Capoeira написа:sando g написа:@bikerider
каза поредния собственик на поредния РАМ![]()
![]()
Сладур, изобщо не си в час. Бих искал да видя като си купиш отвън колело и се счупи как ще ревеш и ще търсиш евтин сервиз. Щото нали си пестил парички и се мислиш за хитър - тя сметката рано или късно идва. Безплатен обяд няма, но хитреци като теб не го разбират и после всички са им виновни.
В цената на ново колело/чарк от магазин влизат един куп неща, които НЯМА как да си купиш от ибей - гаранция, ремонт, поддръжка, всякакъв съпорт, отношение. Ако не си доволен от тези неща в България, отстоявай си правата. Аз реших точно като теб да пазарувам отвън, но не рева срещу българските производители/дистрибутори, защото така съм избрал. A така избрах, защото исках топ качество и бях готов да си платя (и си платих и продължавам да си плащам). Ако се питаш, защо в България няма топ качество погледни се в огледалото - може и да се сетиш. Ако знаеш какво искаш и си готов да си платиш цената за него, би трябвало да направиш същото като мен, но за съжаление виждам отново, че и ти си от онези българи, дето целия свят им е виновен, щото са неграмотни и искат наготово. Нищо лично, но това са моите изводи. Ако искаш се сърди, ако искаш пиши минуси, това не променя фактите.