Да Ви кажа чак не ми се пише.Май ще започна пак туристическо каране.Ама ади да разкажа.
Часовника тръгнах добре с 46 км./добър пулс/ и така около 2 км./видно от записа на комп./ след това влязох в една вихрушка после дъжд/настана една лизгавица/ на обращалото като се лъзнах та го задминах с 10 метра.После надолу като се намокриха очилата и мокрия асфалт място дето съм го минавал с 50 км минах с 30км..Ади накрая да компенсирам като скочих на едни педали та съм карал с 102% последните 2 км. и на финала дъжда спря.Времето добро ама първите и последните като караха на сухо та направиха едни времена да ти се завие свят.С времето дето миналата година станах втори сега съм четвърти.
Видяхме се с Тодор Тодоров от София дето пише тук.Кара момчето и мисля, че добре кара.От София имаше още един пич Николай Колев/гледам протокола/ над 40г..На общия старт пуснаха и над 30г. с жълти номера.
Общия старт като се почнаха едни атаки още от начало.Избягаха двама после още двама и то все от моята група.Тези от Добрич/писъл съм,че са силен отбор/нещо се забавиха с настигането и избягалите си завършиха в медалите.Аз нали съм хитър и чакам другите да водят а аз да им скоча ама се оказа,че не съм познал.Това е шосейното колоездене трябва и акъл.И първия а особенно втория изобщо не са най-добрите но това е положението.
Ади от утре съм на море с колелото разбира се.