Не ревеш само ти. Новите мотриси (голям боклук между другото) се движат точно по места, където народът масово беше свикнал да си товари двуколките на старите електрички. Лошото е, че мотрисите наистина са неудобни за повече от 2-3 колела, особено ако стане навалица и най-лесното решение разбира се е пълна забрана.hellstorm написа:...
Ама аз като простосмъртен пътник не съм длъжен да знам кой влак с какво се движи. Специално в случая, Сименс мотриса се движи там само в делнични дни. Ако беше пътувал човекът утре, щеше да си качи колелото в багажното на 35-годишната гробница от аватара ми и нямаше да пише тук после. Вината разбира се е на билетната касиерка, но проблемът остава.Redhat написа:Там си пише черно на бяло: С колело може във всички влакове, освен в Сименс-ите.
bdz43r написа:Ама аз не съм длъжен да знам кой влак с какво се движи.
В БДЖ на никоя врата няма да се трогнат, освен ако не се вдигне шум.Redhat написа:Я като вътрешен кажи на чия врата да ходим да ревем/бучим...
bikerider написа:@hellstorm: съберете се достатъчно хора, намерете опитен адвокат, разберете се с него за процент от обезщетението, подайте жалба до Кемал Еюп и заведете дело срещу БДЖ за дискриминация. Ако не ви стиска, недейте мрънка.
Другото са глупости и хабене на време и енергия.
HepBeH_XaMcTep написа:bikerider написа:@hellstorm: съберете се достатъчно хора, намерете опитен адвокат, разберете се с него за процент от обезщетението, подайте жалба до Кемал Еюп и заведете дело срещу БДЖ за дискриминация. Ако не ви стиска, недейте мрънка.
Другото са глупости и хабене на време и енергия.
![]()
Май не съм единствената "свежарка", която се чуди какво да прави в 3 сутринта...
В Неделя няма Сименс, другия път пробвай през седмицата с влака в 08:40 да качиш колело.opalqnka написа:ами и аз всяка неделя пьтувам до с.Буново [3наеш кьде е],ама на мене БДЖ не ми сьздава проблеми.
За щастие не. Но май няма да е за дълго.fhristo написа:bdz43r, можеш ли да ми кажеш тия Сименси вървят ли по маршрута за Бов и Лакатник, че планирам да ходя и да знам?

hellstorm написа:Ozzie Влаковете от Златица до София нямат товарен вагон.Имат само по два вагона и то пътнически.Мирише ми ,че в неделя пак ще си имам неприятности,като опре да се връщам.
P.S. Ти си късметлия с товарните вагони!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта