crazybiker написа:Типичен пример за обсъжданата тема е че снощи написаах едно мнение за да честитя рожденния ден на Ram-FR и рейтинга ми веднага падна със 5 точки![]()
Не знам защо ли стана така
lanzz написа:а може би има резон всеки да може да вижда, само за своите мнения, дали са рейтнати с плюс или минус. анонимно. просто да е ясно кой пост е изял тупаника, а не минуси за рожденни дни...
lanzz написа:а може би има резон всеки да може да вижда, само за своите мнения, дали са рейтнати с плюс или минус. анонимно. просто да е ясно кой пост е изял тупаника, а не минуси за рожденни дни...
did написа:crazybiker написа:Типичен пример за обсъжданата тема е че снощи написаах едно мнение за да честитя рожденния ден на Ram-FR и рейтинга ми веднага падна със 5 точки![]()
Не знам защо ли стана така
сигурен ли си???
да не би просто малко, след като си поздравил Денис, някой да ти е оценил мнение в друга тема, което е било пуснато преди това?
за да се стигне дотам, че някой да ти пуща минусчета за ЧРД-поздрави, значи вероятно преди това си му се набил в очите по друг начин. разбира се, това не е съвсем коректо, но... човещинка си е, кво да го правиш...
Абе като цяло добра идея, но какъв е смисъла? Нищо няма да се промени по този начин, само можеш да се дразниш, че на стойностно, според теб, мнение е сложен минус. Те и сега се вайкат, че не пишат глупости, а рейтинга им пада...lanzz написа:а може би има резон всеки да може да вижда, само за своите мнения, дали са рейтнати с плюс или минус. анонимно. просто да е ясно кой пост е изял тупаника, а не минуси за рожденни дни...
Ozzie написа:lanzz написа:а може би има резон всеки да може да вижда, само за своите мнения, дали са рейтнати с плюс или минус. анонимно. просто да е ясно кой пост е изял тупаника, а не минуси за рожденни дни...
Но не съм сигурен дали е възможно да се направи.
Бъкел не разбирам от... е някой да го каже, защото наистина не знам.
Antares написа:Абе като цяло добра идея, но какъв е смисъла? Нищо няма да се промени по този начин, само можеш да се дразниш, че на стойностно, според теб, мнение е сложен минус. Те и сега се вайкат, че не пишат глупости, а рейтинга им пада...
Antares написа:в случай, че излезне, че съм сложил повече минуси и трябва да изравня баланса
inkozi написа:А именно това се получава сега...
Неограничена субективност на рейтинговата система.
did написа:inkozi написа:А именно това се получава сега...
Неограничена субективност на рейтинговата система.
правилно си схванал. точно такава е идеята.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта