THEZOGGO написа:Нека карат щом имат желание.
Дано да се съберете повече хора. Успех в начинанието и безаварийно. Бих се присъединил към вас, но има по важни неща.
Sp3c7r3 написа:Събота вечерта - т.е. 19ти вечерта е прекрасно време за каране.
Ако дойда с вас ще карам бавно, надявам се да не е проблем.
Та... приемате ли инвалиди в групата?![]()
Sp3c7r3 написа:? Би ли пояснил, моля те?
Sp3c7r3 написа:Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много![]()
Sp3c7r3 написа:Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много![]()
jorol написа:Sp3c7r3 написа:Мдам... За неделя излезе Голямо Каране... Няма да мога да дойда. Успехи събота и не се губете много![]()
Сподели голямото каране пък може да дойда и аз
nikste написа:Защо не дойдеш с нас на Половрак?
jorol написа:nikste написа:Защо не дойдеш с нас на Половрак?
За сега съм там, освен ако няма някоя промяна в плана
Sp3c7r3 написа:Ами добре, но кога и откъде ще тръгнем, до самият връх ли ще стигнем, кога ще си тръгнем оттам, дали ако е достатъчно светло ще се оправя сам надолу?
Смятаме да направим голямо каране следващият ден и трябва да съм що-годе в кондиция, че не искам да бавя другите 2 момчета...
Другото - няма значение, не е нужно всички да карате бавно. Само един да остава на кръстопътитеЗнаеш, че ако се насилвам ме предават колената, а именно заради непрекъснатото каране не бива на нощното да се насилвам, за да няма пълен блокаж на целодневното
![]()
И КОЙ знае добре маршрута, да го е*а![]()
ACID BURN написа:Така..Аз щом съм казал, че ще карам с теб, ще карам с теб!Маршрута е кратък, но гледката вековна!Или по-точната дума великолепна, защото нищо не е вечно...Срещата официално обявявам е в Лозен на последната спирка на автобуса 5-ца....Мястото представлява един площад голям.За да се стигне до там трябва да се премине целият долни Лозен.Долни Лозен се пада от към София.Или може да се срещнем с някой хора, който искат да са на сигурно, че няма да се объркат за мястото някъде в Дружба.Часа на срещата е в 4 часа в предвид това, че с най-бавното темпо ще можем да се качим горе за 2 часа и да гледаме изгрева, който се предполага да е в 6 часа.Ако има още въпроси задавайте ги!
kikon написа:Питанка:
Защо вместо да ставаме в 2:30-3:00 часа сутринта, просто не си лягаме? Да се съберем към 12 или не знам и аз колко, да си вземем бира, мезета, да си накладем огън горе и да се кефим до изгрева? Иначе някои като си лягат към 1:00-1:30, ще спят малко, което си е по-кофти даже от самото неспане. Пък и мисля, че ще има повече навити за този вариант по простата причина, че малко биха станали да въртят в 4 сутринта само за да видят изгрева. А така като прибавим сладките приказки, огъня, звездите и спокойствието звучи доста по-примамливо. Поне за мен, де.
А ако остане този вариант за 4 часа, сигурни ли сте, че ще стигнем за изгрева, защото то е достатъчно да закъснеем с 5 минути, и сигурни ли сте, че е от 6, щото аз си мисля, че е от по-рано?
kikon написа:
А ако остане този вариант за 4 часа, сигурни ли сте, че ще стигнем за изгрева, защото то е достатъчно да закъснеем с 5 минути, и сигурни ли сте, че е от 6, щото аз си мисля, че е от по-рано?
jorol написа:kikon написа:
Изгрева е точно в 6, а дали ще стигнем ако зависи от мене даИначе зависи само и единствено от вашето желание за въртене, аз предпочитам варянта със ставане в 2.30-3..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта