да се съберем към 12 или не знам и аз колко, да си вземем бира, мезета, да си накладем огън горе и да се кефим до изгрева? Иначе някои като си лягат към 1:00-1:30, ще спят малко, което си е по-кофти даже от самото неспане. Пък и мисля, че ще има повече навити за този вариант по простата причина, че малко биха станали да въртят в 4 сутринта само за да видят изгрева. А така като прибавим сладките приказки, огъня, звездите и спокойствието звучи доста по-примамливо. Поне за мен, де.

А ако остане този вариант за 4 часа, сигурни ли сте, че ще стигнем за изгрева, защото то е достатъчно да закъснеем с 5 минути, и сигурни ли сте, че е от 6, щото аз си мисля, че е от по-рано?

Ами...варианта е добър..., но има някой подробности...за огън ти трябват пръчки и т.н..Там не знам дали ще намерим....иначе ми се замисля една македноска идея, много ще бъде вкусна!Ами не знам мисля си, че трябва да се разберем по-скайп.Засега остава варианта с качването до горе....в 4 часа :)Всички, който искат да идват да напишат някъв пм или в темата, за да направим общ чат...и да се разберем..:)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот jorol » Вто Юли 15, 2008 6:38 pm

kikon написа:

Изгрева е точно в 6, а дали ще стигнем ако зависи от мене да :) Иначе зависи само и единствено от вашето желание за въртене, аз предпочитам варянта със ставане в 2.30-3.. ;)
Аватар
jorol

Мнениеот nikste » Вто Юли 15, 2008 6:45 pm

jorol написа:
kikon написа:

Изгрева е точно в 6, а дали ще стигнем ако зависи от мене да :) Иначе зависи само и единствено от вашето желание за въртене, аз предпочитам варянта със ставане в 2.30-3.. ;)

Предлагам и аз да се презапасим с време и да не се налага да въртиме бързо, защото не се знае какви хора ще има, а не всеки може да смогне. Предлагам да е поне в 3 часа тръгването, и да стигнем по-рано няма проблеми.
Аватар
nikste

Мнениеот ИзвънГрада » Вто Юли 15, 2008 10:10 pm

И на мен ми се идва ако ме приемете в компанията .
Аз съм за варианта със огъня и
понеже сигорно ще съм бавен сравнение с вас ще ми дадете всички наденици и бири да ги макна нанагоре доброволно : Д
+-ове
ИзвънГрада

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sp3c7r3 » Сря Юли 16, 2008 9:32 am

Аз съм за варианта в 4:00 часа :agree: :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот bokicha » Сря Юли 16, 2008 9:46 am

...дано се разберете до Събота :) ...
...ми на правете го с две групи:
1та на които им се ядат наденици и бира да отиват още вечерта
2та да се присъедини направо за изгрева /и да яде наденици на
готово :D / ...и така мир и любов... :agree:
....извинете за намесата, приятно изкарване, а гледката наистина си заслужава :agree:
:beer:
Аватар
bokicha

Следваща

Назад към Мероприятия - архив